folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vatandaş Nasıl Dinlenirdi ?

Vatandaş Nasıl Dinlenirdi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    1 e 1000 katmakta kanal 7 nin üstüne yok.özellikle bu deniz feneri olayının üzerine chp çok gittiği için böyle karalamalarına şaşırmıyorum. ilk önce kadın baykalın boğazına yapışmış baykalda doğal olarak ellerini indirtmeye çalışmış saldırı falan var diye. ayrıca 100 kişinini içinde nasıl dinliyecek onu anlamıyorum. varsa bi maruzatın mektuba yaz eline ver. sorunu olanlar o şekilde veriyor siyasilere zaten. fırsat bu fırsat kemal kılıçdaroğlunada laf atmışlar :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

siz akpye karşı tek altetnatifi chp olarak görür buna göre yorum yaparsanız daha çok olur böyle şeyler

malesef yurdum insanı futbol takımı tutar gibi parti tutuyor bunu çok açmıycam anlıyan anlar

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Ben parti falan tutmam. Deniz baykalın videosunu izledim o anda kadın onu kendine dogru ceviriyor oda donerken elini yuzune tutuyor tamamen bir refleks hareket bence.. bogazını sıkma gibi bi durum gormedim ben.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

baykalın yaptığı hoş bir hareket olmamış ancak baykal acısından bakılırsa baykalda kendine göre haklı o kadar kalabalığın bağrış cığrışın içerisinde o kadının ne söylediğini duyamaz bu bir! ikincisi kadın baykalı tuttuğunu söylüyor! şimdi tutması normal bir davranış ama bombacısı teröristi elini kolunu sallaya sallaya gezdiği bir ülkede yaşıyoruz maalesef... kadının öle biri olmadığı ne malum? terörist olmadığı alnında yazıyor mu? reflex olarak yapılmış bir harekettir diye yorumluyorum tayyibe de yapsalar bu şekilde bir haber emin olun aynı şeyleri onun içinde söylerdim... hakaret etmiyor direk elini kaldırmıyor kadının etkisine tepki gösteriyor...

olayın özüne dönmek gerekirse... mersinin özellikle kenar semtleri pkk yuvasından farksız durumdadır. geçtiğimiz ağustos ayında yapılan bir ankette (o anket firmasında bilgi-işlemde çalıştım) özellikle kenar mahallelerin büyük bir çoğunluğunun dtp'ye oy verdiği hatta bazı bölgelere anketörlerin sokulmadığına şahit oldum! eğer bu tip insanların arsalarıysa ne güzel olmuş! yaşamaya hakları yokken evlerinin, arsalarının olmasına kesinlikle karşıyım!

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek

Yine Erdogan konusuluyor, yine baykal konusuluyor. Arkadaslar futbol takimi tutar gibi parti tutmayi birakalim.
    Herseyden önce parti liderleride sadece insan. Bu insanlarin onlari sadece provoke amacli gelip gelmedigini bilemeyiz.

Bazi degisiklikler, siyasete biraz yenilik getiren kimse olmadiktan sonra bu hala böyle devam eder. Maalesef.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    bu kadinin vukuatli oldugunu. ayni seyi daha önce saldirir gibi kürsat tüzmen e yaptiginida herhalde hepiniz biliyorsunuzdur. yani kadin folloş olmus kim gelirse derdini anlatma durumu ile ilgili bi sekilde saldirir gibi yapismis bogazina. akp nin mitinglerinde de görülmüs bu kadin. ortaligi karistirmaya yönelik bence. ayni seyi baykal gelince yapiyor dolasiyla kadinin önceki vukuatlari unutulmamis. böyle dalinir mi baykala mankafa... tokat atacakmis gibi yapismis kari..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    refleks olay en azından hakarete varacak bişey söylememiş yine de tüm siyasi partilere ve ve şahsını milletinden vatanından daha çok düşünüp o mecliste olan tüm millet vekillerinden nefret ediyorum elimde olsa öyle düşünüp yaşayan tüm siyasilere bi kurşun sıkarım sırf hacim kaplayıp maaşını alan salla başı al maaşı takılan ne çok adam var olmaz olsun böyle demokrasi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    Baykal Atatürk'ün izinden gidecek bir parti başkanı değil...

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    o kadında hic vatandas vasfına sahip birine benzemio pek...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------
    o kadında hic vatandas vasfına sahip birine benzemio pek...!
    -----------------------------

Hep öyle olur zaten başbakanın Ananıda al git dediği adamda bu vasıf vardı demi...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 9957 Toplam Mesaj: 78