Uzaylılar Hakkında
-
babalar uzaylılar hakkında ne düşünüyosunuz ?
özellikle kayıp şehir atlantis hakkında?
bir inanışa göre çok eskiden atlantis diye bi şehir varmış onların teknolojisi bugünün teknolojisinden çok çok daha ileriymiş daha sonra dünyaya meteor düşmüş bunlardan meteor düşmeden düşeceğini bildikleri için uzay aracına binip uzaya kaçmışlar şimdiki uzaylılarda bunların torunlarıymış :D
not: bu konuyu açmamda ki sebep rüyamda bu konuyu açtığımı gördüm sabah kalkınca aynı konuyu açayımda geleceği rüyamda görmüş olayım dedim ve şimdi konuyu açıp geleceği rüyamda görmüş oldum :/ -
Arkadaş bu konudada aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..
-
genelde amerikanın eyaletlerinde böyle alien attackları fln oluyor haberlere bak...
bi attack yapıp dünyada özellikle bi kaç ülkeyi haritadan silseler iyi olurdu :) -
Güzel kardeşim Koca Uzayda tabiki yalnız değiliz olamayız ve uzaylı denilen bir şey var
ama gel gelelim ufo zırvalalarına inanmam, inanada şaşarım
Sen kalk ebebin zilyon yılı ışık yılı uzaklıktan gel sonrada pışık yap nanik yap ve gözden kaybol :)
tamamen fake var olanlar ise abd güdümlü araçlar ve bilinçli bir aöaçları var (bknz ilimünati ve amaçları,blueabeam falan filan)
atlantise gelince şehir efsanesinden öteye geçememiş sadece Eflatun'un bahsettiği bilinmeyen bi uygarlık
edit : https://www.facebook.com/photo.php?v=158785210875729 izle -
warderpipi bunu yazdı:
-----------------------------babalar uzaylılar hakkında ne düşünüyosunuz ?
özellikle kayıp şehir atlantis hakkında?
bir inanışa göre çok eskiden atlantis diye bi şehir varmış onların teknolojisi bugünün teknolojisinden çok çok daha ileriymiş daha sonra dünyaya meteor düşmüş bunlardan meteor düşmeden düşeceğini bildikleri için uzay aracına binip uzaya kaçmışlar şimdiki uzaylılarda bunların torunlarıymış :D
not: bu konuyu açmamda ki sebep rüyamda bu konuyu açtığımı gördüm sabah kalkınca aynı konuyu açayımda geleceği rüyamda görmüş olayım dedim ve şimdi konuyu açıp geleceği rüyamda görmüş oldum :/
-----------------------------Bi daha rüyanda geleceği görme geçmişe git.Hatta bi kaç saatlik dğil,uzun metrajlı git :)
-
şimdi onlar uzaya kaçtıklarında dünyada sağ kalan insan varmıydı? varsa neden onların yanına gitmek yerine uzaya gitmişler?hepsi uzaya gittiyse biz nerden türedik?e sadece atlantisi etkilediyse neden bu tarafa gelmek yerine direk uzaya kaçtılar? bi kaçı geri dönüp yenden mi üremeye başladı dünyada? uzaylılar bunların torunuysa neden yanımıza gelmiyolar ya da sadece amerikalılara gidiyolar? yoksa bizi sevmiyorlar mı ? .................................
uzaylılar kesinlikle vardır evren sırf dünyalılara ait olamaz diye düşünüyorum ama bu hikayede acayip bi çelişki var bi de meteor düşen yerden ne şekilde böyle bir rivayet doğdu?..................................
-
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
-
bende geldiler sandım
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
-----------------------------neden ? yeni bir ırk yaratmak ?
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
-----------------------------Evvelsi gün evrime karşı iken şu lafın sanki evrimle yanyana bir izlenimin var . Bu yazı nereden alıntı, makalenin gerisi nerde ?
hem o nasıl cümledir "yaratmak"
o bahsettiğin uzaylı melez değil tamamen klon insandan başkası değildir !!! -
diyorki: (elhamdulillahirabilalemin) Hamd o alemlerin Rabbi, 18 bin alem varsa ve biz insanlar alemi,melekler alemi,cinler alemi,hayvanlar alemi ... peki nerde kaldi 17996 tane alem kimi rivayet 70 bi alem der kimi sadece 70 onu bunu bilmemde bildigim elbet yalniz olmamamizdir..