folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Vangelia Gushterova"Nın Kehanetleri

Vangelia Gushterova"Nın Kehanetleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------
    god bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:
    god bunu yazdı:
    eğer tanrı isterse bi insan geleceği görebilir
    ben açıkcası buna inanmıorum yani düşünsene cidden böle bişe olsa o insanları ne kadar suistimal ederler yani tanrı eminim bizi yaratan olarak bunu önlem için wermiodur bak geçmişi görmeyebilir demiorum ama geleceği göremez we bence böle kalması en iisi

tanrının insiyatifine kalmış. eğer tanrı isterse insanların bunu suistimal etmesini de önleyebilir

bak suistimale bi örnek....peygamberler wardır we biçok kişi bende peygamberim dedi yalancı peygamberler yani suistimal belki onlar olmasa gerçeklerini insanlar daha çabuk kabuleniceklerdi..dünya özgür irade üstüne kurulu olduğundan dolayı yine aynı şeyler ortaya çıkabilir.

evet dediğin şey olabilir ama bu konudaki örnekte suistimal yok mesela. kadın da zorla bana inanın dememiş. olamaz deyip kestirip atma demek istiyorum

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    god bunu yazdı:
    irwa bunu yazdı:
    god bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:
    god bunu yazdı:
    ben açıkcası buna inanmıorum yani düşünsene cidden böle bişe olsa o insanları ne kadar suistimal ederler yani tanrı eminim bizi yaratan olarak bunu önlem için wermiodur bak geçmişi görmeyebilir demiorum ama geleceği göremez we bence böle kalması en iisi

tanrının insiyatifine kalmış. eğer tanrı isterse insanların bunu suistimal etmesini de önleyebilir

bak suistimale bi örnek....peygamberler wardır we biçok kişi bende peygamberim dedi yalancı peygamberler yani suistimal belki onlar olmasa gerçeklerini insanlar daha çabuk kabuleniceklerdi..dünya özgür irade üstüne kurulu olduğundan dolayı yine aynı şeyler ortaya çıkabilir.

evet dediğin şey olabilir ama bu konudaki örnekte suistimal yok mesela. kadın da zorla bana inanın dememiş. olamaz deyip kestirip atma demek istiyorum

tabiki bende ila yok demiorum sonuçta hiçbişe imkansız deil ama olacakların aynı oluşuna hiç şüphe yok..bide şu war kadını tanımıoruz yani belkide para kazanıo yani bilinmez bu konuda sadece Jeanne d'Arc a inanıorum açıkcası we fransa onun bile değerini bilemedi.

evet benim de aklımdan onu yazmak geçiyodu sen yazdın. jean dark da bu tarz güçleri olan biriymiş.

şahsen geleceğin bilinmemesinden yanayım. yaşam sevinci kalmaz insanda yarın ne olacağını bilse. böylesi iyi gizemli

All is well
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:

görenler çok geleceği bilme konusu biraz karışık bir konu aslında paradoxlar mevcut yani

Geleceği Allahtan başka bilmez ve İnsan geleceği Allah istediği kadar görebilir meselesinin birleşimidir kısaca geleceği görmek.

hiç rüyanızda bir şey görüpte belirli bir süre sonra onu yaşadığınız olmadımı ?

hiç aklınıza gelen alakasız şey 5 dk sonra olmadımı ?

olmuştur illaki , Allahın izin verdiği ölçüde belirli bir melek grubu tarafından insan geleceği ilham yolu ile görebiliyor.

Not : Tanrı ile Allah kavramı farklı bir şey şahsen siz tanrı geleceği görür diyince aklıma hindistandaki inekler geliyor :) onlarda tanrı :) .
    Bknz : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=96063 

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

god bunu yazdı:

görenler çok geleceği bilme konusu biraz karışık bir konu aslında paradoxlar mevcut yani

Geleceği Allahtan başka bilmez ve İnsan geleceği Allah istediği kadar görebilir meselesinin birleşimidir kısaca geleceği görmek.

hiç rüyanızbeda lirlbir şey görüpte i bir süre sonra onu yaşadığınız olmadımı ?

hiç aklınıza gelen alakasız şey 5 dk sonra olmadımı ?

olmuştur illaki , Allahın izin verdiği ölçüde belirli bir melek grubu tarafından insan geleceği ilham yolu ile görebiliyor.

Not : Tanrı ile Allah kavramı farklı bir şey şahsen siz tanrı geleceği görür diyince aklıma hindistandaki inekler geliyor :) onlarda tanrı :) .
    Bknz : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=96063 

tanrı kelimesinden neyi kastettiğim anlaşılıyor sanıyorum

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:

2010 diyor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoso
    whoso's avatar
    Erkek

Hiçbirinizin dikkatini çekmedi mi?

2043 - Müslüman bir devlet yeniden Avrupa'nın tek hükümdarı olacak

2043 yılı bizim yıl The New Ottamans...

Vardır içmeden de bir köşeye sızmışlıgım. . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

whoso bunu yazdı:

Hiçbirinizin dikkatini çekmedi mi?

2043 - Müslüman bir devlet yeniden Avrupa'nın tek hükümdarı olacak

2043 yılı bizim yıl The New Ottamans...

çekti. ama o kadar şey söylemiş ki genel olarak inanmadım onun için bunu öne sürüp ötekiler yalan gibi bir girişimde bulunmadım. bu arada 2030 - 2040 yıllarında Türkiye'de hızlı bir gelişme bekliyorum bişeler olcak içime doğuyo bende bekliyorum ama neyse :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    bir gün altılıyı sayısalı 10 numarayı veya herhangi bir şans oyunundan birini kazandıracak bi insan çıkarsa bunlara götümle gülmeyi bırakacam :F onlar bana götüyle gülebilir :| çekinmesinler kesinlikle :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek
    sacma.....

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek
    ezik bilim kurgu senaristi olurmuş bundan.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
Toplam Hit: 12907 Toplam Mesaj: 67