Varsın Iqm Düşük Olsun İmanıma Hastalık Düşmesin
-
ateist ve libarellerin IQları daha yüksek oluyormuş diye bi araştırma yapılmış
amcam da yorumunu çakmış
izleyelim...
not : imageshack falan bilmediğim bi nedenden ötürü açılmıyor yoksa hiç meraklı değilim sitemden link vermeye. bu konuda farklı düşünüp beni üzmeyin. ikinci mesajın sahibi lütfen resmi indirip imageshacktan yayımlasın.
-
Peki bir dindar ateist olursa iq su yükseliyor mu?
-
http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1204716
linki buldum
yorumu okumak için tüm yorumlar bölümüne bakınız
-
ilk yazılan yorum daha bomba bence :)

-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
Peki bir dindar ateist olursa iq su yükseliyor mu?
-----------------------------iqsu yükselmez ama büyük bir günaha girer.
-
amk şu araştırmaları bi biz göremiyoz. Hele ben hiç göremiyom. Nerde yapılmış nerde olmuş ne olmuş hiç bi bilgi yok araştırmaya göre bilmemne bilmemne.. Adamlar götünden element uyduruyo bence :D
-
Daha 15 yaşındayken sahip olduğum 128 iq mü nerelerine sokayım...
Bunun zeka ile ilgisi yok.Tamamen kişisel gelişimle ilgili..Merak edip araştırma yapmayan adam ne bilsin imanı...
İlk emir! OKU!
Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın...
-
:) hehe ilk yorum süper
-
ben aslında konuyu açarken araştırmayı değil de yorumu tartışırız mantığını konuşuruz diye düşünmüştüm
yoksa bu çeşit araştırmalar itibar edilecek şeyler değil hatta araştırma bile sayılmaz
şimdi herhangi biri çıkıp 5 dakkada milyon tane imanı kuvvetli bilim adamı zeki insan sayabilir veya başka bi uyduruk araştırmadan ateistlerin gerizekalı olduklarını bile iddia edebilir o problem değil
-
Muhtemelen doğrudur. Ateistler arasında daha fazla zeki insan vardır yani bence, daha zeki olmalarindan öte.
-
binlerce sene bilime ve bilim adamlarina karsi gelen ve hala karsi cikan kilise...
binlerce sene sanata ve sanatcilara karsi duran yine kilise...
hala o kiliseye inanan milyonlarca yobaz hristiyan...
arastirmayai yapanlar buyuk ihtimalle inananlar kismina daha cok hristiyanlari katmistir. yobaz hristiyanlarin IQ sunun ne kadar dusuk oldugu tarihe bakiliarakda acikca gorulebilir.
ama ateist olunca IQ yuksek oluyor diye bisey varmi bilinmez, belki daha karmasik seyler hayal edebileceginden evet zeka kivrakligi artiyor falan olabilir ama.
yobaz ateistlerde var :D dine inananlarla ugrasmaktan baska boka yaramayanlar. yani ahmak her zaman her yerde var.
edit: 1. yorum komik olmus :) tam oturmus yerine.