V For Vendetta-MP4-Türkçe Dublaj
-
Tarihte olaylar farklı gelişmiş, yokedici bir savaş dünyanın yüzünü değiştirmiştir. Yüzyıllar boyu libarelleşmenin simgesi olan İngiltere artık uzun bir süreden beri, totaliter ve faşist bir şekilde yönetilmektedir.
Ne siyasi ne de kişisel özgürlüklerin olduğu bu ortamda aniden ortaya çıkan ve zaman zaman absürtlük derecesinde saçma terörist eylemlere kalkışan esrarengiz bir figür her şeyi değiştirecektir. Özgürlüğün anlamını bilmeyen genç bir kadını da...

www.tahribat.com_V.For.Vendetta.Turkce.Dublaj.part1.rar
www.tahribat.com_V.For.Vendetta.Turkce.Dublaj.part2.rar
www.tahribat.com_V.For.Vendetta.Turkce.Dublaj.part3.rar
www.tahribat.com_V.For.Vendetta.Turkce.Dublaj.part4.rar
filmde V abimizin sözlerini iyi dinleyin her biri ayrı anlamlı :)
iyi seyirler
-
güzel bir film herkese tavsiye ederim.teşekkürler buarada film için...
-
bu filme bi turlu sevemedim ben nedense herkes guzel diyo ama
-
Bu maskenin altında etten daha fazlası var; bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun islemez
-
izledikten sonra hemen afişini alıp duvara astığım film
-
"remember remember, the 5th of november"
aklima geldi simdi,cok guzel bi distopya
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------
Bu maskenin altında etten daha fazlası var; bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun islemez
-----------------------------adam çok güzel konuşuyor. vola die başladığı bi bölüm var :)
-
Tek rs linki ya da torrent linki yok mu ? Gene de sağol hajı
-
voilà! velakin, dışarıdan göründüğüyle; feleğin virajları sayesinde
vekâleten hem vâziri hem de vebali olmayanı oynamış naçizane bir vodvil
eskisi. bu vecih, kibir vehametinden bihaber vasfıyla veranın vecizelerine
vekillik yapan, şimdilerde varisi olmayan, virane durumda bir vekil. her şeye rağmen,
varlığını yitirmiş bu vahametin vahdetiyle vücudunda ve veznenin velveleleriyle beslenen,
velfecirliğe tenezzül eden, vechleri doyurulamaz bir vahşet arzusuyla kaplı bu vegar dolu
vazilerin şimdilerdeki. verilecek tek bir hüküm var, "vendetta". beyhude bir vaaz değil,
vicdan ve vakar adına verilmiş günün birinde vefi olanın ve vaziyeti görenin velisi olacak
bir vaattir. velhasıl, bu önemsiz vira vecizeler buradaki vuslatımızın vadesini uzatır. sözün özü,
şunu ifade etmek isterim ki; sizinle tanışmak bir onur, ve beni çağırabileceğiniz isim v. -
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
Tek rs linki ya da torrent linki yok mu ? Gene de sağol hajı
-----------------------------torrent var ama ingilizce
normalde filmler orjinal dilinde güzel olur ama bunu iyi çevirmişler ,beğendim.
3 kez ingilizce 2 kez Türkçe seyrettim :)
-
çok etkileyici efektleri ya da ne biliim buna benzer atraksiyonları yok ama güzel fikir filmi.