Vatan Elden Gidiyor , Halk İsyan Ediyor Uyann Eyy ATAM
-
ulan bi konu da da kişisel fikirlerinizi yazıp kavga konusu haline getirmeyin..
bu amcanın videoda söylediklerine bende katılıyorum. başka yorumum yok...
-
tLG bunu yazdı:
-----------------------------ulan bi konu da da kişisel fikirlerinizi yazıp kavga konusu haline getirmeyin..
bu amcanın videoda söylediklerine bende katılıyorum. başka yorumum yok...
-----------------------------kişisel fikirleri katmadan koyun gibi mi yaşayalım:W düşünen toplum istiyoz biz :D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
tLG bunu yazdı:
-----------------------------kişisel fikirleri katmadan koyun gibi mi yaşayalım:W düşünen toplum istiyoz biz :D
-----------------------------la bende düşünen toplum istiyorum da, düşünen değil yazan, bağıran çağıran bi toplum görüyorum.
edit: adamın başlıkta belirttiği uyan ey atam lafı "hadi dirilde ülkeyi kurtar" manasına gelmiyor belki? ne atlıyolar hemen onu anlamıyorum.
adamın demek istediği belliki, bu ülkedeki düzenden bıkmışlıktır
-
Nikoteen bunu yazdı:
Şimdi hocam iyi hoşta,bi kaç sorum olacak ;
biz elit bir kesimmiyiz ki "Halkın İsyanını Birde Siz Görün İstedim !!!" diyorsun ?
birde ölmüş birinden neden medet umuyorsun,uyanmasını bekliyorsun ? Atatürkçülükten anladıgın bu mudur ? ne peygamberin,ne fatih sultan mehmet'in ne Atatürk'ün ne Einstein'ın bize faydası var.Bize bizden başka kimse yardım edemez,Atatürk'ün istediği gençlik,her dara sıkıştığında uyan atam diye bağırıp kendisine mecbur kalmasını istediği bir geçlik değildir herhalde.Zaten öyle bir gençlikten de bu ülkeye hiç bir yarar dokunmaz.Tarihle övünürüz,tarihten medet umar dururuz bu mudur ülkesine yararlı olmak ? bu mudur türk gençliği ? bence bu rezil bir durumdur.
-----------------------------Katılıyorum Aynen. Lütfen Atatürk ü, Rahat bırakalım, O Huzurla uyusun.Yapılması gereken, Dürüst bir Yönetici Olması, Bunu sağlayacak Gençlerimiz varsa, Ve imkanları varsa, Rica ediyorum Kolları sıvasınlar. ;)
Seçilinceye kadar Aynı Üçkağıtları yapsın. yapsınki halk seçsin, Seçildikten sonra, Dürüst Yönetim Ve Halkçılık neymiş Göstersin, İçteki Ve Dışardaki Hayin Bedbahtlara. Aynen böyle birilerini istiyoruz. Aksi halde Başından Dürüst Görüneni Seçmez Halkımız.
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Bknz: Lafı g**ünden anlama
bknz: insanlara olayları kendi benimsediği şekilde empoze etme
bknz: laf cambazlığıyla millete nasıl küfredip bu işten sıyrılabilirim
bknz: Konuyu saptırıp kaçtıklarını millete nasıl gerçekmiş gibi anlatabilirim
bknz: Ölülerden medet ummayın diyen birinin lafını beton Atatürk'e nasıl benzetebilirim
bknz: Ne kadar IQ su yüksek biriyim ki bunları kimse anlamadan yaptım (:
hocam konuyu saptırıyorsunuz farkındaysanız?
-
BENDE İSYAN EDİYORUM
-
Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur!
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------hocam bizde aynı fikirdeyiz ama böle sadece konuşarak olmuyor (sana deil lafım bende anca konuşuyorum)
bi örgüt dernek gibi bişi kurulması lazım, ilk önce halkımızı bilinçlendirecek bir örgüt.
çoğu kişi siyaset'i takım tutmak gibi bişi sanıyor hala. Takımın iyi deilse deiştireceksin üstad.
Ben takım tutmam o ayrı :D Gerçek anlamda Parti de tutmuyorum.
Atatürkçüyüm diyorum kendime. Orta yoldan ilerliyorum. Sağcılık solculuk şucu bucu bana göre deil.
Millet yesin birbirini banane :D Ben ülkeme faydalı bir fert olayım diğerlerinin yaptıgı beni ilgilendirmez..
Ha nie ilgilendirmez? Çünkü ben özellikle arkadaş ortamlarında böle konuları gündeme getirdikçe bana
tavır alıyolar. Hiçkimse görüşünden vazgeçmiyor.. "Fanatiklik" O yüzden ne halleri varsa görsünler..
Verin anam AKPye. Ne diyim. Ebenizi ziksinler. Anca öle akıllarınızsınız :D