folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Varsın Iqm Düşük Olsun İmanıma Hastalık Düşmesin

Varsın Iqm Düşük Olsun İmanıma Hastalık Düşmesin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ilk yorum dehset :)) 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Aslında şöyle olur. Ateist olarak nitelindirilen insanlar dünya işlerine fazla kafa yorarlar ( Ben gibi ) daha sonra ulaştıkları bazı sonuçlara göre tanrının olmadığı sonucuna ulaşırlar. Aslında Dünya işlerini düşünmeye başlamış olsalarda yolu yarda bırakmışlardır. Çünkü bende bir ara çok kafa yormuştum 4 sene boyunca sadece bunları düünmüştüm.

Taki bir gün bir ateist düşüncesini okuyuncaya kadar.

+soru soran kişi : "Peki Yaradan yoksa bu Evreni kim yarattı?"

-ateist kişi : "Evren hep vardı zaten."

şöyle ki evren hep vardı cevabı saçma çünkü bilime göre hiç bir şey yoktan var olamaz ve vardan yok olamaz. Ve her şey atomlardan oluşmuştur. Nebulalar Gezegenler samanyolu uzay... her şey ve evren sürekli genişliyor peki ya nasıl?

genişliyor çünkü yoğunluk azalıyor evrenin yoğunluğu azalıyor hacmi artıyor peki en başa dönemlim ve evreni hayal edelim gördüğüm tek şey çok yoğun olan bir atom okadar yoğunki evren onun içinde. Peki ya o atom nerden geldi? O atom hangi ortamda bulunoyrdu?

işte bu soruya cevabımı arayıp durdum. hala bulmuş değilim :D aslında ama Allah Yarattıı dememek elde değil.

Bence onu Allah yarattı.

Dediğim gibi ateistler bunları düşünürler ancak bence onlar halen yarı yoldadırlar. :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

IQ um 140, dinime de son derece bağlıyım, bu da o araştırmacılara kapak olsun...

Edit: son yorum baya kaliteliymiş..

xxx
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

ben aslında konuyu açarken araştırmayı değil de yorumu tartışırız mantığını konuşuruz diye düşünmüştüm

yoksa bu çeşit araştırmalar itibar edilecek şeyler değil hatta araştırma bile sayılmaz

şimdi herhangi biri çıkıp 5 dakkada milyon tane imanı kuvvetli bilim adamı zeki insan sayabilir veya başka bi uyduruk araştırmadan ateistlerin gerizekalı olduklarını bile iddia edebilir o problem değil

-----------------------------

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 2348 Toplam Mesaj: 15