Vatanbilgisayarda Kredi Cekmek?
-
Bilgisayar toplamayi düşünüyorum 2000 2500 civarinda. Vatan bilgisayarda kredi veriyolarmis galiba nasil işliyo bu sistem bilen birisi bilgilendirirse sevinirim.
-
Findeks ten kredi notunu sorgulatıyorlar atıyorum 1600 ve üzeri ise notun sana kredi veriyorlar.
-
masteryoda bunu yazdı
Findeks ten kredi notunu sorgulatıyorlar atıyorum 1600 ve üzeri ise notun sana kredi veriyorlar.
Odemeler vatanami yapiliyo yoksa çekilen bankayami
-
Bankaya dır vatan kredi vermez o riske girmez.
-
Vatanin anlasmali oldugu banka var. Ornegin ing bank kredi notuna gore oraya yonlendiriyorlar. Telefon alirken felan da bu yontemi kullaniyorlar.
-
la bu findeks te ben kendi bireysel olarak kredi notumu öğrenmek istiyorum nasıl olacak o ?
-
NeverSayNever bunu yazdı
la bu findeks te ben kendi bireysel olarak kredi notumu öğrenmek istiyorum nasıl olacak o ?
Findekse girip uyelik acacaksin hocam ilk seferde ucretsizdi onceden simdi nasil bilmiyorum daha sonraki sorgulamalarda 6-7 tl gibi biseydi.Ayrica bankalarin internet subesindende alabilirsin yine bu fiyatlardaydi
-
üye olup kredi notunu da raporunu da satın alabilirsin. yada kendi bankadan dan alabilrsin.
-
masteryoda bunu yazdı
Bankaya dır vatan kredi vermez o riske girmez.
Teşekkürler
-
vatan odeabank ile çalisiyor basvurunuzdan 10 dksora bir bayan arıyor bir kaç soru soruyor ve uygun görürse onayliyor
vatan ın faizi bimeks in yarısından az haberiniz ola
-
VATAN TCKIMLIKNO 8444 e yolluyosun.
Gelen msj olumluysa ononay olarak belli bir miktari onayliyolar.
ariyolar olumsuzsa zaten bankaya filan cagiriyolar.
Tlfn gorusmesinden sonra vatana gidip evraklari imzaliyosun. Gecici kart veriyolar sana. O kartla da alisverisini tamamliyorlar.