Vatanbilgisayarda Kredi Cekmek?
-
Kara_Mc bunu yazdı
VATAN TCKIMLIKNO 8444 e yolluyosun.
Gelen msj olumluysa ononay olarak belli bir miktari onayliyolar.
ariyolar olumsuzsa zaten bankaya filan cagiriyolar.
Tlfn gorusmesinden sonra vatana gidip evraklari imzaliyosun. Gecici kart veriyolar sana. O kartla da alisverisini tamamliyorlar.
Tesekkurler bılgılendırme ıcın .
-
gidiyosun. onlar şuraya mesaj at diyo. onya gelince onların sisteme düşüyo. ordan bi kart çıkarıyolar ona nakit para atıyolar sen gidip kasadan o kartı tek çekim ödüyon. o kart tek kullanımlık ölüyor sonra. sana iban nosu geliyo oraya yatırıyon parayı. kartın da 15 gün geliyor. odea banktan kredi çekmiş oluyon. 1099 tl çektim kuzene tel aldık. 1155 tl ödemesi var 12 taksitte. gayet iyi olay :)
edit: ben bankaya falan hiç gitmedim. direkt vatandan sms telefonla aradılar uzun uzun konuştular (yaklaşık 25 dk). vatandan hiç çıkmadan hallettik. akşam saat 7 civarı falandı. totalde yaklaşık 2 saat sürdü (telefon beğenmemi,z de dahil)
joe_black tarafından 07/Nis/16 23:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Sözde cep telefonarına taksiti yasakladırlar. Millet bu defa bankalara çalışır oldu.
-
joe_black bunu yazdı
gidiyosun. onlar şuraya mesaj at diyo. onya gelince onların sisteme düşüyo. ordan bi kart çıkarıyolar ona nakit para atıyolar sen gidip kasadan o kartı tek çekim ödüyon. o kart tek kullanımlık ölüyor sonra. sana iban nosu geliyo oraya yatırıyon parayı. kartın da 15 gün geliyor. odea banktan kredi çekmiş oluyon. 1099 tl çektim kuzene tel aldık. 1155 tl ödemesi var 12 taksitte. gayet iyi olay :)
edit: ben bankaya falan hiç gitmedim. direkt vatandan sms telefonla aradılar uzun uzun konuştular (yaklaşık 25 dk). vatandan hiç çıkmadan hallettik. akşam saat 7 civarı falandı. totalde yaklaşık 2 saat sürdü (telefon beğenmemi,z de dahil)
Aşırı faizde söz konusu olmayınca kullanıcılar icin gayet cazipleşiyor bu uygulama saol hocam
-
joe_black bunu yazdı
55 lira faiz gayet makul. Peki başka bir gider alınıyor mu?
-
kredi kartıyla peşin fiyatına taksitle aalınıyordu şimdi fark vererek taksitle alınıyor. iyi oldu bu yasak ithalatı düşürdü en çok da vatandaşa yaradı maşallah
-
KartallMehmet bunu yazdı
Bilgisayar toplamayi düşünüyorum 2000 2500 civarinda. Vatan bilgisayarda kredi veriyolarmis galiba nasil işliyo bu sistem bilen birisi bilgilendirirse sevinirim.
Hacım kuyumcuya git,
peşin fiyatına taksitle ya da vade farkıyla GRAM altın al.
Sonra o gram altını geri sat.
Gram altında zararın grm başı 2 tl yi geçmez. 20 gram alsan 50tl zararın olur. Vade farkındanda 50 tl zararın olsun.
Hatta internetten bazen puan veren sitelerden alırsan peşin fiyatına taksitler kâr bile elde edersin.
Hem faiz ödemezsin hemde hemde banka denen illette bulaşmazsın. Yani doğrudan bulaşmazsın.
-
Hocam 18 yaşındasın gördüğüm kadarıyla elle tutulur bi kredi notun olduğundan bile şüpheliyim drkill in yöntemini uygula kumarbazların 1numaralı metodudur :D
-
Sistem bizi lüks telefonlara ve yaşama itiyor. Bana soracak olursanız ihtiyaçlar doğrultusunda 1000 TL üzeri telefon alınmaz.(Kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda konuşuyorum.) Peki 1000 TL nereden bulunacak derseniz; Tanıdığınız para biriktiren birileri illa ki vardır. Yok demeyin illa ki vardır. Ondan 1000 TL borç alın ve vadeyi kısa tutun derim. 200-100 TL ile taksit taksit ödeyin. İşinizi görün.
Evet bunu yapmak için gerekli şartları sıralayayım...
1.) Faiz almak veya vermekten kaçınan biri olmanız lazım
2.) Güvenilir biri olarak tanınmanız lazım (Ki borcu veren insan parayı verince aklında şüphe kalmamalı)
3.) Bin TL'lik iyi bir telefon tercihi yapacak kadar araştırma yeteneğine sahip olmanız lazımAyrıca bu işlemi uygulayabilmek için kesinlikle yapılmaması gereken şeylerde var...
1.) Kesinlikle 2+ kişiden 1000 lira toplamayın
2.) Kesinlikle bu anlattığım şeyi 2000 TL'lik telefon hayali kurup bu borcu toplamda 2+ kişiden almayın
Şimdiden hayırlı olsun...