folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vatandaş Nasıl Dinlenirdi ?

Vatandaş Nasıl Dinlenirdi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    POLECAT bunu yazdı:

erdoağn yapınca '' ananıda al git '' fln filan naraları atarlat chp'ye gelince yaa işte surasından tuttu burasından tuttu falan. erdoğanla konusan adam cok mu masum adam başbakanan bağıra bağıra geliyo. başkanda sinirleniyor. adam israil cumhurbaskanına laf sokmus kızdığı için kendi vatandaşınamı kızmıcak.

Bu saçma yorumu duymaz olaydım adam israil cumhurbaşkanına kızdı vatandaşını s.. bile hakkı var değilmi yuh ya böyle zihniyet görmedim vatandaş israil başkanının yanında ne ki :D  ayrıca tv de dayılanıyor ardından tel ile özür diliyor :D  konu o değil neyse  kadın sessiz sakin geldi baykalın yanına değilmi  baykala bağırsa baykal tayyibin yaptığı terbiyesizce davranışı yapmazdı ama mahallemizin kasımpaşalısı döverde asarda keserde değilmi adam israile posta koydu borumu :D

durumu hemen farklı yönlere cekme erdoğan kendine saygısızlık yapılınca sinirlenen biri. bunuda davosta gösterdi. mesele vatandaşı s.kme mevzusu deil. ordaki adamda erdoğana saygısızlık yapmıstı. erdoğan kızınca öle bi söz cıktı.

sözleri kendine göre cevirip laf ebeliği yapma. ama tabi size göre erdoğanın yaptığı herşey yanlış.

sen davos olayını iyi analiz edememişin özür dileyen kim iyice bi araştır. yok zor geliyo diyosan ben sana bulurum haberi.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Bu ülkenin Başbakanıysa öyle biri olmayacak sinirlenmeyecek Başbakan vatandaşın hizmetinde vatandaş başbakanın hizmetişnde değildir yaptıklarına ettiklerine ağzından çıkan sözlere dikkat edecek o koltuktaoturuyorsa o koltukta hizmet ettiği vatandaşlara daha saygılı olacak  size görede tayyipin yaptığı herşey doğru biraz daha zorlasanız peygamber yapacaksınız ama işin içinde din diyanet varya akan suların durmasının sebebi oyüzden muhalefet ne derse yanlış alışılmış dikta rejimine yüzyıllardır demokrasi ve muhalefet de ne oluyor değil mi

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    Bu ülkenin Başbakanıysa öyle biri olmayacak sinirlenmeyecek Başbakan vatandaşın hizmetinde vatandaş başbakanın hizmetişnde değildir yaptıklarına ettiklerine ağzından çıkan sözlere dikkat edecek o koltuktaoturuyorsa o koltukta hizmet ettiği vatandaşlara daha saygılı olacak  size görede tayyipin yaptığı herşey doğru biraz daha zorlasanız peygamber yapacaksınız ama işin içinde din diyanet varya akan suların durmasının sebebi oyüzden muhalefet ne derse yanlış alışılmış dikta rejimine yüzyıllardır demokrasi ve muhalefet de ne oluyor değil mi

ne kadar sacmaladığının farkındamısın bilmiyorum. sinirlenmicekmiş ne yapcak yaa insan deilmi o başbakan sıfatını taşıyo diye birşey yapamıcak mı ? bu kadar dar kafalı olma. erdoğan saygılı zaten ama yapılan saygısızlığa da seyirci kalmayan biri. erdoğan ın yaptığı herşey doğru diye birşey yok o da insan o da yanlış yapar. merak etme son peygamberimiz hz. muhammed ti başkasını ne bekleriz ne yaparız. muhalefet yapıcı olur ya da iktidarın ynlışlarını söyler. biz demokrasi yanlısıyız, dikta rejimini isteyenler sizlersiniz (bknz: tek parti dönemi )

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    tek parti dönemine nasıl geçildi sende önce bunu bir araştır sizin vatanı satan demokratik padişahlarınızın özlemi içerisnde davranmasaydınız o tek partilirejim hiç olmazdı  ayrıca evet o başbakan sıfatını taşıyor diye bir şey yapmıyacak demiyorum böyle yapmayacak sadece böyle yapması gerekmiyordu ergenekon davasıyla bir anda hukukçu kesiliyor varsa hukuki yolu ona gidecekti  sesini çıkarmadan çekip gidecekti bağrı yanmış vatandaşı dövmekten beter ederek değil birde kalkmış ab ye gireceğiz yollar kateddik girersiniz böyle girersiniz  alırlar bekleyin

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhder
    muhder's avatar
    Erkek

güzel bir söz vardır:

kötü politikacılar oy kullanmayan iyi vatandaşlar tarafından seçilir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SmR
    SmR's avatar
    Erkek

aşağı yukarı tüm sayfaları okudum..

Şu dikkatimi çekti..

* Tayyip Erdoğan yapınca mazlum vatandaş..Deniz Baykal yapınca hırçın vatandaş olmuş..

* Kadın baykalın üstüne zıplamış uçmuş kaçmış baykalda kendini savunmuş..

o halde soru şu..

Baykalın korumaları ne iş yapar :)

eski bir yalandı o aşk denilen masaldı..elimizde kaldı simdi bir ayrılık sarkısı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek

SmR bunu yazdı:

aşağı yukarı tüm sayfaları okudum..

Şu dikkatimi çekti..

* Tayyip Erdoğan yapınca mazlum vatandaş..Deniz Baykal yapınca hırçın vatandaş olmuş..

* Kadın baykalın üstüne zıplamış uçmuş kaçmış baykalda kendini savunmuş..

o halde soru şu..

Baykalın korumaları ne iş yapar :)

dediklerin doğru olmakla beraber benim bir kanaatım varki hatalar hiçbir zaman örtpas edilmemeli bu kim olursa olsun ister cumhur başkanı ister başbakan ister genelkurmay başkanı.. hatayı kabul edersin hiçkimse hatasız değil dersin karşı tarafta rahatlar ama kendi görüşünden olunca hata olamaz kasıt var provakasyon vatandaş değil ayakaları yaparsak yanlış olur objektif olmalıyız.. tayyip nekadar suçlu durumda olduysa şimdi aynı durumda baykal var.. yok mevzu şu ise istisna baykalsa kaideyi bozarız. diğer insanlarla zıtlaşmalar olur vatandaş zaten herşeyi görüyor herkese sewgiler..   son olarak hangi parti hangi şahıs olursa olsun aramızdaki dayanışmayı bozmasın çünkü biz HALKIZ kim yaparsa dikkat edin ezilen bizziz tayyip meselesindede baykal meselesindede..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    objektifff müridlerrrrrrrrrr.... harikasiniz devam edin.. keske ciftci erdogana bi atlayaydida alnının ortasina bi kafa ataydi.. o zaman herhalde burda bunu tartisior olmazdik degil mi:) bsg yaa.....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SmR
    SmR's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    objektifff müridlerrrrrrrrrr.... harikasiniz devam edin.. keske ciftci erdogana bi atlayaydida alnının ortasina bi kafa ataydi.. o zaman herhalde burda bunu tartisior olmazdik degil mi:) bsg yaa.....

yesinler seni şeker.. şu düşüncelerinden sonra Erdoğan ın sana atlamasını isterdim =) Ne erdoğanı ne baykalı savunuyorum bu konuda.. her ikiside insan.. Bazen kim olursa olsn ağzından çıkana dikkat etmeli insan.. Örneğin M.ali birand ' ta haberlerde kılıçdaroğlu için insallah kazanıcaz dedi.. Yani insanlar ince noktalarda yorum yaparken agzındna cıkanı söylemeden önce lafın nereye gidiceğini düşünmeli.. örneği sen bsg demişsin.. buda snn kaliteni gösteriyo bunun gibi şeyler işte :)

eski bir yalandı o aşk denilen masaldı..elimizde kaldı simdi bir ayrılık sarkısı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

:)

mersindeki ciftciye cikip provakator diyen arkadaslar

bu videodaki kadinin yaptiklarini hic irdelememisler mi ?

ben soyluyorum

bu video da baykal provakatorluk yapmistir

cocugum issiz diyene : senin cocugunda issiz kalsin sus bi adam
    paralarini yimpasa kaptiran adama :  git bak ne diyor ..... diye soyleyen
    cifciye : ananida al git diye
    teknik yardimcisina : kufur ettireceksiniz simdi bana diyen
    askerlik icin : yan gelip yatma yeri degildir diyen
    apo icin : sayin diyen
    sehitler icin : kelle diyen
    izmir icin : gavur diyen
    antalya icin : nankor demeye getiren

daha sayayim mi :)

askerimize cuval olayina sesini cikartmayan, irak daki Turkmenler icin kilini kipirdatmayan, azeri kardeslerimize yakin olmak yerine ermeniye sinir kapisini acmaktan bahseden 

bencede baykal hic haddini bilmemis 

Not : bunlari yazmak icin chp den para aliyorum. lutfen ozel mesajla ne kadar aldigimi sormayin 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 9940 Toplam Mesaj: 78