folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uzun Yol Gemide Herhangi Bir Bölümde Çalışabilmek İçin



Uzun Yol Gemide Herhangi Bir Bölümde Çalışabilmek İçin

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2004
    Erkek
    o kadar didin,kursa ytazıl sertifika al.gemi cüzdanı çıkar,eşini,dostunu aileni bırak,torpil ara ne için kir,yağ,pasak içinde çalışıp 1000 dolar almak için mi?Aman kalsın.hayallerimi,planlarımı skip attınız yani bravo.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mart/2007
    Erkek
    ya en önemlisi pasaport yerine gecen liman cüzdanını çıkarmak baya pahalıya patlıyodu 4 yıl önce 1.5-2 milayrdı    kurslara gelince  daha doğru duzgun kurslara 1 ay gideni gormedim genelde herkez mevkisine göre 800-1500 ytl arasında ucret odeyip hallediyodu belgelerini

    onekine?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2007
    Erkek
    hocam benide zamanında acayip gemi heyecanı sarmışdı, okyanuslara açılmak, farklı ortam, macera vs vs. gemicilik cüzdanı almak gerek o da şuanda sanırım 700 felan civaridir. herhangi bir özellik istemiyor ama tehlikeli işdir can güvenliğin yok, birisi sana uyuz olur seni gider deniz atar, bir çok kişi deprasyona girer çünkü gemi bazen 4-5 ay limana yanaşmiyor, dalgalarla boğuşuyorsun gibi. onun içinde aileni felan unutman lazım gibi bir şey yapman lazım çünkü eve senenin 2 günü ya gelirsin ya gelmezsin. para kısmına gelince, para çok uçuk değil muhtemelen miço olrak başlayacaksın onunda maaşı 1.500 ytl olabilir. uçuk paralar alman için kaptan falan olmak gerek, ama onuda olman için denizcilik okulu okuyorsun, eğer direkt onun okulunu okumadan başlarsan, 3-4 senede bir rütbe atlıyorsun.askerlikle hemen hemen aynı yani.   merak ettiğin  soru varsa pm atarsın.

    İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
Toplam Hit: 8798 Toplam Mesaj: 24