Uzantı Sorunu...Çözemedim Gitti.. :S
-
asp için, iss ayarlarından yaparsın.
giriş dizini, yapılandırma, ekle
bide 404 hatalarından faydalaranak yaparsın
-
tuncaxxz ;
bende onu demeye calısıyorum.. yns Yaptım host'a attım çalışmadı.. okumadı.. hosta ek olarak ne yapılıyor onu bilmiyorum.. :S bunu yaparsamm çok güzel olucak :s
-
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------tuncaxxz ;
bende onu demeye calısıyorum.. yns Yaptım host'a attım çalışmadı.. okumadı.. hosta ek olarak ne yapılıyor onu bilmiyorum.. :S bunu yaparsamm çok güzel olucak :s
-----------------------------sunucun olsaydı istediğin değişikliği yapardın.eğer yok sa
sunucu al, ondan sonra uzantı değiştirmeyi dene : )
-
sunucumun olup olmaması bişiyi değiştirmez.. ben sadece nasıl yapıldıgını öğrenmek istedimiim . kimseden cewap yok. önemsiz bir konu sanırım a.q
-
asp için, iss ayarlarından yaparsın.
giriş dizini, yapılandırma, ekle
demiştim yukardaki mesajımda ?
1. sorunun cevabını arkadaşlar yazmışlar
seçtiğin uzantıyı C:\WINDOWS\system32\inetsrv\asp.dll dosyasıyla ilişkilendirmen gerekiyor.
hadi bunu localde yaptın diyelim. hostunda nasıl yapacan? adam sunucusunu senin gaydırıgubbak uzantılarınla niye oyalasın. diyelimki oyaladı. en azından ücret talep edebilir.
2.bak,, demekki sunucunun olup olmaması bi$eyi değiştiriyormuş...
-
Sevimsiz ;
1. Anlatımın için SAol Tsk ettim.. bilgilendirdiğin için..
2. sunucu var .. ama benim deil realden samimi bi abinin.. ben sadede merak edip bilgi edinmek istedim..
3. tekrar saol..
-
Kardeş bu dediğin olayı htaccess ile yapılabilir
Yapman gerekenleri söylüyorum
1) Dosyalarını yüklediğin dizinde bir .htaccess dosyası oluştur
2) Bu dosyaya "AddType application/x-httpd-php .html" yazısını kendi uzantına göre editleyerek yaz
3) Ve kaydet ! :)
Bu işlem ile istediğin uzantıyı php olarak sunucuya okutabilirsin
Sorunun çözülmüş olması gerekir ama sen bi dene bakalım