Vatan Bilgisayarın Terbiyesizliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Selam Arkadaşlar

4 Ay önce aldığım samsung marka laptobumda likit akması ve sarj soketinin bozuk olması nedeniyle vatan bilgisayarın servisine gönderdim.

Attıkları smsde 360 TL servis parası istiyorlar

Acaba likit akması kullanıcı hatasına girer mi ?

Laptop hiçbir şekilde yere düşmemiştir ve ıslak bezle silinmemiştir.

Adamlar salak sandı herhalde bizi daha taksitleri bitmedi ekstra ücret vericem bide.

Kullanıcı hatası olsa tamam dicem ödiyimde Bilgisayarın ekrana hiçbirşey olmadı.Durduk yere siyah nokta çıktı ve büyüdü gitgide..

Allahım ya sikayetvar.com'a yazdım cevap bekliyorum

Sizi gelişmelerden haberdar ederim

Böylece vatan bilgisayarında terbiyesizliğini öğrenmiş olduk.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Lkit akması dediğin ekranın çatlaması kırılmasıdır.

Tamamen % 100 kullanıcı hatasıdır.Darbe almadan bir ekran durduk yere kırılmaz..

Şarj soketinin bozulmasıda % 90 kullanıcı hatası olabilir.Bir laptopda en zor bozulan şey şarj soketidir.

Adaptörü tam oturtmazsın çekersin gergin tutarsın takılırsın soketi bozar.Durup dururken kesinlikle bozulmaz.

Sen ben düşürmedim darbe alamdı diyorsun ama olmuş birşeyler.Belki sen yapmadın başkası yaptı haberin yok.

Sonuç olarak her ne kadar vatan bilgisayarı sevmesemde adamlar haklı.Fiyatıda çok uygun tutmuşlar

No: Vatan bilgisayarda çalışmıyorum Gizli

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Lkit akması dediğin ekranın çatlaması kırılmasıdır.

Tamamen % 100 kullanıcı hatasıdır.Darbe almadan bir ekran durduk yere kırılmaz..

Şarj soketinin bozulmasıda % 90 kullanıcı hatası olabilir.Bir laptopda en zor bozulan şey şarj soketidir.

Adaptörü tam oturtmazsın çekersin gergin tutarsın takılırsın soketi bozar.Durup dururken kesinlikle bozulmaz.

Sen ben düşürmedim darbe alamdı diyorsun ama olmuş birşeyler.Belki sen yapmadın başkası yaptı haberin yok.

Sonuç olarak her ne kadar vatan bilgisayarı sevmesemde adamlar haklı.Fiyatıda çok uygun tutmuşlar

No: Vatan bilgisayarda çalışmıyorum Gizli

aynen katılıyorum hatta swordun dedigi gibi fiyatta gayet makul gözüktü   

emre naptın laptopa dogru söle :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

aradım konuştum şimdi

likit akması garantiye giriyormuş onu yapıcaklarmış

sarj soketi bozulmuş onun için 424 lira istiyorlarmış direk servisiyle görüştüm.

anakart yanmış mı bozulmuş mu falan dedi.

ben laptopu pil ile çalıştırıyodum zaten bana diyolar anakart bozuldu yandı 

Anakart bozulsa ya da yansa bilgisayar hiç açılmaz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

sadece sarj soketi arizaliysa mecidiyekoyde 70-90 lira arasinda dukkanlar bu isi yapiyorlar

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

zamanında yanısını bana yaptılar mediamarkt yaptı ama bana laptopu aldık eve geldik ahanda bi baktıkki arakdakı şarj girişi içeri göçmüş şarj olmuyor sonra gittik dedilerki işte kullanıcı hatası lan dedim dalgamı geçiosun benle falan cok bastırmısınız falan filan dedi ondan ole olmus kardeşim dedim dalgamı gecıosun benle al dedim sok su girişi ustune cık tepın giricekmi iceri neredeyse 1 cm lik plastik koruması var cevresinde al dedim cekiçle vurarak sok yapabılcenmi içeri girecekmi o igne falan filan baya konustum adam yok falan dedi servise verdik ardından 2 ay gectı laptop yok ortalarda meger bu serefsızler hıc gondermemıs servise depoda unutmuslar laptopu bı cikartılar yemınlen heryeri toz gübür olmus hay sizin yapacagınız işede bilmeme ne yede deyip şikayet ettim onca yere ama sonuç 0

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

360 + 424 = 783 lira mı vereceksin hocam anlayamadım ? eğer öyleyse git yenisini al bırak o onlarda kalsın .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

şimdi hepsini garantiden yaptırabiliyorsan yaptır.

eğer ücret ile yapıyorlarsa ben daha uygun fiyata yaparım

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Bico bunu yazdı:

360 + 424 = 783 lira mı vereceksin hocam anlayamadım ? eğer öyleyse git yenisini al bırak o onlarda kalsın .

yok hocam vatan bilgisayarda yazan ücret 360 lira

ben direk servisiyle görüştüm o kdvsiz fiyat 424 lira ödüyeceksiniz dedi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

vatanı severim öncelikle swordfish e de laptop konusunda güvenirim kullanıcı hatası diyorsa öyledir

yanlzı bir yerde takıldım nasıl vatan sana 360 diyor da teknik servis 424 diyor arada 44 lira var ona ne oluyor? sen hangisini ödeyeceksin ?

I am Jack's inflamed sense of rejection
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek
    44? :)
Toplam Hit: 3947 Toplam Mesaj: 38