Uzaylılar Ve Dünyadışı Canlılar Hakkında Rüya Görenler.
-
La ne ufosu beynimize yerleşmeye mi çalışıyolar? olm yatın lan fazla uykusuzluk iyi gelmiyo size
-
ufo gördüm şahitlerim var :D
yanlız her ufo resmi aynımı olur..? en son http://acidcow.com/ da dünya üzerinde görüntülenmiş yüz küsür ufo resmi vardı.
bütün araçlar hemen hemen aynı 15 sene onceki resim de aynı 2009 gene aynı
yani adam uzayda fakat hala klasik takılıyor :D uzayda (yersen)
resimler vs hatta gecen sene öldürülen uzaylı hikayesi vardı hepden düzmece.. tv lere cıktı
2012 maya hikayesi tamamen traşş
ha uzay da yaşam varmı.? kesinlikle olabilir
-
Bende çoğaldı gerçekten.Mesela bu gece batak oynuyoduk oka , jimbo ve lunder.Oka benim eşimdi.Battık amq.İhale bize kaldı.Jimbo ile Lunder ' e kokoreç ısmarladım gecenin bi köründe.Genelde Okada para olmazda aramızda kalsın.
En garibi de Oka beni kendi memleketine götürmüştü.Orası /Mamande/ dünyaya çok benziyor ama su yok.Onlar hiç susamıyo.Ama çay içmeyi seviyolar.En garip olansa orada da filler var.Onlar file danav diyor ama.Filler sadece 1-2 farka sahip.Pembeler ve kanatları var.Yerçekimi fazla olmadığı için rahatça uçabiliyolar.
Mesela Okalar geçen kurbanda Kito kesti.(oranın koyunu kitoda) Onların gezegeni biraz küçük o yüzden 4 vakit namaz kılıyolar.(Ne alaka bende anlamadım)
Cinselliği zihinleriyle yaşıyolar bide.Yani anne baba oğul gelin salonda otururken anne ve baba , oğul ile gelin sex yapabiliyorlar.
ve UFO ya binmiyolar.Biskle gibi bi cihaz sürüyolar kendi memleketlerinde ama uçuyor.Neyse yeter bu kadarcık.
=)
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------Bende çoğaldı gerçekten.Mesela bu gece batak oynuyoduk oka , jimbo ve lunder.Oka benim eşimdi.Battık amq.İhale bize kaldı.Jimbo ile Lunder ' e kokoreç ısmarladım gecenin bi köründe.Genelde Okada para olmazda aramızda kalsın.
En garibi de Oka beni kendi memleketine götürmüştü.Orası /Mamande/ dünyaya çok benziyor ama su yok.Onlar hiç susamıyo.Ama çay içmeyi seviyolar.En garip olansa orada da filler var.Onlar file danav diyor ama.Filler sadece 1-2 farka sahip.Pembeler ve kanatları var.Yerçekimi fazla olmadığı için rahatça uçabiliyolar.
Mesela Okalar geçen kurbanda Kito kesti.(oranın koyunu kitoda) Onların gezegeni biraz küçük o yüzden 4 vakit namaz kılıyolar.(Ne alaka bende anlamadım)
Cinselliği zihinleriyle yaşıyolar bide.Yani anne baba oğul gelin salonda otururken anne ve baba , oğul ile gelin sex yapabiliyorlar.
ve UFO ya binmiyolar.Biskle gibi bi cihaz sürüyolar kendi memleketlerinde ama uçuyor.Neyse yeter bu kadarcık.
=)
-----------------------------Gülmekten yarıldım a.q Kanka senin ciddi sorunların var...
-
Kıyamet senaryoları bacasız sanayi gibi sermayesiz para kazandırıyor. Küresel ısınma gıda fiyatlarının artması için tasarlandı. 2012 ve ufolar ise popüler kültürü canlı tutuyor. Bir yerden duydum ''Dünyanın sonu geliyorsa size gevrek satmak istiyorlardır ama paniğe gerek yok diyorlarsa durum ciddi demektir.''
Ama varsayılım ki uzaylı var. Teknolojik olarak bizden üsütn oludğunu nereden çıkarıyorsun. Amerikan filmlerinden mi? Kalkanlar , lazer silahları falan. Bizde nükleer füze var olum ebelerini koştururuz (varsa) onların
-
Bende görüyordum, siyah iri bi tanesi kovalayıp durdu 5-6 gün dizi izler gibi seri rüya gördüm :) Dünya dışı varlıkların olduğuna inanırım ama üzerine kafa patlatmam, tamamen gereksiz.
-
seneryodan öte şuan şu bi kaç yılda insanlık yükselişe geçme aşamaasında görmen gayet normal.intiharlarda artmış durumda.zayıf olan insanlar intihara yöneliyor psikolojisi zayıf olanlar.güçlü olanlar zaten bir bunalım evresinde.bu bir süre devam edicek.daha sonra farklı bir biyolojik yapı ve farklı bir ruhsal beden hakim olucak.
-
puskullu bunu yazdı:
-----------------------------
seneryodan öte şuan şu bi kaç yılda insanlık yükselişe geçme aşamaasında görmen gayet normal.intiharlarda artmış durumda.zayıf olan insanlar intihara yöneliyor psikolojisi zayıf olanlar.güçlü olanlar zaten bir bunalım evresinde.bu bir süre devam edicek.daha sonra farklı bir biyolojik yapı ve farklı bir ruhsal beden hakim olucak.
-----------------------------olaya hiç bu bakış açısından bakmamıştım ama doğruluk payı var olabilir..
@ToR5 eğer ki dünyamıza gelebiliyorlarsa eminim teknolojileri bizden üstündür.
-
ya sabır..
-
Sorrowful bunu yazdı:
-----------------------------
ufolarla sevisen arkadasim var..
-----------------------------liseli detected.