Vakit Geçirmek İsteyenlere Gelsin
-
boş zamanı olup can sıkıntısı yaşayanlara mutlaka izlemeli gereken filmleri tavsiye edicem bi kaç tane ;
1- Bay HiçkimseBaşlıkta bahsi geçen Bay Hiçkimse, 2092 yılında dünyada kalmış son ölümlü olan 117 yaşındaki Némo adlı bir adam. Ölüm döşeğindeki Némo genç bir çocukken bir peronda durduğunu hatırlar. Tren kalkmak üzeredir. Annesiyle birlikte mi gitmeli, yoksa babasıyla mı kalmalıdır? Bu karar, sonsuz sayıda olasılığı doğuracaktır...
Fragman ;
https://www.youtube.com/watch?v=oU_aIfityBQ
2- Truman Show
Truman çok güzel bir adada yaşamaktadır... Fakat bu ada, Truman dışında her şeyin sahte olduğu bir ortamdır ve doğduğu günden itibaren devamlı olarak seyirciler tarafından izlenmiştir. Truman, bunun hiç farkında olmaz, ta ki öldüğünü sandığı babasını görene dek.
Fragmanı ;
https://www.youtube.com/watch?v=NkZM2oWcleM
3 - Fight Club
Oregon Üniversitesinde yüksek lisansını yapan Chuck Palanhiuk'un uzak olmayan bir gelecekte geçen ve kafası karışık genç bir erkeği konu alan romanından yola çıkılarak çekilen Fight Club'da filmi anlatan, ünlü bir otomobil firmasında iyi bir işe sahiptir. Tek düze yaşamı kronik uykusuzluk sorunuyla çekilmez bir hale gelmiştir. Ailesi ve yakın bir arkadaşı olmayan Jack doktorunun tavsiyesi üzerine kanserli hastaların terapi grubuna katılır. Bu toplantılar esnasında Marla'yla tanışır o da genç adam gibi hasta olmadığı halde grubun toplantılarına katılmaktadır. Jack'in ve Marla'nın çabaları tüketici kültürünün anlamsızlığına karşı bir duruştur adeta kariyer sahibi ama yanlız insanların bir tepkisi. Jack'ın jenerasyonu ölü bir jenerasyondur. Bir yolculuk sonrası evinin yanmış olduğunu gördüğünde arayabileceği tek kişinin yolculuk sırasında tanıştığı sabun satıcısı Tyler Durden olmasıda adeta bunun bir kanıtıdır. İçilen birkaç biranın ardından park yerinde Tyler, kahramanımızı kendine vurması için kışırtacaktır. Aralarında başlayan bu kavga Jack'in hayatını değiştirecektir. Bir süre sonra Jack Tyler'ın yanına taşınır. Tyler'ın liderliğinde bir dövüş kulübünün kuruluşuyla bu kulübde sayıları elliyi aşmamak kaydıyla genç erkekler birbirleriyle dövüşmeye başlayacaklardır. Kısa sürede popüler hale gelen kulüp ve Tyler Durden hızlı bir şekilde bu ölü jenerasyonun mesihi haline gelir.
Fragmanı ;
https://www.youtube.com/watch?v=M8PRC3HbWqo
-
truman show bir efsanedir izlemeyen kesinlikle izlemeli derim
eski bir dizi grafikleri filanda iyi degil ama kesinlikle on numara film
1 numarali filmi hic duymadim bi arastirayim
-
Kaliteli filmlere benziyor hafta sonu izliyim bari ilk 2 paylaşımını
-
nobody e bakmamıştım bakayım hemen. boşluktan pcyi kapatıp açıyom o derece iyi oldu bu :D
-
mr.nobody - fight club/inception/kelebek etkisi karışımı bi film biraz uzun ama sonuna kadar izlendiğinde kült filmlerden o 3 filmi beğenenler izleyin pişman olmazsınız
-
ilk filmi izlemedim. diger ikisi guzeldir.
tskler
-
izlerim..
-
hepsini izledim on numero filmlerdir
-
Mr. Nobody hakkaten bana çok farklı duygular hissettiren sağlam bir filmdi, gözümde Butterfly Effect'ten falan kat kat üstündür, diğer iki filmi tartışmaya bile gerek yok..
-
1,flim i izlemedim tesekkürler uzun zamandir izmedigim güzel bi flim ariodum cok tesekkürler arkadasim
-
flim in yarisini izledim süper bir flim kendimi buluyorum birazda bu flimde cocukluk aski olayindan dolayi ve halada seviorum