folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Vatanbilgisayar , Teknosa , Turkcell İş

Vatanbilgisayar , Teknosa , Turkcell İş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

flo da iyidir hocam ama calıştıgın yere göre maaş farkılık gosteriyor  mesela ben basvurdun bu yaz 2 floya basvurdum biri evime 5 dk yürüme mesafesiydi digeri biraz uzakti uzaktaki 900 lira + 400 lira multinet + ortalama 200 lira prim bide sigorta dedi digeri asgari maas (803) lira + prim ortalama 100 lira + 400 tl multi net bide sigorta dedi ben evime yakın olanı sectim yemek ve yol masrafım olmadı haliyle ama sana önerim varsa flo gir flo ya ben rahatım sahsen calıstıgım yer asırı işlek bir yer degil fazla yorulmuoz sen ole bir yere kapak at bu arada bir sey daha var istersen multinet in icinden nakit para olarak yol parasi veriolar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Evet bugun görüşme için çağırımışlardı. İyi geçti, iki görüşme ile işe alıyorlarmış bugun mağaza müdürü ile görüştük , bir dahakinde

hem mağaza müdürü hemde mağaza sahibi oluyormuş. Olumlu olursa 2. side maaş vb. şeyçer için sizlere bilgi vereceğim :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Ankaradayken de izmirdeyken de vatana basvurdum. part time satis elemani pozisyonu icin oto bir mesaj ile geri donuyor sonra hic geri donmuyorlar aq. iplemiyorlar pezevenkler sanki mudur olmak istiyoruz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

Ankaradayken de izmirdeyken de vatana basvurdum. part time satis elemani pozisyonu icin oto bir mesaj ile geri donuyor sonra hic geri donmuyorlar aq. iplemiyorlar pezevenkler sanki mudur olmak istiyoruz.

Git mazadan kişisel  başvur hacım,  internet başvurularını o kadar takmıyorlar. Açık oldugu halde bana dönmediler çünki.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Merhabalar , seneye gireceğim DGS ye kadar 1 yıl çalışmak için 

Bodrum Teknosa

Bodrum Vatan Bilgisayar 

a başvurdum , Turkcell (TIM) e de başvurmak üzereyim. 

Bu yerlerde çalışmış veya arkadaşı çalışmış olan kişiler bilgi verirse sevinirim şuan tek bildiğim

Teknosa asgari ücret + 200 tl lik yemek + yol parası + prim (aylık ciroya göre) veriyor.

yani 1400-1500 yerine göre alınabiliyor.

Kariyer.net üzerinden başvurdum fakat gidip bireysel başvuru da yapmayı düşünüyorum.

Ceptelefonları , bilgisayar bileşenleri konusunda bilgiliyim. Tipimde kötü sayılmaz (Caps https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/534415_10150914263404433_1822726465_n.jpg  ) 

Şimdi hangisi ne kadar para veriyor , sıkıntı çekme yükselme durumları nedir.

Asıl hedefim ise 1 yıl çalışıp para kazandıktan sonra DGS ile ziraat müh. e geçmek , geçemezsem isede organik tarım bölümü mezunu olduğum için , organik tarım yapan bir firmaya veya sertifikasyon şiretine girmek.

Neden şimdi giremiyorum 1. Daha mezun degilim diploma yok tarım ile ilgil kuruluşlar direk mezun istiyor.

2. Hepsi izmirde. Ben bodrumdayım.

eski teknosa personeliyim takla yoksa yükselemezsin :D

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
Toplam Hit: 3111 Toplam Mesaj: 26