Uzantı Sorunu...Çözemedim Gitti.. :S
-
Selam Arkadaslar ;
Arkadaslar Haftalarca Çözemediğim Bi konu war.. Kendime Kişisel Bi web sayfası yapıcam.. yaptıgım web sayfasının asp yada php yada ne bilim html , cgi deilde uzantısını " .yNs. " yapmak istiyorum örnek olarak size su siteyi werebilirim..
http://sizinti.com.tr/konu_basliklari.sizinti?SIN=2434c21aaa&k=41&2075027338 burada hersey anlatılıyoo sanırım.. Araştırın Diyeceksiniz.. a.q nasıl araştıracagımı ne ile ilgili bişi yada bu seyin adı ne bilmiyorum :s
simdiden yardımlarınız için saolun..
-
Konuyu Okuyan 17 kişinin Uzmanlık alanına girmiyomu a.q ..
EDİT : 31 kişi oldu a.q :S
-
Bende birşey bilmiyordum ama araştırınca bulunuyormuş >> http://www.aspnedir.com/Article/DisplayArticle.aspx?ID=775 buradan bakabilirsin.
-
1. insan biraz araştırır
2. o uzantı değil şu anda açtığın pencerenin linkine bak forumnewmessage.asp?folderid=36117 .asp varmış değil mi?
-
Buremba...
Canım.. baq güzel kardesim.. ben arastırdım baya bi arastırdım ama bulamadım.. neymiş bulamadım..
bende buraya çıkıp sizden bi ipucu istedim. zaten o kadarda pro deilim a.q
neyse saolun..
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------1. insan biraz araştırır
2. o uzantı değil şu anda açtığın pencerenin linkine bak forumnewmessage.asp?folderid=36117 .asp varmış değil mi?
-----------------------------ne demek istediğimi anlamadın sen.. iyi oku..
-
IIS ayarlarından sunucunun ayarlarından deiştirilebilirdi yanılmıyorsam
-
değiştirebilirsin fakat kendi serverinin olması gerekirki php de php.ini dosyasında kendi uzantını tanımlayabilesin windows ta nasıl yapılır bilmiyorumda sonuçta programlama olarak asp yada php kullanıcaksın
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------1. insan biraz araştırır
-----------------------------bunun uzantısında zaten asp yazıyorrr
-
.asp'yi göstermek için ben yazdım. foruumdaki dosyaların linkine bak :)
-
buremba o senin dediğin query string ler (: .asp nin yanına yazılıo herifin çözemediği uzantı .yns mi ne3.
beyler bunun hostta nası çalıştırılcağını bilen varmı bana o lazım (:
yoksa localhosttakini biliom ben :P
hostta bu .dll dalgasını host şeysile mi görüşcez?