Vatan Gazetesini Takip Edenler Yada Kupon Biriktirenler
-
harbiden yaw başlamadı dağıtımı gitti
-
Bir daha vatan gazetesi alırsam top olayım... bu ne azına yanim hiç bi bilgi yok arıyoruz gazeteyi takip edin diyolar... ben kuponlardan sonra gazete almak zorundamıyım arkadas... Böyle uyanık olduklarını zannediyolar şerefsizler.
-
ben size haber vercem arka sokakta yaysat her gün soruyorum hiç merak etmeyin.
+ bu kitaplar hazır basılı şekilde değil.basılma yeri vatanın matbaası ve bir tek bu kitap serisis basılmıyor.hata kontrolü düzeltmeler paketleme.nakliye bi dünya iş bunlar bizim bildiğimiz tarafı o kadar kolay değil.
-
sadece web tasarım tekirdağda dağıtılmaya başlamış arkadaşlar bilginize...
-
sadece Tekirdağ damı :( Tüm Türkiyede ne zaman dağıtıcaklar yaw ? dahada Vatan almam :D
-
berkan_gul bunu yazdı:
-----------------------------
sadece Tekirdağ damı :( Tüm Türkiyede ne zaman dağıtıcaklar yaw ? dahada Vatan almam :D
-----------------------------sadece değildir sana yakın yaysat bayine git al ama sadece web tasarım
-
Web tasarım gelmis yeni ikisi birlikde değil taksit taksit mi veriyolar anlamadım : )
-
arkadaslar bu gelenler heralde sadece web tasarım kuponu biriktirenler... bizimkisine yani grafik + web tasarımın dağıtılmasına daha 1 ay var gibime geliyor :)
-
Takipteyim konuyu ^^
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar bu gelenler heralde sadece web tasarım kuponu biriktirenler... bizimkisine yani grafik + web tasarımın dağıtılmasına daha 1 ay var gibime geliyor :)
-----------------------------aynen öyle