folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vatan Gazetesini Takip Edenler Yada Kupon Biriktirenler

Vatan Gazetesini Takip Edenler Yada Kupon Biriktirenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben geçen hafta vatandan web tasarım kitaplarını almak için biriktirdiğim kupon serisini kapattım..gazeteyi almaya devam etmek istemiyorum eğitim setleri dağıtılmaya başladığında haber verirmisiniz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hocam ben almaya devam ediyorum dağıtım durumunda seni haberdar ederim bide bişi sorcam...

bende 9 mart kuponu yok ben 49 kupon biriktiriyorum yedek kupon veriyorlarmı

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ben almaya devam ediyorum dağıtım durumunda seni haberdar ederim bide bişi sorcam...

bende 9 mart kuponu yok ben 49 kupon biriktiriyorum yedek kupon veriyorlarmı

-----------------------------

heh bende sana onu diyecektim unuttum bbittiği zaman yedek kupon diye veriyor fazladan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

beyler bayanlar dağıtım başladımı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

yukarı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

laaa benim kampanya daha bugün bitti :|

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

dağıtım baslamadı daha lezzet bilmem ne kitabını dağıtıyorlar. dağıt dağıt bitmedi a.q  bu arada bnm eksiğiim 3 oldu. kampanyaların tam ortasındayım yani 3 ydek hakkım vardı bnm hesaba göre doldurdum :)

birde promozyon kodunu hırsız götürdüğü için ne yapacağım bilmiyorum vatan gazetesinide arayamıyorum ev telefonu şehirler arasına kapalı cep tel de kontor yok :)

KALDIK ORTADA 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Yanlış hatırlamıyorsam 7 tane fln yedek kupon veriyor gazete. Eksik olması hiç önemli değil. Kaç tane eksiğin varsa yay-sat bayiine söylersin. Onların parasını verirsin. Ki çoğu zaman onuda almıyorlar. Aslına bakarsanız her gün kupon toplamaya bile gerek yok. Bir gün içinde 49 tane kupon alıp götürseniz verdiği ürünü alabilirsiniz. Sadece kuponların tam olup olmadığını soruyorlar. Tam diyince kuponların toplandığı yere doğru fırlatıyo. Hani tek tek açıp bakmıyo kimse. Promosyon koduda önemli bişi değil. Listeden adını karalıyor sadece :)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek

benmki de bugün bitti yarın yedeği alıcam sonra bidaha dönüp vatan almam. ne sıkıcı ne gereksiz gazetedir o.

Im Boned, All Boned.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hacı yedek sayısı kampanya sayısına bağlı sen ilk gün aldıysan ve 7 kampanya varsa 7 yedek kupon hakkın olur. bizimkisi 5 kamoanya ve ben 3. gün basladım 3 eksiğim var 3 yedek hakkım...

ha araya eksiği olan bi tane fazla alsın katsın bakarsada herif birsey demez dil dökersiniz...

bnm korktugum promozyon kodu oda önemli değil diyorsunuz kayıt yaptırdığımız bayide ismimiz oluyormu ... oluyorsa zaten bi problem yok...

Ayrıca bende almam bidaha vatan çok gereksiz gazete bi boka yaramaz

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

keşke biriktirseymişim bende yahu..

güzel birşeye benziyormuş..

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
Toplam Hit: 6977 Toplam Mesaj: 43