Uzaylılar Var Mı Yok Mu?
-
kur an da 18 bin alem olarak geçiyo bizler ve cinler bunlardan ikisi sanırım... diğerleri ufolar olabilir !!!
-
kurdanda geçiyor diyeceğim inanan var inanmayan var ..
mısır hiyerogliflerinde bol bol rastlarsın ..
Ama şunu iyi biliyorum ki yanlız değiliz :) -
koskoca uzayın ,yalnızca insanlar için olduğunu düşünmek oldukça saçma bir düşüncedir.
-
Eğer evren SADECE İNSANLAR İÇİN yaratılmış olsaydı bu çok büyük bir yer israfı olurdu ...
-
"Kocaman evren, sadece insanlar için olamaz, başka varlıklar da olmalı." demek, 5 yaşında çocuğun; "O oda karanlık orada canavarlar vardır." demesinden pek farklı değil. İnanan adamları anlarım bir nebze ama ateistlerin bu tarz mantıklar yürütmeleri çok çelişkili bir durum.
-
biz uzaylıyız işte
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
"Kocaman evren, sadece insanlar için olamaz, başka varlıklar da olmalı." demek, 5 yaşında çocuğun; "O oda karanlık orada canavarlar vardır." demesinden pek farklı değil.
-----------------------------verdiğin örnek alakasız.
uzayın daha yüzde kaçını keşfettiğimizi bile bilmiyoruz.yani uzay sonsuz.
sonsuz bir uzayda.canlı yoktur demek.matematiksel ve mantıksal olarak imkansızdır.
bir sürü örnek var: Area 51,abd li bir komutanın öldükten sonra açılan vasiyetinde: "ufolar vardır,hükümet bunları gizliyor"yazmaktadır.
not:karanlık oda önermesi , tanrı eleştirileri için kullanılır.bu gibi yerlerde değil.
-
VAR.
-
Nurky bunu yazdı:
çirkin uzaylı yoktur az votka vardır :|
-----------------------------Katılıyorum !!!
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
"Kocaman evren, sadece insanlar için olamaz, başka varlıklar da olmalı." demek, 5 yaşında çocuğun; "O oda karanlık orada canavarlar vardır." demesinden pek farklı değil.
-----------------------------verdiğin örnek alakasız.
uzayın daha yüzde kaçını keşfettiğimizi bile bilmiyoruz.yani uzay sonsuz.
sonsuz bir uzayda.canlı yoktur demek.matematiksel ve mantıksal olarak imkansızdır.
bir sürü örnek var: Area 51,abd li bir komutanın öldükten sonra açılan vasiyetinde: "ufolar vardır,hükümet bunları gizliyor"yazmaktadır.
not:karanlık oda önermesi , tanrı eleştirileri için kullanılır.bu gibi yerlerde değil.
-----------------------------Aynen daha hakkında çok az şey biliniyor. Ne zamandan beridir bilim hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığı şeyler ile ilgili kesin kanılara varıyor? "I want to believe." saçmalıkları ilgi alanıma girmiyor, onlar bir kenara.
"matematiksel ve mantıksal olarak imkansızdır." bana bu cümleni matematiksel ve mantıksal olarak kanıtlamanı istiyorum.
Karanlık oda önermesi bu duruma da cuk diye oturmaktadır. Sağdan soldan okuduğu çeşitli önermeleri ezberleyip müslümanlarla tartıştığını sana yobaz kraker ateistlere mal edilmemelidir.