Uzun Süre Duş Alınmasa Ne Olur ?
-
Kokarsın tabiki. Kendin bile bu kokuyu hissetmeye başlarsın. Bunun dışında pek bi etkisi olmaz, ellerini yıkadığın sürece..
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
garga bunu yazdı:
ben bi kere test ettim olmedim, ama pis koktugumu arkadaslar soyledi...
-----------------------------piskolojinde değişmeler oldumu yada tedirginlik ?
-----------------------------psikolojim zaten normal deildi o yuzden oyle bisey yasadim diye dusunuyorum zaten. ama normal deildi, peki duzeldinmi diye soruyorsan, hayir.
aslinda arkadaslar bisey diyene kadar ben mutlu(mu)ydum(?), nedense cok agir olmamak sartiyla sadece kendi ayak kokumu biraz seviyorum.
-
media_center bunu yazdı:
3 ay belki 5 ay hatta 1 yıl duş alınmasa ne gibi tehlikeler bizi bekler merak ediyorum.?
ıssız adaya düşseniz muhabbeti gibi oldu ama lazım olabilir bu sorunun cevabı.
-----------------------------hea adada duş almaya su bulamicaz :|
birde böle bakalım dedim :D
-
parfüm ve kozmetik dendimi fransa akla gelir sence neden :)
edit: demekki kafası güzel insan soruyu anlamak istediği gibi anlıyomuş dursun burda silmicem.
-
koku , bitlenmek , kir bağlaması , halsizlik , etrafında insan kalmaması gibi şeylere yol açabilir hocam.
-
hastalıklara dawetiye ama kir yerlerinin yaraya dönüştüğünü bilmiodum :S ne nan kabuk olarak gezer insan :S:S
-
ortalıkta cenabet gezersin hoca
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------bokunu çıkartmışsın dedikleri bu olsa gerek +1
-
bırak böle yaşamayı ben bir sabah uyandıgımda banyo yapamadıgımda çıldırıyorum :S her gün banyo yapmaktan vucudum telef oldu ama buna engel olamıyorum psikolojik bir durum tedavi görmem lazım :|
-
suya sabuna dokunun