Uzaktan PC'ye Erisim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Chrome Remote Desktop kullanabilirsin. Ama bilgisayarı kapatmadan. Ekranı kapatsın sadece. Telefondan veya PC'den google hesabın ile istediğin yerden, istediğin şekilde bağlanırsın. Mis gibi.

https://remotedesktop.google.com/headless

Kurulumu buradan yapıyorsun.

EnableTurk tarafından 03/Ara/21 09:15 tarihinde düzenlenmiştir

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek
    CanKirca bunu yazdı
    telekom bunu yazdı

Bios’ta “elektrik geldiğinde bilgisayarı aç” gibi bir seçenek varda işin kolay.

tp-link’in akıllı prizlerinden alıp internet bağlantının olduğu herhangi bir yerden aç - kapa işlemini çok rahat halledebilirsin.

Arkadaş bu kadar mı benzer fikir olur? Aynısını kullanıyorum, yazmak için girdim konuya baktım yazmışsın :-)

Aynı yöntemi, 2 tane ekran kartlı mining sistemimde kullanıyorum. Akıllı prize uzaktan güç veriyorum, anakart gücü algılayıp sistemi çalıştırıyor.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

tüm cevaplar icin tesekkürler.

Zamanim yok cünkü 2 saate kadar yola cikmis olurum zaten ve hala calisiyorum :) Ben yazilimla cözülür diye düsündüm ama sonraki sürecte akilli priz alirim mantikli.

Cok zaman kalmadi artik bios ayari, modem ayari gibi. Teamviewer is görür. Burda elektrik kesintisi olmuyor o yüzden PC acik kalirsa sanirim problem olmaz

Bir dahaki sefere daha düzgün halledecegim, bu fikir dün gece geldi aklima yoksa daha iyi sekilde cözerdim.

Tekrardan tesekkürler

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

https://remotedesktop.google.com/

Çok güzel bir çözümdür. 80 portu üzerinden çalışır firewalla takılmaz herhangi bir yerden gmailinle girip bilgisayarına erişebilirsin. Güç kesintisi problemleri için de arkadaşların dediği gibi biostan ayar yapman gerekir.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

uzaktan açma olayı biostan yapılıyor, nette vardır anlatanlar. akıllı priz hiç kullanmadım, bilmiyorum, belki o da iş görür.

pc yi açtıktan sonra teamviewerı otomatik açılması için ayarlamak kolay, ip adresin dinamik bile olsa teamviewerda bi kullanıcı adı şifre oluşturduğun zaman onunla direkt bağlantı kurabiliyorsun.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1981 Toplam Mesaj: 16
uzaktan baglanti