Uzaylılar Ve Dünyadışı Canlılar Hakkında Rüya Görenler.
-
Beş on kere uzaya çıkmışlığım vardır...
Bir iki defasında da anakin skywalker oldum...
Güç benimle olsun
pıhhh... kuhhhh...
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
Bende çoğaldı gerçekten.Mesela bu gece batak oynuyoduk oka , jimbo ve lunder.Oka benim eşimdi.Battık amq.İhale bize kaldı.Jimbo ile Lunder ' e kokoreç ısmarladım gecenin bi köründe.Genelde Okada para olmazda aramızda kalsın.
En garibi de Oka beni kendi memleketine götürmüştü.Orası /Mamande/ dünyaya çok benziyor ama su yok.Onlar hiç susamıyo.Ama çay içmeyi seviyolar.En garip olansa orada da filler var.Onlar file danav diyor ama.Filler sadece 1-2 farka sahip.Pembeler ve kanatları var.Yerçekimi fazla olmadığı için rahatça uçabiliyolar.
Mesela Okalar geçen kurbanda Kito kesti.(oranın koyunu kitoda) Onların gezegeni biraz küçük o yüzden 4 vakit namaz kılıyolar.(Ne alaka bende anlamadım)
Cinselliği zihinleriyle yaşıyolar bide.Yani anne baba oğul gelin salonda otururken anne ve baba , oğul ile gelin sex yapabiliyorlar.
ve UFO ya binmiyolar.Biskle gibi bi cihaz sürüyolar kendi memleketlerinde ama uçuyor.Neyse yeter bu kadarcık.
=)
-----------------------------bunu cem yılmaza göndersen ya adam gora 2 nin cekimlerine baslar kesin aghaaasadasdasdasd :D
-
ben gördüm geçen jenıfer a çatır çutur girdim valla :D o popoyu artık sigorta bile ödeyemez kanımca :D benim için kendisi dünya dışı varlık anca rüyamda görürdüm gördüm mutluyum :D
-
geçen gece saat 3:00 civarı birinin bana baktığını hissedip havaya baktım ve çok parlak bir yıldız gördüm.. sonra yavaşca sönerek gözden kayboldu :) o gün bu gündür bakıyorum tekrar onu göremedim ... çok acayipti :D
-
Sağolun arkadaşlar.Kendimi bişi sandım lan.:D:DD::D
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------
Beş on kere uzaya çıkmışlığım vardır...
Bir iki defasında da anakin skywalker oldum...
Güç benimle olsun
pıhhh... kuhhhh...
-----------------------------Umarım birdaha uzaya çıktığında vader seni vader kaçırırda tecavüz eder..