folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vay Başımıza Gelenler

Vay Başımıza Gelenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    polisin bence ruhsal tedaviye ihtiyaçları var bilmiyorum veriliyormu veriliyorsa da ne kadar veriliyor gerçi aynı okullardaki rehberlik gibidir bi oda açmışlardır sorunu olan gelsin die kmsede gitmiyordur tabi bunları bilmeden söledim belki sağlamdır ama bu olayların sebebi ruhsal sağlık
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

ortaköyde boğaz manzaralı(sadece arsa değeri trilyonlarla ifade edilen)süper ötesi bir polis moral tesisi kıvamında bir yer var.oraya hakkı bulut'u 1 hafta tatile gönder döndüğünde hippie olur. olmazsa ben

böyle olayım:)

öyle bi yer. Tabii türkiye gibi bi yerde oranın amirler,müdürler tarafından istila edildiği şüpheleri taşıyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu olayları yaşarken bizi taciz eden araç normal polis otosu değildi. Bir çevik kuvvet görevlisi sürücü koltuğunda birisi arkada birisi ön sağda idi ve ön sağda oturan zaten sivildi. yoksa trafik gelecekde bunları yapacakda imkanı yok. zaten orada çekerdik sağa.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------
    polisin bence ruhsal tedaviye ihtiyaçları var bilmiyorum veriliyormu veriliyorsa da ne kadar veriliyor gerçi aynı okullardaki rehberlik gibidir bi oda açmışlardır sorunu olan gelsin die kmsede gitmiyordur tabi bunları bilmeden söledim belki sağlamdır ama bu olayların sebebi ruhsal sağlık
    -----------------------------

bu konuda katılıyorum işte alayının tedaviye ihtiacı var bazılarının baya bi var :)

@Triumph

hocam farkettim 2mizinde msjlarını tekrar okudum 2mizde aynı şeyleri yazıyoruz :) 

sen hepsi iyi değil diyosun ben hepsi kötü değil diyorum aynı konu üzerinde dönüp duruyoruz :)

aralarında uç noktalarda ibneler oldgunu kabul ediyorum ben savundugum nokta bunu bütün polislere maal etmeniz :) 

bide moral tesisi hakkında bişey söyliyim ; hepsini devlet ödemyo genelde sponsorla yapılıyo izmirdede var :) oralarda hiç bi şekilde torpil rütbe geçmiyo :) şöyle anlatym izmir rehabilitasyon merkzinde ailem abimin nişanı var ben 1 gün sonra gelecem diye 3 kişilik odada 2 kişi kalıyolar ama 1 yatak boşta ve buna pek izin vermezler 1 günlükte olsa ilk geleni oraya alıyolar gelen emniyet müdürüde olsa oda boşaltılmaz boş yataklara yerleştirilirmiş :) 

www.yesilgrow.com - Growshop
Toplam Hit: 4818 Toplam Mesaj: 35