Vatanbilgisayar , Teknosa , Turkcell İş
-
Merhabalar , seneye gireceğim DGS ye kadar 1 yıl çalışmak için
Bodrum Teknosa
Bodrum Vatan Bilgisayar
a başvurdum , Turkcell (TIM) e de başvurmak üzereyim.
Bu yerlerde çalışmış veya arkadaşı çalışmış olan kişiler bilgi verirse sevinirim şuan tek bildiğim
Teknosa asgari ücret + 200 tl lik yemek + yol parası + prim (aylık ciroya göre) veriyor.
yani 1400-1500 yerine göre alınabiliyor.
Kariyer.net üzerinden başvurdum fakat gidip bireysel başvuru da yapmayı düşünüyorum.
Ceptelefonları , bilgisayar bileşenleri konusunda bilgiliyim. Tipimde kötü sayılmaz (Caps https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/534415_10150914263404433_1822726465_n.jpg )
Şimdi hangisi ne kadar para veriyor , sıkıntı çekme yükselme durumları nedir.
Asıl hedefim ise 1 yıl çalışıp para kazandıktan sonra DGS ile ziraat müh. e geçmek , geçemezsem isede organik tarım bölümü mezunu olduğum için , organik tarım yapan bir firmaya veya sertifikasyon şiretine girmek.
Neden şimdi giremiyorum 1. Daha mezun degilim diploma yok tarım ile ilgil kuruluşlar direk mezun istiyor.
2. Hepsi izmirde. Ben bodrumdayım.
-
abi tipe pek bakmıyorlar hamal gibi çalışabileceksen elemanada ihtiyaçları varsa sorunsuz bi şekilde çalışırsın
defacto, vb yerlerede bak çok eleman değiştiği için kalıcı olma şansın var tabi dayanabilirsen
-
Hacım konu dışı olacak ama,
O resim cekildiğin üst yaya geçiti biz yaptık :)
-
HoLyCat bunu yazdı
Elinnize sağlık hocam , izmirin yenilenmesi lazım tabi her yer konak pier degil ama daha fazla böyle güzel yapılar görelim :)
-
HoLyCat bunu yazdı
harbi konu dışıı olmuş :D
-
turkcell yarın iş görüşmesi için çağırdı 13.30 da sonucu paylaşacağım sizinle.
bu arada yol parası aylık 280 TL tutuyor veriler mi acep.
-
la beni polonya apple store'dan aradılar :D
türkiyedeki apple store için ama yok dedim :F
-
Daniel-Koo bunu yazdı
herifteki şansa bak. :))
-
Daniel-Koo bunu yazdı
:W
-
ya o bu değilde hep şu BİM'de çalışanları merak etmişimdir ne kadara çalışıyorlar diye,ne zaman gitsem hep aynı elemanlar denk geliyo,bunlarda vardiya sistemi de yok herhalde,kaç saat çalışıp ne alıyorlar bilen var mı ?
-
kabadayi09 bunu yazdı
ya o bu değilde hep şu BİM'de çalışanları merak etmişimdir ne kadara çalışıyorlar diye,ne zaman gitsem hep aynı elemanlar denk geliyo,bunlarda vardiya sistemi de yok herhalde,kaç saat çalışıp ne alıyorlar bilen var mı ?
Onlar devamlı eleman alıyorlar zaten sabah 9 akşam 9 pazar da var ama haftalık izinleri vardı bildiğim kadarıtla maaş da asgarinin bir miktar üstünde ekstaradan ne veriyorlar bilmiyorum ama muhtemelen bim ürünlerinden aylık besleniyorlar.işe girecektim oraya olmadı ordan biliyorum