Vay Anasını, Öğretmenlerini İmha Etmeye Çalıştılar.
-
Vay anasını yeni jenerasyondan korkulur, biz kaportaya hidrolik yağı döker, arabanın bijonları falan gevşetmeye teşebür ederdik ama bu kadarına pes.
-
Gerçek Eğitim şart:-) Ayrıca öldürecek kadar kıl olduysan adama git vur diğer öğretmenlerin ne günahı var, toplu imha etmeye çalışmışlar, yazık walla adamlara, üzüldüm ben şimdi, ne olursa olsun hepsi insan yaf...
-
Hımm bi denemek lazım :D
-
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------helal olsun benım ozaman yapamadıklarımı bunlar yapmıs sevindim gurur duydum
ilerde daha buyuk hedeflerim var
-----------------------------
Kardeş avatarına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın :D -
artık o okuldaki hocalar töbe bidaha bi ögrenciye dayak atamaz:) bu sefer bebeler vurur heralde
-
bizim okulda her yerde kamera var sıkıosa yap cogaltırlar daha anında xD
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
bazen öğretmenlere cok sınır oluyorm kendılerını bırbok sanıyorlar. okul zamanlarında cok cektırdım ögretmenın dayak atması kesınlıkle yasaktır. ozaman dayak atmasaymıs cocuk hesab sormak ıstemıs.)
-----------------------------Bir gün ama bir gün... cok uzun zaman sonra degil.. o ögretmeninden yedigin dayak azar yada baska birsey sana bazen hayati etki yapacak. belki hatirlamiycaksin ama emin ol cok emegi gecer ögretmenlerin.. ögretmen seni alt etmek icin ugrasmaz ilerisi icin ugrasir ama bunu hicbir zaman ögrenci anlamaz anlamiycaktirda...
-
iyi oldu konusarak anlatamicak kadar ezikse ögretmen faydali bi ceza verebilirdi dayakda neymis
-
Dayak en son yapilandir.. sinirlari zorlayan dayayi hakeder..özellikle sapiklik, okul ici gasp harac alma gibi durumlarda konusmak inan bana çözümden cok istenmedik davranisi dahada körükler... belki hayatlari karardi ama sunuda unutmuyalimki bu kadar gaddarca bi olay yapiyorlarsa belliki nasil ögrenciler olduklarini siz düsünün. okul sadece bilgi almak kazanmak ögrenmek degildir...ayni zamanda örnek disiplinli sosyal cevreye duyarli olmaya alismaktir. ama görüyorum ki ögrenciler sosyal cevreden cok öldürme eylemi bile gerceklestiriyorlar bu ne cüret. olayin kaynagi ne olursa olsun... bunu ölümle sonuclandirmak hangi insan evladinda övülmesi gereken bir niteliktir..
-
bende olsam farklı şeklini yapardım.