Vay Anasını, Öğretmenlerini İmha Etmeye Çalıştılar.
-
maalesef ülkemizde bu tip olaylar cok fazla :(:(:( suc kimde mi bence ögrenceyi kendine düsman edebilmeyi basaran ögretmenlerde...
-
Bende bizim ing. öretmenini imha etmeyi düşnüorm ama herif sevdiğim kızı resmen okşuo :|
-
Başlık çok ilginç olmuş "imha etmeye çalıştılar" (: Hanibazı hiç bir faydası olmadığı gibi üstüne zararı olan öğretmenler var. Bizimde oldu. Bırak dayak yemeyi, psikolojik, fiziksel her türlü işkenceyi gördük hocalarımızdan ama hiç öldürmeyi düşünmedim açıkçası. Ama itiraf ediyorum lise edebiyat hocamın kızına tecavüz etme fikrim vardı. Yapacağımdan değil ama düşünmüştüm, o kadar dellendirdi beni.
-
bu veletlerde hiç akıl yok biri ölse bunların hayatı kayar
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Başlık çok ilginç olmuş "imha etmeye çalıştılar" (: Hanibazı hiç bir faydası olmadığı gibi üstüne zararı olan öğretmenler var. Bizimde oldu. Bırak dayak yemeyi, psikolojik, fiziksel her türlü işkenceyi gördük hocalarımızdan ama hiç öldürmeyi düşünmedim açıkçası. Ama itiraf ediyorum lise edebiyat hocamın kızına tecavüz etme fikrim vardı. Yapacağımdan değil ama düşünmüştüm, o kadar dellendirdi beni.
La o daha beter içeride namus yandaşları şişlerlerdi seni ... Benimki izsiz bi şkilde basit bir zehirlenme kim bilecek benden :D -
ZoRKaYa bunu yazdı:
La o daha beter içeride namus yandaşları şişlerlerdi seni ... Benimki izsiz bi şkilde basit bir zehirlenme kim bilecek benden :D
-----------------------------Usta haberdeki çocuklar da aynen böyle düşündü herhal :D
Toplam Hit: 4251 Toplam Mesaj: 27