Vatan Bilgisayarın Terbiyesizliği
-
Selam Arkadaşlar
4 Ay önce aldığım samsung marka laptobumda likit akması ve sarj soketinin bozuk olması nedeniyle vatan bilgisayarın servisine gönderdim.
Attıkları smsde 360 TL servis parası istiyorlar
Acaba likit akması kullanıcı hatasına girer mi ?
Laptop hiçbir şekilde yere düşmemiştir ve ıslak bezle silinmemiştir.
Adamlar salak sandı herhalde bizi daha taksitleri bitmedi ekstra ücret vericem bide.
Kullanıcı hatası olsa tamam dicem ödiyimde Bilgisayarın ekrana hiçbirşey olmadı.Durduk yere siyah nokta çıktı ve büyüdü gitgide..
Allahım ya sikayetvar.com'a yazdım cevap bekliyorum
Sizi gelişmelerden haberdar ederim
Böylece vatan bilgisayarında terbiyesizliğini öğrenmiş olduk.
-
Lkit akması dediğin ekranın çatlaması kırılmasıdır.
Tamamen % 100 kullanıcı hatasıdır.Darbe almadan bir ekran durduk yere kırılmaz..
Şarj soketinin bozulmasıda % 90 kullanıcı hatası olabilir.Bir laptopda en zor bozulan şey şarj soketidir.
Adaptörü tam oturtmazsın çekersin gergin tutarsın takılırsın soketi bozar.Durup dururken kesinlikle bozulmaz.
Sen ben düşürmedim darbe alamdı diyorsun ama olmuş birşeyler.Belki sen yapmadın başkası yaptı haberin yok.
Sonuç olarak her ne kadar vatan bilgisayarı sevmesemde adamlar haklı.Fiyatıda çok uygun tutmuşlar
No: Vatan bilgisayarda çalışmıyorum
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Lkit akması dediğin ekranın çatlaması kırılmasıdır.
Tamamen % 100 kullanıcı hatasıdır.Darbe almadan bir ekran durduk yere kırılmaz..
Şarj soketinin bozulmasıda % 90 kullanıcı hatası olabilir.Bir laptopda en zor bozulan şey şarj soketidir.
Adaptörü tam oturtmazsın çekersin gergin tutarsın takılırsın soketi bozar.Durup dururken kesinlikle bozulmaz.
Sen ben düşürmedim darbe alamdı diyorsun ama olmuş birşeyler.Belki sen yapmadın başkası yaptı haberin yok.
Sonuç olarak her ne kadar vatan bilgisayarı sevmesemde adamlar haklı.Fiyatıda çok uygun tutmuşlar
No: Vatan bilgisayarda çalışmıyorum
-----------------------------aynen katılıyorum hatta swordun dedigi gibi fiyatta gayet makul gözüktü
emre naptın laptopa dogru söle :D
-
aradım konuştum şimdi
likit akması garantiye giriyormuş onu yapıcaklarmış
sarj soketi bozulmuş onun için 424 lira istiyorlarmış direk servisiyle görüştüm.
anakart yanmış mı bozulmuş mu falan dedi.
ben laptopu pil ile çalıştırıyodum zaten bana diyolar anakart bozuldu yandı
Anakart bozulsa ya da yansa bilgisayar hiç açılmaz
-
sadece sarj soketi arizaliysa mecidiyekoyde 70-90 lira arasinda dukkanlar bu isi yapiyorlar
-
zamanında yanısını bana yaptılar mediamarkt yaptı ama bana laptopu aldık eve geldik ahanda bi baktıkki arakdakı şarj girişi içeri göçmüş şarj olmuyor sonra gittik dedilerki işte kullanıcı hatası lan dedim dalgamı geçiosun benle falan cok bastırmısınız falan filan dedi ondan ole olmus kardeşim dedim dalgamı gecıosun benle al dedim sok su girişi ustune cık tepın giricekmi iceri neredeyse 1 cm lik plastik koruması var cevresinde al dedim cekiçle vurarak sok yapabılcenmi içeri girecekmi o igne falan filan baya konustum adam yok falan dedi servise verdik ardından 2 ay gectı laptop yok ortalarda meger bu serefsızler hıc gondermemıs servise depoda unutmuslar laptopu bı cikartılar yemınlen heryeri toz gübür olmus hay sizin yapacagınız işede bilmeme ne yede deyip şikayet ettim onca yere ama sonuç 0
-
360 + 424 = 783 lira mı vereceksin hocam anlayamadım ? eğer öyleyse git yenisini al bırak o onlarda kalsın .
-
şimdi hepsini garantiden yaptırabiliyorsan yaptır.
eğer ücret ile yapıyorlarsa ben daha uygun fiyata yaparım
-
Bico bunu yazdı:
-----------------------------360 + 424 = 783 lira mı vereceksin hocam anlayamadım ? eğer öyleyse git yenisini al bırak o onlarda kalsın .
-----------------------------yok hocam vatan bilgisayarda yazan ücret 360 lira
ben direk servisiyle görüştüm o kdvsiz fiyat 424 lira ödüyeceksiniz dedi.
-
vatanı severim öncelikle swordfish e de laptop konusunda güvenirim kullanıcı hatası diyorsa öyledir
yanlzı bir yerde takıldım nasıl vatan sana 360 diyor da teknik servis 424 diyor arada 44 lira var ona ne oluyor? sen hangisini ödeyeceksin ?
-
44? :)