folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uzaylılar Ve Dünyadışı Canlılar Hakkında Rüya Görenler.

Uzaylılar Ve Dünyadışı Canlılar Hakkında Rüya Görenler.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Beş on kere uzaya çıkmışlığım vardır...

Bir iki defasında da anakin skywalker oldum...

Güç benimle olsun

pıhhh... kuhhhh...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende çoğaldı gerçekten.Mesela bu gece batak oynuyoduk oka , jimbo ve lunder.Oka benim eşimdi.Battık amq.İhale bize kaldı.Jimbo ile Lunder  ' e kokoreç ısmarladım gecenin bi köründe.Genelde Okada para olmazda aramızda kalsın.

En garibi de Oka beni kendi memleketine götürmüştü.Orası /Mamande/ dünyaya çok benziyor ama su yok.Onlar hiç susamıyo.Ama çay içmeyi seviyolar.En garip olansa orada da filler var.Onlar file danav diyor ama.Filler sadece 1-2 farka sahip.Pembeler ve kanatları var.Yerçekimi fazla olmadığı için rahatça uçabiliyolar.

Mesela Okalar geçen kurbanda Kito kesti.(oranın koyunu kitoda) Onların gezegeni biraz küçük o yüzden 4 vakit namaz kılıyolar.(Ne alaka bende anlamadım)

Cinselliği zihinleriyle yaşıyolar bide.Yani anne baba oğul gelin salonda otururken anne ve baba , oğul ile gelin sex yapabiliyorlar.

ve UFO ya binmiyolar.Biskle gibi bi cihaz sürüyolar kendi memleketlerinde ama uçuyor.Neyse yeter bu kadarcık.

=)

bunu cem yılmaza göndersen ya adam gora 2 nin cekimlerine baslar kesin aghaaasadasdasdasd :D

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ben gördüm geçen jenıfer a çatır çutur girdim valla :D o popoyu artık sigorta bile ödeyemez kanımca :D benim için kendisi dünya dışı varlık anca rüyamda görürdüm gördüm mutluyum :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

geçen gece saat 3:00 civarı birinin bana baktığını hissedip havaya baktım ve çok parlak bir yıldız gördüm.. sonra yavaşca sönerek gözden kayboldu :) o gün bu gündür bakıyorum tekrar onu göremedim ... çok acayipti :D 

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Sağolun arkadaşlar.Kendimi bişi sandım lan.:D:DD::D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

Beş on kere uzaya çıkmışlığım vardır...

Bir iki defasında da anakin skywalker oldum...

Güç benimle olsun

pıhhh... kuhhhh...

Umarım birdaha uzaya çıktığında vader seni vader kaçırırda tecavüz eder..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 5514 Toplam Mesaj: 37