Var Mısın Yok Musun’A 20 Aralıkta "50 Cent" Katılacak
-
Cr4zY bunu yazdı:
-----------------------------yaf 50cent mal deil bizimkiler mal adam baktı herkes böle salakça davranıo oda ortama ayak uydurdu acun 2saat soru soruo adam hemen geçiştirio bizimkiler
görmemişler gibi milyon kez adını bağırıo adamın Bizim ülkemizde Ceza SAgopa başta olmak üzere sağlam rapciler var bunlara bu kadar ilgi gösterseler şimdi
bizim rapciler çıkıp avrupa'da bu tür programlara katılırdı
-----------------------------bizimkilerin mal gibi bağırma sebebleri programı sunanların istemesi yüzünden yoksa onlarda biliyor hatta kendi içlerinden diyorlardır ama yapıcak bişi yok.hatta ordan biri kıvılcımı veriyor geri kalan hobaa gazı aldı hemen bağırıyorlar.bundan önce gelende de böyle olmuştu.
-
çoluk çocuk dolmuştu stüdyo ak. daraldım ilk reklamda kapattım tvyi. rezaletti. insan bi kaç bboy bulurdu o malların yerine de bari şarkıya eşlik ederlerdi en azından.
-
reklamlardan izleyemedikki acun sırada hüzünlü bi video var diyo bakıyorum çikolata reklamı :D yarışmacılar yiyo arkadaki izleyicilerde ağızlarına bakıyolar :| bide seninki neyli benimki neyli siktiler programı :\
stüdyoda dandikti G-unit şarkı söylerken yankı yapıyodu mikrafon uygun deildi
fiftiye bok atmayın adamın kaprisi yokdu bişeyi yoktu
-
acun abiye teşekkür ediyoz.
yabancı özentisi gençliğe fiftisent inde ceza gibi sago gibi sansar gibi ve daha ismini saysam beni gereksiz msj dan 24 saat süeyle banlayacakları sayısız yeraltı yerüstü TÜRKÇE rapçi arkadaştan biri gibi , sıradan bi insan olduğunu göstedi.
bizim rapçilerin tek şansızlığı abd vatandaşı değiller.arkalarında kültür pompalıycak bi devlet yok.sırası gelmişken tüm rap camiasını ortadoğuya balkanlara ve asyaya açılmaya davet ediyorum.ayıca yeşilçamıda.aynı şekil.
satması satmaması mühim değil.sanki burda 50 cent in albümü 1 milyonmu sattı.yoo ama adamlar kültür pompalamayı başarıyo.
bizim kültür bakanı daha mevlevi döndürsün. popüler kültür yabancılaşıyo.. bu kültür bakanlığı kendi öz türk popüler kültürünü desteklese şimdi iranda holywood değil greewood filmleri aranır.
tabi özel sektörde bi yere kadar götürüyo.oyda vememiştim daha. iyi oldu. şehrazata 300000 a.qyım.
diğer bi dikkatimi çeken konu sansar söyleyince aa ayıp RTÜK cat curt oluyo.fifti söyliyince ingilizce kimse anlamıyo sanıyolar.ilkokulda ingilizce eğitim vermeye başlayıp. üniversiteye gelince tamamen ingilizce öğretim yaptığını unutan.yöneticilerimiz.çok şükür artık hepimiz türkilizce biliyoruz
-biz ingilizce bilen insanız.ne dedi fak demedimi faruk?
-olurmu leasing faktoring o baba. :p
tabi burdan ingilizce ye hayır diye bi mesaj çıkmasın.dil öğrenelim güzeldir hoştur yararlıdır. ... gerisi edit.. aqyım