Vakit Geçirmek İsteyenlere Gelsin
-
çizik
-
Çizik
-
hepsini izledim sıralama bana göre
Truman show
Fight club
Mr. nobody => biraz karışık bi film hatta ÇOK karışık sonunda olay zincirini çözüyorsun ama
-
mr.nobody hayatımda izlediğim en boktan filmlerden biri olarak listeye girmiştir yok öyle olacakmış yok böyle olacakmış bi pok olmuyo sinir oldum bak şimdi bitti film.
ahanda sitede gördüğüm bu yorumu da ekliyim aynen böyle düşünüyorum;
Allahım amma saçma film.... hey! bu filme yüksek oy verenler sizeeee !!! PES !!! diyorum... sanırım karman çorman bişey olduğu için güzel herhalde deyip verdiniz puanları....
Ozzzz tarafından 02/Ara/12 07:22 tarihinde düzenlenmiştir -
mr.nobody filmine bok atanlara ayar oluyorum harbiden.
filmden ne anladın da bok atıyorsun?
"yok paralel evren yok sicim, aman ne saçma film."
diyenler; filmden bunları mı çıkarabildiniz gerçekten? hadi ya o kadar kolaydı değil mi?
-
exception bunu yazdı
mr.nobody filmine bok atanlara ayar oluyorum harbiden.
filmden ne anladın da bok atıyorsun?
"yok paralel evren yok sicim, aman ne saçma film."
diyenler; filmden bunları mı çıkarabildiniz gerçekten? hadi ya o kadar kolaydı değil mi?
Sen kendin ne anladığını söylesen daha makbule gecerdi paralel evren muhabbeti gibi duşunmuyorum. Benim anladığım kararların nelere sebeb olacağı falan filan bilmemne sürekli donüp duruyo çok sıkıcı kötü bir film bence sen begenmiş olabilirsin ben begenmedim.
-
nedense Mr. Nobody filmine yapılan olumsuz eleştiriler beni o kadar izlemeye itti ki.
sanırım izlemeyeceğim bir filmi onlar sayesinde izleyeceğim. ve yine içimdeki bir hisse göre bu film benim ilklerimden olucak.
nihilistlerin izlemesinde her hangi bir sakınca yoksa ben bu filmi ( bay hiç kimse) birazdan izliyorum.
umarım herşeyi bir kat daha anlamsızlaştırır.
-
mr. nobody:
Hayatimin 2.5 saati bos yere gecti. Filmden 1.5 saat boyunca nasil uvey kardesini dudukledigi disinda hec bi zibil anlamadim.
-
Ben de evvelki gün bunu seyretmiştim güzel filmdir tavsiye ederim,
Das Experiment
http://www.imdb.com/title/tt0250258/

edit: filmin amerikan versiyonu da var the experiment diye onu syretmeyin o çiş kaka, 2001 yapımı alman das experiment ı seyrediceksiniz yanlışlık olmasın
XpertVision tarafından 02/Ara/12 18:40 tarihinde düzenlenmiştir -
bu filmlere bakayım...