Varbende.Com - Ücretsiz Kaliteli İlan Portalı (İos Ve Windows Phone Mobil Uygulamalarıyla)
-
Reklam , Android konusunda yardımcı olabilirim Twitter'da bir hayli reklam kaynağım var arkadaş çevrsi olsun gerek. Bendeki botlar olsun vs vs. Halledilir :) Android konusunda da bir sorun olursa halledebiliriz. Şuan bende o tarz bir uygulama geliştiriyorum . Search algoritması vs çok önemli Adamların aradığı kelimeleri SqlLite ile log tutup (Kendi VT ne de alabilirsin fakat ben sağlıklı bulmuyorum) kişiye ona göre Son ürünler fırsat ürünleri vs gibi Push notification vs göndertebilrsin gibi gibi... Şu piyasada TBT den sağlam bir ticaret sitesi olsa iyi olur her site %20-30 komisyon :D az değil beehhh
-
Facebookda şehirlere ait ikinci el sayfaları var, bazılarının çok ciddi üyelere sahip. Onlara ilanlarını koyman iyi olacaktır yeterli kullanıcıya ulaşana kadar. Facebook botları varmı bilmiyorum ama varsa otomatik eklese çok daha iyi olur.
ilan sitelerinden veri çeksen mesela biraz olmaz mı arabam.com vs :) Bot ilan katagori, resim, ilanın metnini çekse. ilan sahiplerinin iletişim bilgilerini telefonunu vs alsa.
Otomatik birde sms/mail atsa. Mesela "aracınızın ilanı 2017 nin en hızlı çıkış yapan ilan sitesi varbende.com da ücretsiz yayınlanmıştır. aracınızı daha hızlı satabilmeniz için elimizden geleni yapacağımızı bla bla bla.
Tabi otomatik üyelik linki vermeli ilgili ilanla o üyeliği bağdaştıracak. bu kadar uydurabildim :)
-
tebrikler hocam, başarılı proje hız ve performans konularında zayıflık gördüm tekele göre, filtreleme konularında da geliştirmeler gerekiyor sanırım. Daha doğrusu tekelde alışılan filtreleme sistemine göre senin geliştirdiğin filtreleme sistemi daha kafa karıştırıcı görünüyor. Ama tekrardan tebrikler isim , hizmet olarak 10 numara proje ilerde daha da iyileşecektir.
-
Bu kadar iyi siteler varken umarım iyi yerlere gelirsin. Ancak kıbrıs neden yok anlamadım en yakın zaman da kıbrısı eklemelisin bence eline emeğine sağlık.
-
Facebook gruplarına oto mesaj atan programlar var, özellikle facebook sayfaların gelişmesinde ve siteye sosyal medya hiti olarak katkı sağlar diye düşünüyorum kardeşim.
Not - Hatırlatma : Şu mail tasarımını at hele at :D
C_e_Z_a tarafından 07/Oca/17 08:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Bilgilendirme sistemi yok demissiniz ama sahibinden de bu var.hem mobil olarak sizi bilgilendiriyor hemde mail atarak
-
Mobilden girince direk masaüstü versiyon açıldı biraz gezince istersen mobil versiyonu açayım diye sordu ama soru penceresinin yarısı ekrandan dışarıdaydı.
Mobil cihaz ile girildiğinde direk mobil siteye atmalı.
-
mkyb bunu yazdı
Mobilden girince direk masaüstü versiyon açıldı biraz gezince istersen mobil versiyonu açayım diye sordu ama soru penceresinin yarısı ekrandan dışarıdaydı.
Mobil cihaz ile girildiğinde direk mobil siteye atmalı.
hocam ilk başlarken dediğin gibi mobile aktararak başlamıştım. şuanda mobilin ana sayfasında ki tasarım kullanıcılara itici geldi. oraya bi tasarım yaptıktan sonra tekrar mobile yönlendireceğim. mobilde ilk açılışa direk kategori ve şehir seçtirecek bi tasarım planlıyorum. teşekkürler öneri için.
-
Hayırlı olsun güzel sistem.
ilan ver ilan sitesi ikinci el otomobil satılık ev varbende.com sitesi