Üzerlik Tohumu Kullananlar ?
-
Bir de söyle bir yorum yakaladım :)
MANNA-ORMUS ALDATMACALARI (Beklenen konu) . Manna Kuran’da ve Tevrat’ta geçen dünya tarihinin en başından beri varolan bir şeydir. Altın tozuyla uzaktan yakından alakası yoktur. Gerçek görüntüsü ne tozdur nede sıvı kutsal kitaplarda isminin geçtiği gibi görüntüsü ve biçimi de tıpkı helvaya benzer. Bozulmaması için bazen sıvı hale getirildiği doğrudur fakat gerçekte olan görüntüsü helva gibidir. Sizinle bir alıntı paylaşayım; ‘’Manna Mu kıtasına ait bir iksirdir ve altın tozuna çeşitli kimyasal bileşikler ve hatta elektrik verilerek çeşitli işlemlere sokularak üretilir.’’ . Siz bu videoları izleyip nasıl inanıyorsunuz bu cümlelere nasıl inanıyorsunuz bilemem ama Mu kıtasının olduğu dönemde henüz elektrik icat edilmemişti. Ben sizlerle batmış bir kıta hakkında rahatlıkla onlar gibi konuşamam fakat Aztekler’de kullanıldığını bildiğimden dolayı Mu kıtasında da kullanıldığını düşünerek Mu kıtasında kullanılmıştır diyebilirim. Sizde daha önce denk geldiyseniz Manna-Ormus hemen Masonlara bağlanır. Bizim insanımızda şu var gizli bir yapılanma gizli bir cemiyet veya dernek dediğimizde akıllarına sadece Masonlar gelir. Bunun tek nedeni ömürlerini televizyon ve youtube ile bitiriyor olmalarından kaynaklıdır. Kitap okumazlar, yurtdışına gitmezler, kendisini tatlı yalanlar söyleyerek keyfini getirene, internette belli sayfalarda okuduğu şeyi gizli sanıp klavye başında tüm gün çay sigara yaparak bıyıklarını sarartmış keyfini getiren her şeye inanan kişilerden bahsediyorum. . Manna kullanan bir çok cemiyet, dernek ve gizli yapılar vardır. Fakat kullandıkları tek şey bu değildir. Bir çok iksirleri vardır ve bu iksirler gizlidir. Bu iksirlerin çoğunun tarifini kendileri bile bilmezler. Aralarındaki özel seçilmiş kişiler hazırlar ve bu iksirlerin size sızması imkansız gibi bir şeydir. Çünkü onlar size Ayahuasca gibi bir ikisiri bir çok embesile, karakteri bozuk kimselere parayla satmaya mecbur kalmış açlık sınırına gelmiş Perulular gibi değillerdir. Ancak Manna bu iksriler gibi gizli bir şey değildir sadece doğru çözümlemeler yapabilen gerçek Okültistler bunun ne olduğunu rahatlıkla görebilirler. Ben hiçbir yerde araştırma yapmadan, hiç kimseden öğrenmeden sadece 4 kutsal kitabı okuyarak Manna’yı doğru yorumladım. Çünkü kutsal kitaplar tüm gününü mafya dizisi izleyene göre kapalı, bizlere göre ‘’APAÇIK’’dı. . *KURAN’DA MANNA Bakara Suresi 57. Ayet ‘’Ve üstünüze o bulutu gölge yaptik, ve size ihsan ettigimiz hos riziklardan yiyin, diye üzerinize kudret helvasi ve bildircin indirdik. Onlar, bize zulmetmediler, lakin kendi nefislerine zulmediyorlardi.’’ . A'raf Suresi 160. Ayet Biz onlari oniki kabileye, o kadar ümmete ayirdik. Ve kavmi kendisinden su istedigi zaman Musa´ya, elindeki asâ ile tasa vur, diye vahyettik, vurunca hemen o tastan oniki pinar akmaya basladi. Halkin her biri su alacagi yeri iyice ögrendi. Bulutu da üzerlerine gönderdik, gölgeledik. Onlara kudret helvasi ve bildircin indirdik. Size rizik olarak ihsan ettigimiz nimetlerin temizinden yiyiniz, dedik. Onlar zulmü bize yapmadilar, lakin kendi kendilerine zulmediyorlardi. . Tâhâ Suresi 80. Ayet Meali Ey Israilogullari! Sizleri düsmaninizdan kurtardik ve Tûr daginin sag yaninda size söz verdik, üzerinize de kudret helvasi ve bildircin indirdik. . Ayrıca kutsal kitaplarda sadece Manna yani kudret helvası geçmez. Peki neden sadece Manna bahsediliyor çünkü delinin biri çıkıp taşı atıyor ötekilerde çıkarmaya çalışıyor. Ben size başka bir şey anlatayım Tevrat veya İncil’de hangisinde olduğunu hatırlamıyorum şuan; Harun Peygamber ve oğulları için bir ritüel yapıldığı anlatılır. Bu ritüel onların temizlenmesi ve kutsanması için yapılır. Bu ritüelde size tarifini vermeyeceğim Cadılarında(tarifler farklıdır) kullandığı zeytin yağına ilave edilerek çeşitli bitkilerden hazırlanmış bir yağ kullanılır. Bu yağ o kadar güçlüdür ki teninize değdiği anda sizi transa sokar ve ilahi bir kapı açılır, orada bir çok şeyle yüzleşir arınıp geri dönersiniz. Az önce bahsettiğim temizlenme ve kutsanma dediğim işlem budur. . * MANNA'NIN ETKİLERİ -Boyut değiştirmenizi sağlar -Psikolojik sorunlarınız varsa sizi ondan kurtarır -3. gözünüzü harekete geçirir -Sizi şu an bulunduğunuz alemden başka bir aleme götürür. -Afrodizyak etkiler -Size her şeyin aslında bir olduğunu gösterir -Bazı kişilerde paranoya ve korku yapar -Vücut ısısında değişiklik olur bazen çok sıcak bazense çok soğuk hissedersiniz. . diye bu liste uzar gider lafı daha fazla uzatmadan bu konu için sizi en çok ilgilendirmesi gereken bölüme geçiyorum... . *MANNA-ORMUS ALDATMACALARI Manna bu çalkantılardan sonra tıpkı Ayahuasca gibi herkes tarafından merak konusu oldu. Daha sonra da bir çok kişi avucunu kaşımaya başlayıp işe koyuldu. Ve sonunda kutsal kitaplardan duyduğumuz Manna olduğu iddia edilen bir çok şişelenmiş ürün piyasaya girdi. Size gerçek Manna’nın etkilerinden 4 özelliğini ayırt edebilesiniz diye buraya bırakıyorum; . 1)Etkilerinin anlık başlaması: Manna satın alıp kullanan arkadaşlar sanıyorlar ki onu sürekli kullanacak ondan sonra faydasını görecek hayır bu yanlış. Manna vücuda alındıktan sonra yarım saat sonra etkilerini direk göstermeye başlar. Öksürük şurubu gibi bir hafta on gün kullanıp sonra etkilerini görmezsiniz anında etkilenirsiniz. 4-5 saat sonrada etkileri tamamen kaybolur. . 2)Boyut değiştirme: Manna etkileri başladıktan sonra boyut değiştirirsiniz bakın uzun süre sonra değil HEMEN bu çok önemli çünkü en büyük kandırmaca bu şekilde başlatılıyor. Zamanla 3. Gözün açılacak diye satılıyor. . 3) Damalı desenler: Adı illuminati deşifreleri olarak geçen konularda damalı desenden yüzeyler bahsedilir bir ara modaydı bunlar denk gelmişsinizdir diye söylüyorum. İşte bu damalı desenden yüzeylerin günümüze taşınmasının sebeplerinden biriside Manna’dır. Manna kullanan kişi boyut değiştirir ve değiştirdiği boyutlarda MUTLAKA damalı desenden yüzeyler görür. Yani orada bastığınız yerin desenleri damalıdır. Siz de Manna aldıysanız kullandığınızda damalı desenleri görmüyorsanız o Manna DEĞİL DEMEKTİR. . 4)Afrodizyak: Manna’nın yani kudret helvasının en büyük özelliği adında saklıdır. Biçimi ve şekli helva gibidir demiştim. Kudret kelimesi erkeklerde özellikle afrodizyak anlamında kullanılır. Gerçek anlamı bu değildir ama en çok bu anlamda kullanılmıştır. Ülkemizde çok arandığı için söylüyorum; internet sayfalarında cinsel güç ile ilgili arama yapmışsanız size tarifi verirler daha sonra da onun özelliklerini yazarlar bu listede genellikle ‘’erkeklere kudret verir’’ tarzında cümleler kurarlar. Yani Manna kullandığınızda afrodizyak etkiler başlamadıysa o Manna DEĞİLDİR. . Eğer yazdığım dört özelliğe dikkat ederseniz Manna kullandığınızda bu dört özelliklerin HEPSİ BİRDEN olmamışsa o şey Manna değildir. Zaten yukarıda anlatmaya çalıştığım şey; Manna adında satın alacağınız ürünlerin %99.9 kutsal kitaplardaki yani aslında sizin aradığınız ''Manna(Kudret Helvası)'' olmadığıdır.
-
Millet yine ne kafalar yaşıyor.
Rahmetli anneannem arada sırada yakar kötü ruhları kovaladığına falan inanırdı. Bu akşam bahçede biramı yudumlarken, burnuma üzerlik kokusu geldi bir an Toroslardaki köye mi ışınlandım lan dedim. Yaşlı bir Yunan teyze, rahmetli anneannem gibi üzerlik yakmış evlerin arasında dolaşarak köyü tütsülüyor :)
-
Diyetini yapmadan bu işe girişmek çok tehlikeli. Herhangi bir organın iflas edebilir. Bir daha yapacaksan 10 gün öncesinden yememen gereken yiyecekleri yememeye başka. Bu yiyeceklerine neolduğunu kısa bir google araştırmasıyla bulabilirsin.
Gelelim nasıl kullanacağına. Üzerliği aktardan alırken bunu bana kahve tozu gibi çekip öyle verin de. Makinede çeksinler toz halinde versinler sana. Aktardan akasya dalı da al. Akasya dalı dmt içerir.
10 gün yemedin yememen gerekenleri 11. Gün bir çay kaşığı üzerlik tozunu diline damağına değdire değdire yut tadı iğrençtir burnunu falan tıka. 2. Gün de yine bir çay kaşığını bombala. 3. Gün 1.5 çay kaşığı bombala. Sonra bir gün ara ver. 5. Gün bir demliğe akasya dallarını koy içini birkaç bardak suyla doldur kaynatmaya başla 2 3 saat falan kaynasın böyle. Kaynarken arada birkaç çay kaşığı üzerlik tozu da ekle içine. Neyse 2 saat kaynadı buharlaşıp da geriye kalan suyu bir bardağa süz.
1 tatlı kaşığı üzerlik tozunu yut üzerine o bir bardak akasya suyunu iç. Dünyan değişecek. Tuhaf modlara gireceksin. Halisülastonlar falan. Mini bir ayasuasha deneyimi gibi. Kusabilirsin ishal olabilirsin böyle bir şeyi yaptığına yapacağına pişman olabilirsin. Yüzde 90 iyi bir deneyim yaşamayacaksın. Ben denedim o gece 2 kere kustum ishal oldum. Gece boyu halüsilasyondan uyuyamadım.ertesi gün evde ne kadar akasya dalı üzerlil müzerlik var hepsini kaldırıp çöpe attım.
salihgs tarafından 07/Ağu/20 01:35 tarihinde düzenlenmiştir -
salihgs bunu yazdı
Diyetini yapmadan bu işe girişmek çok tehlikeli. Herhangi bir organın iflas edebilir. Bir daha yapacaksan 10 gün öncesinden yememen gereken yiyecekleri yememeye başka. Bu yiyeceklerine neolduğunu kısa bir google araştırmasıyla bulabilirsin.
Gelelim nasıl kullanacağına. Üzerliği aktardan alırken bunu bana kahve tozu gibi çekip öyle verin de. Makinede çeksinler toz halinde versinler sana. Aktardan akasya dalı da al. Akasya dalı dmt içerir.
10 gün yemedin yememen gerekenleri 11. Gün bir çay kaşığı üzerlik tozunu diline damağına değdire değdire yut tadı iğrençtir burnunu falan tıka. 2. Gün de yine bir çay kaşığını bombala. 3. Gün 1.5 çay kaşığı bombala. Sonra bir gün ara ver. 5. Gün bir demliğe akasya dallarını koy içini birkaç bardak suyla doldur kaynatmaya başla 2 3 saat falan kaynasın böyle. Kaynarken arada birkaç çay kaşığı üzerlik tozu da ekle içine. Neyse 2 saat kaynadı buharlaşıp da geriye kalan suyu bir bardağa süz.
1 tatlı kaşığı üzerlik tozunu yut üzerine o bir bardak akasya suyunu iç. Dünyan değişecek. Tuhaf modlara gireceksin. Halisülastonlar falan. Mini bir ayasuasha deneyimi gibi. Kusabilirsin ishal olabilirsin böyle bir şeyi yaptığına yapacağına pişman olabilirsin. Yüzde 90 iyi bir deneyim yaşamayacaksın. Ben denedim o gece 2 kere kustum ishal oldum. Gece boyu halüsilasyondan uyuyamadım.ertesi gün evde ne kadar akasya dalı üzerlil müzerlik var hepsini kaldırıp çöpe attım.
İshal ve kusmak su hayatta en sevmedigim seylerin basında gelir
bu mod sarmadı hocam :)
üzerlik tohumu yüksek doz üzerlik tatatataatata öldün cıq ölmesen güzel şey aslında