Üzerlik Tohumu Kullananlar ?
-
forumcak hepimiz ruh hastasıyız negzel lan <3
-
git acile serum taktir bidada bulasma kitap oku gelisir 3. goz :)
-
Doğal uyusturucular varken ne gerek var ya sekere hem eski sekerler kalmamıs artık diyorlar:)
hocam yok mu söyle sağlam yol gösterecek biri
şimdi bir eleman yakaladım youtube den aldım instagramını ayahuasca satıyormus sanırım yazdım mesaj bakalım..
Bu sefer saglam arastırıcam da kullanıcam bedavaya ekşın yaşıcaz diye ümitleniyoruz
madem zararsız sabahları çayını demleyip çiğnerim De bu ne lanet bir tattır. Her yudumda kendimi tokatlıyorum niye kendime böyle bir şey yapıyorum diye
ben o boyutlarda ortam yapmadan bu işin peşini bırakmam aga
Duvaralara spreyle piik bey diyeceksiniz yazcam o boyutlara gidip gidip
bir tane kızılderili mürid yok mu koca tbt de hepiniz istanbul beyfendisi gibi elit elit yorumlar :))
abi çekinmeyin dökülün işte diyetiydi karısımlarıydı daha detay yok mu
Yüksek dmt salgılayan bitkilerden yok mu elinizde bi deneyimlesek :)
-
husnuweb bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
Ben bu tohumu içip gözlerimi kapattım ve uzun süre bekledim. Ruhum yükseldi yükseldi beyaz bi delikten geçtim sonra uyanıp kustum.
Bir bardağa bir çay kaşığı olduğunu bilmezken astral seyahat amacıyla yaklaşık yarım kilo tohumu kaynatıp suyundan bir su bardağı içmiştim. Hayatımda tattığım en acı en zehir gibi şey bu tohumun suyudur. Bugüne kadar daha zehirimsi birşey yemedim, içmedim.
Diyet yapmak gerekiyormuş bunu içtiğim gün ve önceki günler süt ürünleriş tüketmiştim et yemiştim. Ben ölmediysem sen yarım bardakla ölmezsin :D
Bir daha içmedim zaten hayatım boyunca. En delikanlı adamı getir onun o zehir gibi tadına dayanıp tekrar içmeyi göze almaz. Saatlerce kaynatman lazım ki içeriğini suya iyice salsın. İki yemek kaşığı koyunca tadı nasıl oluyor bilmem, benim gibi yarım kilo kaynatıp suyundan bir damla ağzına koy ne demek istediğimi anlayacaksın :)
Sonuç olarak abartılacak bir etkisi yok bildiğin doğal antidepresan. Öyle kafa yapma özelliği falan yok. Bebe cevizi^^ üzerlik tohumunu döver :D
Biz bunu elde rendeleyip kafa yapıcaz diye ne zahmetler çekiyorduk zamanında :D artık öğütülmüşü satılıyor: https://www.trendyol.com/arifoglu/muskat-ogutulmus-100g-p-14417959
Hey gidi... :D
anaa rendelenmiş hazır nutmeg mi varmış bizde.
insanın başına durduk yere iş çıkarıyonuz :D
Mideme eskisi kadar güvenmiyorum her seferinde 10ar-15er tantum, nutmeg derken iç organları epey hırpaladık. Ama bir ara denenebilir hazır halde zaten :D
-
Carlos Castaneda ve Don Juan bu diyarları terkedeli çok oldu....
-
Öldün mü?
-
ltcelik bunu yazdı
Öldün mü?
Yok hocam ya :) ama ölüme çeyrek kalaya kadar gidicem siz müridlerin destegiyle :)
-
Üzerlik diyince aklıma geldi bak astral projeksonla uğraştım lise döneminde belki yedi sekiz ay falan ; sonra başıma değişik işler gelmeye başladı ve en sonuna tam projekson yaşadım . Bittiğinde ölüyordum gözlerimi hastanede açtım. Adamlar bu işe hayatını adıyorlar çektikleri zikirler meditasyonlar hazırlık süreçleri vb. Biz yırtık dondan çıkar gibi adamların hayatını adadığı işe hiçbir hazırlık olmadan bodoslama dalıyoruz. Vücut hazır değil bi kere zihin hazır değil ruh değil o ağırlığı kaldıracak gücü yok.
Pik kardeş sen de işsizsen eğer daha zararsız başka uğraşlar bul kendine. Keza işin ucunda kafayı sıyırmak da var.
-
PEAK bunu yazdıltcelik bunu yazdı
Öldün mü?
Yok hocam ya :) ama ölüme çeyrek kalaya kadar gidicem siz müridlerin destegiyle :)
Üzerlik tohumu çayı asidik yapıya sahiptir ve asidik maddelerin zehirlenmesinde idrarı bazik yapıya çeviren maddeler kullanılır örneğin sodyum bikarbonat.
sodyum bikarbonat alıp bir bardak suyla karıştırıp içersen zehirlenme durumunu azaltır. (Marketlerde satılan karbonatdır bu)
C10H15N tarafından 05/Ağu/20 13:29 tarihinde düzenlenmiştir -
bloodmage bunu yazdı
Üzerlik diyince aklıma geldi bak astral projeksonla uğraştım lise döneminde belki yedi sekiz ay falan ; sonra başıma değişik işler gelmeye başladı ve en sonuna tam projekson yaşadım . Bittiğinde ölüyordum gözlerimi hastanede açtım. Adamlar bu işe hayatını adıyorlar çektikleri zikirler meditasyonlar hazırlık süreçleri vb. Biz yırtık dondan çıkar gibi adamların hayatını adadığı işe hiçbir hazırlık olmadan bodoslama dalıyoruz. Vücut hazır değil bi kere zihin hazır değil ruh değil o ağırlığı kaldıracak gücü yok.
Pik kardeş sen de işsizsen eğer daha zararsız başka uğraşlar bul kendine. Keza işin ucunda kafayı sıyırmak da var.
Aynen bende bodosloma girmek istemiyorum ama bir baslangıcı olmalı yani bende yavas yavas ilerlerim bu yolda
Benim bu olaylara ilgimin nedeni kimseye pek ihtyacın yok yani direk temas yok insanlarla uğraşmıyorsun çok vakit gerektirmiyor hemde legal
farklı deneyimler yasamak olsun hemde çok bir zahmeti yok
ve yazamadıgım bir sürü nedenlerden dolayı çok cazip geliyor :)
üzerlik tohumu yüksek doz üzerlik tatatataatata öldün cıq ölmesen güzel şey aslında