folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vatan Bilgisayar‘A Windows İadesi

Vatan Bilgisayar‘A Windows İadesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

flassy bunu yazdı:
    -----------------------------

cuneyd bunu yazdı:

Simdi olay şu mu ;

ben 1500 tl ye bir laptop alıyorum. ama icinde kurulu olan windowsu istemiyorum.

ve buna karsilik bana 226 Tl iade mi edicekler ?

yani laptopun fiyati 1500-226 = 1274 Tl mi olucak ?

Aynen öyle.

o zaman bende laptop alinca kesin bunu soylerim.Ne diye fazla ücret vereyim ki..hem belki linux kurucam..

226 tl vermektense linux kurmayi tercih ederim :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Valla kusura bakmayın ama banada sacma geldı adam dıyorkı bunu bu sıstemle satıyorum dıyor ve duyuruyor sen bunu alırken bu sıstemle bırlıkte aldıgını kabul edıyorsun cunku ıcınde bu ısletım sıstemının oldugunu bılıyorsun yok ben ılla ıstemıyorum dıyorsan adam dıyorkı sıe gıt bununla vermeyen bır eyrden alırsan.  Satsın kuralı budur. Bazen bız bıle kardesım banım malım bu yersen dıyoruz adamlar detaylarını vermıs.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Bence bilgisayarlarda windows dayatmadan başka birşey değildir. müşterilerin işletim sistemi seçme/seçmeme hakkı olmalıdır.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Arkadaşlar olayın gerçekçiliğinden şüpheniz olmasın.Daha öncede oldu benzeri olaylar.Ayrıntılı bilgiyi yarın eklerim.Bende iadet etmeyi düşünüyorum.Recovery'yi siliyorlar.Öylece alıyorsunuz bilgisayarı.Emsal davalar var yani.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

mahkemeyle falan uğraşmadan direkt işletim sistemsiz veya freedos dediğimiz mağazalarla anlaşmalı ücretsiz işletim sistemi kurulu isteyebilirsiniz, yine windows parasını düşeceklerdir.

sonra isteyen linux kullanır isteyen korsan windows, 200 küsür liraya işletim sistemi satmasınlar adam olsunlar da sonra korsana karşı savaş açsınlar.

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

bizim arkadaş a mersinde direk işletim sistemsiz satıp yanında ubuntu verip win7 yi de kuruvermişler :)

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

kimseye zorla bilgisayar satmıyor ne vatan nede benzeri marketler

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

Sanki Windows a para veriorz :D nysee

en iyisi toplama Pc hocam. kafana göre doldururosun Pc ni...

ben şirketlere güvenmiyorum. garantiymiş bilmem ne hepsi hikaye. pc d earıza olunca nedense

hep kullanıcı hatası die iade edilir. zaten aldığınız toplama pc deki tüm parçalrda teker teker garantilidir. de garanti boş iş

hocam...

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By1GKaL
    By1GKaL's avatar
    Erkek

dilekçe örneklerini bekliyoruz.

Emsal davalar varda biz başvururken emsal dava olduğunu nasıl belirteceğiz yani dilekçe mi sözlü süreç tam olarak nasıl işliyor bilenler tam olarak anlatabilirler mi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

"Yeni bi yasa çıktı, artık her model bilgisayarın Windowssuz olanından da satılacak" diye bir şeylr duymuştum ben de. Saçma diyen arkadaşlara da söyleyeyim, neresi saçma? Sen hiç kullanmayacağın bir şeye neden para veresin ki? Gayet de mantıklı bir şey bence. Sadece işletim sistemiyle kalsa iyi. Ofisi para, osu para busu para. Çoğu Windows kullanıcısının bilgisayarı crackli yazılım dolu. Sormazlar mı hiç adama "Çalıntı olduğunu bildiğin bir gofreti rahatsızlık duymadan yer misin?" diye? Konuyu özgür yazılıma getirmeyeyim yine devam edeyim. Bütüm markaların tüm modellerinde Windowslu versiyon varsa Windows olmayan versiyon da olmalı bence, varsa da ya da şu yukarda yazdığım - gerçekliğinden emin olmadığım- yasa çıktıysa ya da çıkacaksa bu iyi bir şey.Tüketicinin hakları var, o davanın da bir sürü örneği var. Bu sadece bilgisayarla, Windowsla sınırlı da değil.

Sen hiç kaval çaldın mı?
Toplam Hit: 6933 Toplam Mesaj: 31