folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Vatan Sağolmasın! Sermaye Sağolsun, Paşalar Sağolsun..!

Vatan Sağolmasın! Sermaye Sağolsun, Paşalar Sağolsun..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Real Kürd kardeşimin dedikleri ülkemdeki çarpıcı gerçeklerden kesitlerdir, ve örnekleri oldukça fazladır, tamam askere laf denilmeyecek, doğrudur ya askeri askerlerimizi ordumuzu kötü emellerine alet eden odaklar oralara kadar sızdıysa diyecem ama o zamanda ülkücü geçinen kardeşlerim atılacak diyecek hoooooop askere laf yok e yokta orasını anladıkda ya ortada olan gerçekler, yani evi pirelerden temizlemek için ev ve içindekiler yansınmı demektesiniz siz sevgili Vatansever kardeşlerim. Bence Real Kürdün anlattıklarında abartı yok ancak tek taraflı olmuş.

Diğer tarafıda ben tamamlayam, Güneydoğuda milletin askere bakış şekli nefret var, yakalasa bir kaşık suda boğacak, Pkk kalkıp lojmanlara saldırması, aslında gerçeklere bakarsak bir grupta taş var öbür grupta sapan ve teyyare dengesiz bir savaş vede bir o kadar da anlamsız, tüm acılar ölenler sadece Ortadoğuda Güçlü bir Türkiye istemeyen Emperyalist Güçlere yaramaktadır. Sonuçmu nemi yapacaz Vatana hıyanet etmeden temizlemekmi olayları.

Sırrını merakmı ediyorsunuz, arkadaşlar Atatürkün bir lafını anımsatayım isterseniz Hakimiyet kayıtsız şartsız Milletindir. Atatürk başarısının sırrında Millete duyduğu güvende bulmuştur. Derin bir güven vardı, ve o güven 7 düşmanı denize dökecek öz güveni yaratmıştır, tamam kürt şöyle böyle Türk öyle böyle e yav bu didişme nereye kadar bilir tavırlarla kimse demesin bişey arkadaşlar, çözüm bizden küçüklerdedir şimdiki koftilerden bişey çıkacağını sanmamaktayım dimaklara barışın ana temelinin güvende olduğunu sevginin bağlılığın ezmeden saygı ile yaşanabilirliğinin mümkün olabildiğini kanıtlamakta olduğunu bilinmesinde olduğunu duyurmak misyonumuz olmalıdır.

İnadına sevecez, İnadına takdir edecez, İnadına Kazanacaz kaybettiğimiz insanlarımızı, İnadına Nefret etmeyecez.
    Buna Rağmen yola gelmeyenlermi var işte Onlar dürzilerdir, Defterlerinide İnadına Dürecez. Sonuç olarak Her Şey Vatan İçinse Nefretimizi içimize atmak, Kaybektense Kazanmak bu anlattıklarımın hepside yapılması zor işlerdir, ancak Madem Her şey Vatan İçindir Buda Vatan İçin yapılabilir Pekala Düzelmezse Gelin beni asın Ben kefilim. Yeterki O içimizde Kök Salan Nefreti Öldürsün Artık Kardeş Kardeşini Öldürmesin.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Operasyon yapılmıyo diyenlere bişey diyemem çünkim yaşları el vermio olabilr (:
    TSK bundan önce ki hükümetlerde tayyit öncekilerde çok defa ıraa girdi
    gördünüz işte
    her operasyonda en az 200-300 pkklı skp atılıyodu
    ırakla anlaşmada vardı tabi
    terör bitirildi (yurt içi operasyonlarla da )
    ta ki tayyit gelene kadar
    TERÖRİSTLERE VERİLEN TAVİZler vb gibi uygulamalar yüzünden terör yine azdı..
    bu ve bunun gibi yazıları yazanlar ve bunlara inanalara da ben sadece mal inanlar diyebilrm
    vatan haini diyebilrim...
    PKK bak bu adam TSK ı kötülüo bisim bombamıs buna etki etmesin demez!
    anlamnız vakit alıcaktır belki de hiç anlamıcaksınız ama olsun son kez yazayım
    askeri zaferler siyasi zaferlerle birleştirilmedikçe hiç bir şey olmaz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    bu arada shockamn sen PKK yandaşı yazıların nedeniyle banlanmamış mıydın? ne yüzle geliyosun

bu arada Real_Kurd ;
    JİTEM terörle mücadele de çok başarılı oldu
    bazı şerefsizlerin JİTEMİ çekememsinin nedeni bu işi adam gibi yapmasındandır.
    JİTEM i insan öldürmekle sindirmekle suçlayanlar vatana ihanet eder...
    JİTEM terörle mücadele de yurt içinde en önemli görevi yapmıştır
    tam bir istihbarat örgütü olmuştur
    MİT gibi gayri milli olmamıştır
    tabi bu insanları çekememk ayrı bir meseledir (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    öyle ya da böyle jitem bir şekilde şehirden geçişlerinde dahi beni ürpertmekte :D o akreplerin içindne çıkıyolar böle a.q. ödüm bokuma karışıyo.

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bura yazanların cogusu oraların yüzünü bile görmemistir.

gidin 5-6 sene kalın da görün.öyle konuşun.

oralar anlatmakla olmaz. yaşanması lazım.
    gözünüzün beterelere alışması lazım. bir yandan burası niye böyle ? ben niye burdayım derken; diger yandan ilk defa gördügünüzde korktugunuz betereyi sonraki zamanlarda görünce sevindiğiniz anları yaşamanız lazım.
    askere kimse kötü diyemez? sizin asker dediğiniz kişi sensin benim o. insan kendisine kötü dermi? milletin askerden kastı felan paşa filan ağa değil. öz be öz Anadolu çocuğu. çoğunun daha yüzünde sakalı çıkmamış al yanaklı ana kuzusu. elinde minelacayip koskocaman bir silah ?
    buyuk sehirlerde kulagına kupe takıp keci sakalı koyan! sonrada ahkam kesen bibidilere inat gül yüzüyle güneşe karşı! güneşi bir kez daha aydınlatıyor.
    ha bu onun kaderi. baskası yapmıyor ben niye yapıyım demez. Aslanlar gibi Vatanını korur. Aslanlar gibi ASKER namına erer.

bir ikincisi yıllarca orda kalanlar Jitemin arabadan basını uzatıp ahanda ben burdayım die kasket sallamadıgını bilirler.onları gormezler varlıgını inanırlar. özguven duyarlar onlara.

orda görev yapan ana kuzuları sen askersin ben polisim demez. tek yürek olurlar.

son olarak kime ordaki halkın hepsine kimse kötü diyemez.
    ama Anadolu evladının canına kastedenlerin sempatizanı coktur denir.zaten az da olsa sinek yemeğe düşerse yemek pis olur.
    ya onu yersin ya da yemegi dokersin. tercih senin..

bu yazdıklarımda bos seyler. milyonda bir degil. o dusunceler buralara yazmakla olmaz. yaşamak lazım diyorum
Toplam Hit: 2797 Toplam Mesaj: 16