folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Uzaktan Öğretim Yüksek Lisans Hk. (Askerlik İçin)

Uzaktan Öğretim Yüksek Lisans Hk. (Askerlik İçin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m3m0
    m3m0's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı
    m3m0 bunu yazdı

Beyler aynı olayı zamanında ben de yaşadım. 2013-2014 yıllarında Mersin üni. de tezsiz yüksek lisans yaptım ve toplamda 3 dönem sürdü. Dönemlik 1400 tl gibi bir ücret ödemiştim.

Ales şartı felan istemiyorlar. Sadece lisans diploma ortalaması ile sıralama yapıyorlar ve kontenjan dahilinde kabul ediyorlar.

Dersler online olarak işleniyor ve katılım zorunluluğu yoktu. Zaten dersler kayıt ediliyor ve ne zaman istersen girip izleyebiliyorsun.

Vizeler online olarak yapılıyor. Vize için belli tarih veriliyor. O tarihler arasında sisteme girip sınavınızı yapıyorsunuz.

Finaller için üniversiteye gitmeniz gerekiyor. Kimseyi madur etmemek için hafta sonuna denk getiriyorlar.

başvuruları devam ediyor mu hala? ve direk online halledebiliyor muyuz oraya gitmeden başvuru ve kabul kısmını?

hocam şu linki bir incele istersen, 

http://www.mersin.edu.tr/tumhaberler/611/27    

Online başvuru yapılabiliyordu fakat kayıt için üniversiteye gitmek gerekli diye biliyorum. 

Ayrıntılı bilgi için arayıp sormanı tavsiye ederim çünkü internet sitelerinde bilgi bulmak biraz sıkıntılı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samast
    samast's avatar
    Erkek

m3m0 hocam teşekkür ederim mersin üniversitesi olaçak gibi saolasın..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utavli
    utavli's avatar
    Erkek

Ahmet Yesevi üniversitesine hiçbir şart olmadan başvurabiliyorsun. Dönemlik ücreti 3000 Tl dir. Devlet üniversiteleride kendi içinde bilim sınavı yapıyor. Sınavdan aldığın puan ve Ganonun ortalamasını alıp sıralamaya alıyor. Sıralamada kontenjan arasında yer alırsan kayıt yaptırabiliyorsun. Nerdeyse her üniversitede Uzaktan eğitim var ve kendi sayfalarından ilan açıyorlar. Örneğin Bartın üniversitesinde Uzaktan eğitim yüksek lisans dönemlik ücreti 1200 TL idi. 

utavli tarafından 08/Eyl/17 11:36 tarihinde düzenlenmiştir

Acınızı sevince dönüştürerek ondan intikamınızı alın. Aksi taktirde uydurduğunuz acılar yüzünden tüm sağlığınızı tahrip edebilirsiniz. Huzurun dışarıdan geleceğini sanmayın. Onu ancak siz kendi içinizde üretebilirsiniz. Huzur maddi değil, duygusal bir olgudur.
Toplam Hit: 5294 Toplam Mesaj: 24
uzaktan yüksek lisans askerlik erteleme