folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Var Mısın Yok Musun’A 20 Aralıkta "50 Cent" Katılacak

Var Mısın Yok Musun’A 20 Aralıkta "50 Cent" Katılacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    50 cent avelin teki konuşmaktan haberi yok mütevazi biraz birazda embesil ramizdende bi cacık olmaz

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Valla ben böyle saçma şey görmedim gelen 50 Cent ve programda 5-12 yaş arası veletler kaynıyo sanki öylesine biri gelmiş gibi.Birde Ramiz denilen kişiye verilen paraya acıyorum.Keşke onun yerine Ceza veya Sagopa Kajmer gibi Türkçe rapinin gelişmesinde en büyük katkıları olan kişilere verselerdi.Sonuçta Ramizden öte Türkçe Rap camiasına kat kat destek vermiş daha iyi insanlar varken bu adamın çıkartılması saçma geldi.Birde 150 kere 50 Cent diye bağırılmasından adamada gına geldi,bişeyin bokunu çıkarmadan olmuyo malesef.Birde salağın teki 50 Cent'e benide Amerikaya götürürmüsün gibi saçma bir laf etti.Sanki Amerikaya gitmek uzaya gitmek kadar zormuş gibi.Bide işi gücü yok seni götürcek.Yarışma bebek ve ne söylediğini bilmeyen bir sürü mal kaynıyo..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Ya acunun son anda yarışmayı 2 güne bölmesi.Adam çakallık yaptı 2 günde reytingleri kapacak :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek
    Bu bir günde çekiliyordur sonuçta.İçeri gidip elbiselerini değiştirip gelirler kim bilir:D İkiye böldüğü iyi oldu yarında programdakilere tofita dağıtırlar (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

EfEkSiYoN bunu yazdı:
    -----------------------------
    50 cent 30.000 ytl kazanıcak ramiz diye bir mcye vericek parayı duyum sağlam ;)

doğru diyo arkadaş :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Bu mc ramiz dediği adam istanbul attack ta ki değimlydi :| Nası parası olmaz bu adamın orayı anlayamadım :S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek
    acun işin bokunu çıkarttı yakında kimi getirip kaça bölecek merak ediyorum. bence bitişini kutluyor. show tv içinde olduğu zor durumu varmısın yokmusun gibi vasat bi programla kurtarmaya çalışıyor. ayrıca hep acunu yaptığı işleri insanları baymadan bitirmesi ve o güzel tadı bitirmesiyle bilirdim bu sefer bozdu onu. yaptıda yapıyor. bi zamanlar mali nin programlara topladığı engelliler vardıya aynen yapmış. artık zorunlu olarak izlerken hangi yarışmacının hangi espriyi nerde yapcağını biliyorum ne kadar alacağını bliyorum. bu kadar monotonlaştı yani

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    Valla ben böyle saçma şey görmedim gelen 50 Cent ve programda 5-12 yaş arası veletler kaynıyo sanki öylesine biri gelmiş gibi.Birde Ramiz denilen kişiye verilen paraya acıyorum.Keşke onun yerine Ceza veya Sagopa Kajmer gibi Türkçe rapinin gelişmesinde en büyük katkıları olan kişilere verselerdi.Sonuçta Ramizden öte Türkçe Rap camiasına kat kat destek vermiş daha iyi insanlar varken bu adamın çıkartılması saçma geldi.Birde 150 kere 50 Cent diye bağırılmasından adamada gına geldi,bişeyin bokunu çıkarmadan olmuyo malesef.Birde salağın teki 50 Cent'e benide Amerikaya götürürmüsün gibi saçma bir laf etti.Sanki Amerikaya gitmek uzaya gitmek kadar zormuş gibi.Bide işi gücü yok seni götürcek.Yarışma bebek ve ne söylediğini bilmeyen bir sürü mal kaynıyo..

hocam merak ettim raple ne kadar ilgileniyorsun özellikle underground la

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek
    O istanbul attack tan ayrılalı epey oldu.Fan sitesinin bir yöneticisi demişti askere gidince unutulacağını düşünmüşmü ne onun gibi birşeydi.En son askerden gelmişti gece yolcularına eşlik etmişti.Şimdi de burda işte (:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

yaf 50cent mal deil bizimkiler mal adam baktı herkes böle salakça davranıo oda ortama ayak uydurdu acun 2saat soru soruo adam hemen geçiştirio bizimkiler

görmemişler gibi milyon kez adını bağırıo adamın Bizim ülkemizde Ceza SAgopa başta olmak üzere sağlam rapciler var bunlara bu kadar ilgi gösterseler şimdi

bizim rapciler çıkıp avrupa'da bu tür programlara katılırdı 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 6000 Toplam Mesaj: 45