Uzun Süre Duş Alınmasa Ne Olur ?
-
Kokarsın nolcak kaşınırsın...
-
heacker61 bunu yazdı:
-----------------------------
bırak böle yaşamayı ben bir sabah uyandıgımda banyo yapamadıgımda çıldırıyorum :S her gün banyo yapmaktan vucudum telef oldu ama buna engel olamıyorum psikolojik bir durum tedavi görmem lazım :|
-----------------------------al benden de o kadar yahu, 5 -6 yıldır çok nadir 2-3 gün ara vermişimdir duşa banyoya.. bir gün bile olsa duş - banyo yapamayınca çok rahatsız oluyorum.. hastalık mı bu ?
-
mont-blanc bunu yazdı:
heacker61 bunu yazdı:
bırak böle yaşamayı ben bir sabah uyandıgımda banyo yapamadıgımda çıldırıyorum :S her gün banyo yapmaktan vucudum telef oldu ama buna engel olamıyorum psikolojik bir durum tedavi görmem lazım :|
-----------------------------al benden de o kadar yahu, 5 -6 yıldır çok nadir 2-3 gün ara vermişimdir duşa banyoya.. bir gün bile olsa duş - banyo yapamayınca çok rahatsız oluyorum.. hastalık mı bu ?
-----------------------------ne hastaligi normali budur.
-
pis kokarsın bide kendini kötü hissedebilirsin bence
-
iyide adaya düştüysen eğer zaten sularla kaplıdır bu ada :D gir çık suya niye millete beyin fırtınası yaptırıyorsun :| :D
cevap : kokarsın ama sanırım vücut bağışıklık neyim kazanıyor falan diye biliyorum doktor yokmu doktor :D
-
ben yikanmadim ama evden falan cikmamistim fazla.
sokakta kosturacaksin diyorsan o farkli olur benimkinden...