folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uzaylılar Ve Dünyadışı Canlılar Hakkında Rüya Görenler.

Uzaylılar Ve Dünyadışı Canlılar Hakkında Rüya Görenler.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

La ne ufosu beynimize yerleşmeye mi çalışıyolar? olm yatın lan fazla uykusuzluk iyi gelmiyo size

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

ufo gördüm şahitlerim var :D

yanlız her ufo resmi aynımı olur..? en son  http://acidcow.com/ da dünya üzerinde görüntülenmiş yüz küsür ufo resmi vardı.

bütün araçlar hemen hemen aynı 15 sene onceki resim de aynı 2009 gene aynı

yani adam uzayda fakat hala klasik takılıyor :D uzayda   (yersen)

resimler vs hatta gecen sene öldürülen uzaylı hikayesi vardı hepden düzmece.. tv lere cıktı

2012 maya hikayesi tamamen traşş

ha uzay da yaşam varmı.?  kesinlikle olabilir

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Bende çoğaldı gerçekten.Mesela bu gece batak oynuyoduk oka , jimbo ve lunder.Oka benim eşimdi.Battık amq.İhale bize kaldı.Jimbo ile Lunder  ' e kokoreç ısmarladım gecenin bi köründe.Genelde Okada para olmazda aramızda kalsın.

En garibi de Oka beni kendi memleketine götürmüştü.Orası /Mamande/ dünyaya çok benziyor ama su yok.Onlar hiç susamıyo.Ama çay içmeyi seviyolar.En garip olansa orada da filler var.Onlar file danav diyor ama.Filler sadece 1-2 farka sahip.Pembeler ve kanatları var.Yerçekimi fazla olmadığı için rahatça uçabiliyolar.

Mesela Okalar geçen kurbanda Kito kesti.(oranın koyunu kitoda) Onların gezegeni biraz küçük o yüzden 4 vakit namaz kılıyolar.(Ne alaka bende anlamadım)

Cinselliği zihinleriyle yaşıyolar bide.Yani anne baba oğul gelin salonda otururken anne ve baba , oğul ile gelin sex yapabiliyorlar.

ve UFO ya binmiyolar.Biskle gibi bi cihaz sürüyolar kendi memleketlerinde ama uçuyor.Neyse yeter bu kadarcık.

=)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende çoğaldı gerçekten.Mesela bu gece batak oynuyoduk oka , jimbo ve lunder.Oka benim eşimdi.Battık amq.İhale bize kaldı.Jimbo ile Lunder  ' e kokoreç ısmarladım gecenin bi köründe.Genelde Okada para olmazda aramızda kalsın.

En garibi de Oka beni kendi memleketine götürmüştü.Orası /Mamande/ dünyaya çok benziyor ama su yok.Onlar hiç susamıyo.Ama çay içmeyi seviyolar.En garip olansa orada da filler var.Onlar file danav diyor ama.Filler sadece 1-2 farka sahip.Pembeler ve kanatları var.Yerçekimi fazla olmadığı için rahatça uçabiliyolar.

Mesela Okalar geçen kurbanda Kito kesti.(oranın koyunu kitoda) Onların gezegeni biraz küçük o yüzden 4 vakit namaz kılıyolar.(Ne alaka bende anlamadım)

Cinselliği zihinleriyle yaşıyolar bide.Yani anne baba oğul gelin salonda otururken anne ve baba , oğul ile gelin sex yapabiliyorlar.

ve UFO ya binmiyolar.Biskle gibi bi cihaz sürüyolar kendi memleketlerinde ama uçuyor.Neyse yeter bu kadarcık.

=)

Gülmekten yarıldım a.q Kanka senin ciddi sorunların var...

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Kıyamet senaryoları bacasız sanayi gibi sermayesiz para kazandırıyor. Küresel ısınma gıda fiyatlarının artması için tasarlandı. 2012 ve ufolar ise popüler kültürü canlı tutuyor.  Bir yerden duydum ''Dünyanın sonu geliyorsa size gevrek satmak istiyorlardır ama paniğe gerek yok diyorlarsa durum ciddi demektir.''

Ama varsayılım ki uzaylı var. Teknolojik olarak bizden üsütn oludğunu nereden çıkarıyorsun. Amerikan filmlerinden mi? Kalkanlar , lazer silahları falan. Bizde nükleer füze var olum ebelerini koştururuz (varsa) onların

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

Bende görüyordum, siyah iri bi tanesi kovalayıp durdu 5-6 gün dizi izler gibi seri rüya gördüm :) Dünya dışı varlıkların olduğuna inanırım ama üzerine kafa patlatmam, tamamen gereksiz.

!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi

seneryodan öte şuan şu bi kaç yılda insanlık yükselişe geçme aşamaasında görmen gayet normal.intiharlarda artmış durumda.zayıf olan insanlar intihara yöneliyor psikolojisi zayıf olanlar.güçlü olanlar zaten  bir bunalım evresinde.bu bir süre devam edicek.daha sonra farklı bir biyolojik yapı ve farklı bir ruhsal beden hakim olucak.

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

puskullu bunu yazdı:

seneryodan öte şuan şu bi kaç yılda insanlık yükselişe geçme aşamaasında görmen gayet normal.intiharlarda artmış durumda.zayıf olan insanlar intihara yöneliyor psikolojisi zayıf olanlar.güçlü olanlar zaten  bir bunalım evresinde.bu bir süre devam edicek.daha sonra farklı bir biyolojik yapı ve farklı bir ruhsal beden hakim olucak.

olaya hiç bu bakış açısından bakmamıştım ama doğruluk payı var olabilir..

@ToR5    eğer ki dünyamıza gelebiliyorlarsa eminim teknolojileri bizden üstündür.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onalti
    onalti's avatar
    Erkek

ya sabır.. 

Naber lan filozoflar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Sorrowful bunu yazdı:

ufolarla sevisen arkadasim var..

liseli detected.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
Toplam Hit: 4925 Toplam Mesaj: 37