Van Depremiyle İlgili Yeni Kanıtlar
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
zone bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
kürtler bizim kardeşlerimiz canımız ciğerimiz , böyle birşeyi onlara nasıl yapmış olabilirler insan olamaz bunu yapanlar
derhal eve gidip hıçkıra hıçkıra ağlayacağım !!!
-----------------------------bu kadarı çok fazla ve muhtaç haldeyken
yardım gönderenin ta..
masumlar var ama onlarında suçu var barındırmicaksın kabullenmiceksin dinlemiceksin direniceksin kınayacaksın kardeşim kurunun yanında yaşta yanar
-----------------------------esefle kınıyorum ,böyle faşizan fikirleri insan nasıl taşıyabiliyor oha falan oldum yani , ordaki çukulata renkli bebeler için hiç mi içiniz acımıyor okadar çok seviom ki kürtleri donuma kadar gönderdim, orda yıkarlar artık üzerindeki lekeleri ...
-----------------------------ah siz faşistler yokmusunuz sizz :)
-
xzxz bunu yazdı:
zone bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
kürtler bizim kardeşlerimiz canımız ciğerimiz , böyle birşeyi onlara nasıl yapmış olabilirler insan olamaz bunu yapanlar
derhal eve gidip hıçkıra hıçkıra ağlayacağım !!!
-----------------------------bu kadarı çok fazla ve muhtaç haldeyken
yardım gönderenin ta..
masumlar var ama onlarında suçu var barındırmicaksın kabullenmiceksin dinlemiceksin direniceksin kınayacaksın kardeşim kurunun yanında yaşta yanar
-----------------------------esefle kınıyorum ,böyle faşizan fikirleri insan nasıl taşıyabiliyor oha falan oldum yani , ordaki çukulata renkli bebeler için hiç mi içiniz acımıyor okadar çok seviom ki kürtleri donuma kadar gönderdim, orda yıkarlar artık üzerindeki lekeleri ...
-----------------------------Dağ gibi adam ne hale geldi lan