Uzaylılar Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

babalar uzaylılar hakkında ne düşünüyosunuz ?
    özellikle kayıp şehir atlantis hakkında?
    bir inanışa göre çok eskiden atlantis diye bi şehir varmış onların teknolojisi bugünün teknolojisinden çok çok daha ileriymiş daha sonra dünyaya meteor düşmüş bunlardan meteor düşmeden düşeceğini bildikleri için uzay aracına binip uzaya kaçmışlar şimdiki uzaylılarda bunların torunlarıymış :D

not: bu konuyu açmamda ki sebep rüyamda bu konuyu açtığımı gördüm sabah kalkınca aynı konuyu açayımda geleceği rüyamda görmüş olayım dedim ve şimdi konuyu açıp geleceği rüyamda görmüş oldum :/

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaş bu konudada aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

genelde amerikanın eyaletlerinde böyle alien attackları fln oluyor haberlere bak...

bi attack yapıp dünyada özellikle bi kaç ülkeyi haritadan silseler iyi olurdu :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Güzel kardeşim Koca Uzayda tabiki yalnız değiliz olamayız ve uzaylı denilen bir şey var

ama gel gelelim ufo zırvalalarına inanmam, inanada şaşarım

Sen kalk ebebin zilyon yılı ışık yılı uzaklıktan gel sonrada pışık yap nanik yap ve gözden kaybol :)
    tamamen fake var olanlar ise abd güdümlü araçlar ve bilinçli bir aöaçları var (bknz ilimünati ve amaçları,blueabeam falan filan)

atlantise gelince şehir efsanesinden öteye geçememiş sadece Eflatun'un bahsettiği bilinmeyen bi uygarlık
    edit : https://www.facebook.com/photo.php?v=158785210875729 izle

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuwelAsK
    HuwelAsK's avatar
    Erkek

warderpipi bunu yazdı:
    -----------------------------

babalar uzaylılar hakkında ne düşünüyosunuz ?
    özellikle kayıp şehir atlantis hakkında?
    bir inanışa göre çok eskiden atlantis diye bi şehir varmış onların teknolojisi bugünün teknolojisinden çok çok daha ileriymiş daha sonra dünyaya meteor düşmüş bunlardan meteor düşmeden düşeceğini bildikleri için uzay aracına binip uzaya kaçmışlar şimdiki uzaylılarda bunların torunlarıymış :D

not: bu konuyu açmamda ki sebep rüyamda bu konuyu açtığımı gördüm sabah kalkınca aynı konuyu açayımda geleceği rüyamda görmüş olayım dedim ve şimdi konuyu açıp geleceği rüyamda görmüş oldum :/

Bi daha rüyanda geleceği görme geçmişe git.Hatta bi kaç saatlik dğil,uzun metrajlı git :)

Wordpressten tiksiniyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

şimdi onlar uzaya kaçtıklarında dünyada sağ kalan insan varmıydı? varsa neden onların yanına gitmek yerine uzaya gitmişler?hepsi uzaya gittiyse biz nerden türedik?e sadece atlantisi etkilediyse neden bu tarafa gelmek yerine direk uzaya kaçtılar? bi kaçı geri dönüp yenden mi üremeye başladı dünyada? uzaylılar bunların torunuysa neden yanımıza gelmiyolar ya da sadece amerikalılara gidiyolar? yoksa bizi sevmiyorlar mı ? .................................

uzaylılar kesinlikle vardır evren sırf dünyalılara ait olamaz diye düşünüyorum ama bu hikayede acayip bi çelişki var bi de meteor düşen yerden ne şekilde böyle bir rivayet doğdu?..................................

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bende geldiler sandım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,

neden ? yeni bir ırk yaratmak ? 

Dur be kadınnnn....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Evvelsi gün evrime karşı iken şu lafın sanki evrimle yanyana bir izlenimin var . Bu yazı nereden alıntı, makalenin gerisi nerde ?

hem o nasıl cümledir "yaratmak"
    o bahsettiğin uzaylı melez değil tamamen klon insandan başkası değildir !!!

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

diyorki:  (elhamdulillahirabilalemin)  Hamd o alemlerin Rabbi,   18 bin alem varsa ve biz insanlar alemi,melekler alemi,cinler alemi,hayvanlar alemi ... peki nerde kaldi 17996 tane alem kimi rivayet 70 bi alem der kimi sadece 70 onu bunu bilmemde bildigim elbet yalniz olmamamizdir..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
Toplam Hit: 8183 Toplam Mesaj: 53