folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vatan Elden Gidiyor , Halk İsyan Ediyor Uyann Eyy ATAM

Vatan Elden Gidiyor , Halk İsyan Ediyor Uyann Eyy ATAM

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu Başlığın Nedenine Gelince Adamın İsyanını , Halkın İsyanını Birde Siz Görün İstedim !!!

http://www.vidivodo.com/252125/gecim-sikintisi

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Şimdi hocam iyi hoşta,bi kaç sorum olacak ;
    biz elit bir kesimmiyiz ki "Halkın İsyanını Birde Siz Görün İstedim !!!" diyorsun ?
    birde ölmüş birinden neden medet umuyorsun,uyanmasını bekliyorsun ? Atatürkçülükten anladıgın bu mudur ? ne peygamberin,ne fatih sultan mehmet'in ne Atatürk'ün ne Einstein'ın bize faydası var.Bize bizden başka kimse yardım edemez,Atatürk'ün istediği gençlik,her dara sıkıştığında uyan atam diye bağırıp kendisine mecbur kalmasını istediği bir geçlik değildir herhalde.Zaten öyle bir gençlikten de bu ülkeye hiç bir yarar dokunmaz.Tarihle övünürüz,tarihten medet umar dururuz bu mudur ülkesine yararlı olmak ? bu mudur türk gençliği ? bence bu rezil bir durumdur.

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ne peygamberin,ne fatih sultan mehmet'in ne Atatürk'ün ne Einstein'ın bize faydası var ? Demişsin ... Malmısın , Malatyalımısın Hojam ? Manyakmısın la :D:D:D Olm Töbe De Çarpılacan amk

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

The_Holigan bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne peygamberin,ne fatih sultan mehmet'in ne Atatürk'ün ne Einstein'ın bize faydası var ? Demişsin ... Malmısın , Malatyalımısın Hojam ? Manyakmısın la :D:D:D Olm Töbe De Çarpılacan amk

:W o soruları bir de kendine sor hocam bence:W

ayrıca malatyalılıkla ne alakası var? malatyalılardan bir kuyruk acın mı var?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Peygamber dini tanıttı,görevini yaptı gitti.O dini o mu senin yerine yaşayacak,cehennem den seni o mu kurtaracak ? Atatürk geldi,cumhuriyeti getirdi,o cumhuriyeti Atatürk mi yaşatacak ? Fatih geldi istanbul'u aldı istanbul belediye başkanı adaylığını mı açıkalyacak ? Einstein geldi,fizik ilmine yeni keşifler,bilgiler kattı.Onu hala Einstein mi ilerletecek ?

O zaman sen bir mum yak,hepsinin ruhlarını çağır.Umarım sana yardım için gelirler.Laflarına da dikkat et.Ben sana,bana hakaret etmene hak verecek bir laf etmedim,hakaret değilse de nerden geliyor bu samimiyet ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    herkes malatyalı olamaz :=)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

ana sayfada aynı konudan iki tane :)

Kemal Kılıçdaroğlu Hayranları Tarafından Yayınlanan Video.   

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı:
    herkes malatyalı olamaz da niko olsa olsa maldır mı diyorsun hojam :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    Cia bunu yazdı:
    herkes malatyalı olamaz da niko olsa olsa maldır mı diyorsun hojam :D

:))) yok hoja aklıma bile gelmedi yorumlarını ailecek izlemekteyiz sana seviyoruz

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konuyu neden kaynatıyorsunuz?Tarihin her döneminde böylesi durumlar olmuştur.Fizik denilince einstein islam denilince muhammet ve Cumhuriyet denince de Atatürk gelir insanların aklına ve bunlarda bazıa saçmalamalar olunca da eyy filanca kişi görüyormusun bak senin bıraktığın emanet ne hallerde diye yakınırlar.Bu normal.

Ülkede olanları görmemek için, Atatürk'e beton kemal diyecek şeref yoksunu ümmetçi-cemaatçi hülasa her türlü pisliğin babasız doğmuş dölsüzü amerikalı imamın taktiği hep aynıdır.Gençlik Atalarına döndüğünde bütün gençleri ulusalcı,ergenekoncu,chpli vs diye yaftalar ve bazı IQ seviyesi saibeli olanlarda bu kumpasa balıklama atlarlar.

Gördüğünüz gibi it izi at izine karışmış kimin ne halt olduğu belli değil.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Bknz: Lafı g**ünden anlama
    bknz: insanlara olayları kendi benimsediği şekilde empoze etme
    bknz: laf cambazlığıyla millete nasıl küfredip bu işten sıyrılabilirim
    bknz: Konuyu saptırıp kaçtıklarını millete nasıl gerçekmiş gibi anlatabilirim
    bknz: Ölülerden medet ummayın diyen birinin lafını beton Atatürk'e nasıl benzetebilirim
    bknz: Ne kadar IQ su yüksek biriyim ki bunları kimse anlamadan yaptım (:

Toplam Hit: 1959 Toplam Mesaj: 20