Van Depremiyle İlgili Yeni Kanıtlar
-
kürtler bizim kardeşlerimiz canımız ciğerimiz , böyle birşeyi onlara nasıl yapmış olabilirler insan olamaz bunu yapanlar
derhal eve gidip hıçkıra hıçkıra ağlayacağım !!!
-
yav hocam teknoloji iyice ilerledi. yapabiliyorlar mı bilemiyorum ama araştırmaları vardır kesin..
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
kürtler bizim kardeşlerimiz canımız ciğerimiz , böyle birşeyi onlara nasıl yapmış olabilirler insan olamaz bunu yapanlar
-----------------------------dur lan tepki verme, faşist derler :)
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------bu kadarı çok fazla ve muhtaç haldeyken
yardım gönderenin ta..
masumlar var ama onlarında suçu var barındırmicaksın kabullenmiceksin dinlemiceksin direniceksin kınayacaksın kardeşim kurunun yanında yaşta yanar -
zone bunu yazdı:
bu nedir arkadaş böyle?? az önce gördüm facede bi arkadaşım bana göndermiş

ya aslında bir site açıcaksın hainler.com gibi aramızdaki hainleri yazdıkları face yorumlarını resimleyip videolayıp sitede ifşa etmek lazım ki yaptıkları hainliklerin cvp sız olmadıklarını görsün toplum içindede tepki alsınlar kimse vatana millete bayrağımıza laf uzatanlara sessiz kalmasın :l -
Yaşamını kaybeden askerlerden sonra Van'da deprem olması çok büyük bir rastlandı. Ben HAARP ürünü olduğunu düşünüyorum, düşünsenizde Türkiye'nin batısındaki kesim kürtlere karşı tavırlarını sivrileştirmişken şimdi Tv'lerde o kesim için yardım toplanıyor ve halkın sonuç olarak dikkati dağıtılıyor ve yumuşatılıyorlar.Gündem tamamıyla değişti, konu TSK'nın PKK kamplarına saldırılarından Van depreminde göçük altında kalanlara geldi.
Deprem yaratacak adam istanbul'da yaratmazmı diyenler varda, İstanbulda deprem olması kürt-türk olayını bulandırmaz. Ama Van'da kürt kesimin çoğunlukta olduğu yere deprem olup yardım gönderilmesi ile başka şehirlerden deprem olan İstanbula yardım gönderilmesi arasında fersah fersah fark var.
-
hikaye. yine amerikanın ortaya attığı korku senaryolarından birisi.
-
Ben çekseydim bu videoyu en azından daha gerçekçi oynardım.
-
zone bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------bu kadarı çok fazla ve muhtaç haldeyken
yardım gönderenin ta..
masumlar var ama onlarında suçu var barındırmicaksın kabullenmiceksin dinlemiceksin direniceksin kınayacaksın kardeşim kurunun yanında yaşta yanar
-----------------------------esefle kınıyorum ,böyle faşizan fikirleri insan nasıl taşıyabiliyor oha falan oldum yani , ordaki çukulata renkli bebeler için hiç mi içiniz acımıyor okadar çok seviom ki kürtleri donuma kadar gönderdim, orda yıkarlar artık üzerindeki lekeleri ...
-
volkan bunu yazdı:
zone bunu yazdı:
bu nedir arkadaş böyle?? az önce gördüm facede bi arkadaşım bana göndermiş

ya aslında bir site açıcaksın hainler.com gibi aramızdaki hainleri yazdıkları face yorumlarını resimleyip videolayıp sitede ifşa etmek lazım ki yaptıkları hainliklerin cvp sız olmadıklarını görsün toplum içindede tepki alsınlar kimse vatana millete bayrağımıza laf uzatanlara sessiz kalmasın :l
-----------------------------Arkadaşım katılıyorum sana herkese açık nerde ne varsa nickine adresine kadar açıklayacan iyi fikir. Klavye delikanlılığı yapmak kolay atacan topunu içeri görecekler ebe.... neyse