folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Varbende.Com - Ücretsiz Kaliteli İlan Portalı (İos Ve Windows Phone Mobil Uygulamalarıyla)

Varbende.Com - Ücretsiz Kaliteli İlan Portalı (İos Ve Windows Phone Mobil Uygulamalarıyla)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Reklam , Android konusunda yardımcı olabilirim Twitter'da bir hayli reklam kaynağım var arkadaş çevrsi olsun gerek. Bendeki botlar olsun vs vs. Halledilir :) Android konusunda da bir sorun olursa halledebiliriz. Şuan bende o tarz bir uygulama geliştiriyorum . Search algoritması vs çok önemli Adamların aradığı kelimeleri SqlLite ile log tutup (Kendi VT ne de alabilirsin fakat ben sağlıklı bulmuyorum) kişiye ona göre Son ürünler fırsat ürünleri vs gibi Push notification vs göndertebilrsin gibi gibi... Şu piyasada TBT den sağlam bir ticaret sitesi olsa iyi olur her site %20-30 komisyon :D az değil beehhh

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Facebookda şehirlere ait ikinci el sayfaları var, bazılarının çok ciddi üyelere sahip. Onlara ilanlarını koyman iyi olacaktır yeterli kullanıcıya ulaşana kadar. Facebook botları varmı bilmiyorum ama varsa otomatik eklese çok daha iyi olur.  

ilan sitelerinden veri çeksen mesela biraz olmaz mı arabam.com vs :)  Bot ilan katagori, resim, ilanın metnini çekse. ilan sahiplerinin iletişim bilgilerini telefonunu vs alsa.

Otomatik birde sms/mail atsa. Mesela "aracınızın ilanı 2017 nin en hızlı çıkış yapan ilan sitesi varbende.com da ücretsiz yayınlanmıştır. aracınızı daha hızlı satabilmeniz için elimizden geleni yapacağımızı bla bla bla. 

Tabi otomatik üyelik linki vermeli ilgili ilanla o üyeliği bağdaştıracak.  bu kadar uydurabildim :)  

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

tebrikler hocam, başarılı proje hız ve performans konularında zayıflık gördüm tekele göre, filtreleme konularında da geliştirmeler gerekiyor sanırım. Daha doğrusu tekelde alışılan filtreleme sistemine göre senin geliştirdiğin filtreleme sistemi daha kafa karıştırıcı görünüyor. Ama tekrardan tebrikler isim , hizmet olarak 10 numara proje ilerde daha da iyileşecektir.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pala
    pala's avatar
    Erkek

Bu kadar iyi siteler varken umarım iyi yerlere gelirsin. Ancak kıbrıs neden yok anlamadım en yakın zaman da kıbrısı eklemelisin bence eline emeğine sağlık.

Bulunduğun yerden memnun değilsen yerini değiştir. Ağaç değilsin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Facebook gruplarına oto mesaj atan programlar var, özellikle facebook sayfaların gelişmesinde ve siteye sosyal medya hiti olarak katkı sağlar diye düşünüyorum kardeşim.

Not - Hatırlatma : Şu mail tasarımını at hele at :D 

C_e_Z_a tarafından 07/Oca/17 08:40 tarihinde düzenlenmiştir

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

Bilgilendirme sistemi  yok demissiniz ama sahibinden de bu var.hem mobil olarak sizi bilgilendiriyor hemde mail atarak

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mobilden girince direk masaüstü versiyon açıldı biraz gezince istersen mobil versiyonu açayım diye sordu ama soru penceresinin yarısı ekrandan dışarıdaydı. 

Mobil cihaz ile girildiğinde direk mobil siteye atmalı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Mobilden girince direk masaüstü versiyon açıldı biraz gezince istersen mobil versiyonu açayım diye sordu ama soru penceresinin yarısı ekrandan dışarıdaydı. 

Mobil cihaz ile girildiğinde direk mobil siteye atmalı. 

hocam ilk başlarken dediğin gibi mobile aktararak başlamıştım. şuanda mobilin ana sayfasında ki tasarım kullanıcılara itici geldi. oraya bi tasarım yaptıktan sonra tekrar mobile yönlendireceğim. mobilde ilk açılışa direk kategori ve şehir seçtirecek bi tasarım planlıyorum. teşekkürler öneri için.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun güzel sistem.

-