Uzayli Yürüyüş Denemesi ...
-
rapçi gibi yürüo bu:Dböyle hafif sağa sola yalpalaya yalpalaya.ama iyi olmuş şimdi fallout 3 ün zeta ekpaketini oynuyodum görünce o uzaylılar geldi aklıma:D
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
ikinci sahnede uzayli adam cok titriyor gibi geldi,
ucuncu sahnede ayaklari geriye dogru kayiyor gibi
evet azer bülbül gibi titriyor onu halledersen 10 numara olur . -
ayakları geriye kayıyo bide asfaltın içine giriyo , yapa yapa düzelir kafanı bozma hocam.
-
Sağ tarafı aksıyo vatandaşın..
Bir de yürüme çevriminde bir sorun var o da videoda tık yapıyor sanırım.. Bu ilk hareket frame i çevrim sonunda yeniden işendiği için olabilir
bunu önlemek için çevrim sonunda böyle bir şey varsa çıkarmak lazım...
ayak kaymasını önlemek için ise bir ayağını yere koymadan diğerinin hreket et memesi lazım
topuk yere değdiği anda topuk yere mafsallı
diğer topuk yere değdiği anda ayak ucu mafsallı olcak şekilde olursa daha iyi olur ( macro ya da script yazabilirsen daha iyi olur.. )
çalışmalarını takdir ediyorum...
-
underzero bunu yazdı:
ikinci sahnede uzayli adam cok titriyor gibi geldi,
ucuncu sahnede ayaklari geriye dogru kayiyor gibi
-----------------------------undere hocam haklisin, kameraya target tag ekledim ve hedef olarak uzayliyi gosterdim. kamera da uzayliyla beraber titriyo :D iyi gorunur diye tahmin etmistim ama cok titredi..
-
ltcelik bunu yazdı:
Sağ tarafı aksıyo vatandaşın..
Bir de yürüme çevriminde bir sorun var o da videoda tık yapıyor sanırım.. Bu ilk hareket frame i çevrim sonunda yeniden işendiği için olabilir
bunu önlemek için çevrim sonunda böyle bir şey varsa çıkarmak lazım...
ayak kaymasını önlemek için ise bir ayağını yere koymadan diğerinin hreket et memesi lazım
topuk yere değdiği anda topuk yere mafsallı
diğer topuk yere değdiği anda ayak ucu mafsallı olcak şekilde olursa daha iyi olur ( macro ya da script yazabilirsen daha iyi olur.. )
çalışmalarını takdir ediyorum...
-----------------------------scripte gerek yok dostum birkac constrainle halledebilirim. sadece test amacli yaptim. arti sirf script icin C.O.O.F.E.E ogrenemem :D
-
7-19 bunu yazdı:
bu yaptiklarini ne kadar surede ogrendin
-----------------------------4 yilimi aldi dostum.
-
ayağı yere giriyor hoca XD ama güzel ..
-
sanki yürümüyo da kayıyomuş gibi bi de sağ ayağında tökezleme var galiba sekio :B