folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vay Başımıza Gelenler Ll Part 2

Vay Başımıza Gelenler Ll Part 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

arkadasımızın yayınladıgı polis ayıbının biraz daha dehşetlisi bi hikayeyle karşınızdayım..,

Yer ;   Bayrampaşa Trafik Müdürlüğü binasi

Olay ; Yüksek dozajlı şiddet..

Bi gün ardasım samet ve ben ruhsat devir işlemleri için olay mahilinde bulunuyorduk.içerisi ana baba günü vede polis kankalarından bize asla sıra gelmiyor.sürekli araya işlemler sokuluyor bize ise beklememiz veya yarın gelmemiz emrediliyor.Biz ise yüksek bi sabırla koridordak banklarda oturmuş bekliyoruz bi ümit..

Neyse ömrümüzden 1-2 saat geçince iyice geriliyoruz tekrar soruyoruz sıramızı ama cevap aynı 'Yarın gel Abisi'

tekrar banka oturuyoruz aç susuz bekliyoruz , tam o sırada koridordan yeni yetme bi polis memuru yaşı 19-21 gibi bişey vede bize 'ayaklarınızı toplayın ! ' diyor.Ben indiriyorum fakat Samet ' indirmiyorum' yanıtını veriyor.yeni yetme police bize indirin ulan siz kimsiniz diyor.Samet aynı şekilde cevap verince polis kuduruyor ve ' bekleyin ' diyip  uzaklaşıyor yanımızdan.biraz sonra 2-3 tane yarma gelip kolumuzdan tutarak bizi apar topar götürüyor...

kapının girişinde beni bırakıyolar Sameti ise içeri alıp feci halde benzetiyolar.ben ise yalvarıyorum ama takan yok.ara sıra açılan kapıdan arkadasımın kolu kelepçeli halde dayak yedigini görüyorum. tam 3 kere acılıp kapanan kapıdan her seferinde farklı polisler girip Sameti sırayla dövüyorlar ve hiç bi vatandaş tepki koymuyor!

Beni çagırıyor bi süre sonra amir bey ! ve Sametin avukatı olup olmadını veya saygın biri olup olmadını ögrenmeye calısıyor.'duruma göre hareket edecek pis herif' neyseben af özür diliyerek arkadısımı kurtarmaya calısıyorum ama nafile..

Sameti kendi doktorlarına muayene ettirp sağlam raporu cıkarıyorlar.Ve Samet davacı iken tutanaklara Davalı olarak kaydediliyor.

arada geçen daha bi sürü rezillik var tabi ama hepsi sıgmaz buraya.

Arkadasımın TRAFİK memurlarından yedigi dayakla ve sıfırlanan moralimizle iş yerimize dönüyoruz.

lanet olsun demekten baska bi halt gelmiyor elimizden.Nede olsa burası CANIM TÜRKİYEM.

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    hic bir polis durup dururken kimseyi dovmez! vurmaz! oldurmez! adamlar zaten diken uzerndeler. surekli siyasi baskilarin altindalar. vatandastan bekledikleri tek sey insan gibi cevaplar! anlattigin sey kusura bakma ama hic ama hic inandirici gelmedi.

SYL 184
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı:
    -----------------------------
    hic bir polis durup dururken kimseyi dovmez! vurmaz! oldurmez! adamlar zaten diken uzerndeler. surekli siyasi baskilarin altindalar. vatandastan bekledikleri tek sey insan gibi cevaplar! anlattigin sey kusura bakma ama hic ama hic inandirici gelmedi.
    tamamen katılıyorum..polislerin başındaki sorunların %1 ini bile çekemezsin sen..bu şekilde konuşmak çok kolay..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

hoca daha önce polisler hakkında ki yazdığım bi yazıdan dolayı savcılık tarafından çağrıldım.o yüzden bir şeyler yazmıcam..

fakat anlattığın yazıya bakılırsa hiçbir gerçekçilik payı da yok bilmiş ol.bi kere davacı gözükürken davalı oldu diyorsun.polis-vatandaş kargaşasına polis değil savcılık bakar.doktorda savcılığın doktorudur.hatta hadi diyelim savcılığın doktoru çürük olsun git bi devlet hastanesine orada ki doktora göster yine aynı rapor kabul edilir.

trafik memuru davanızı bilmiyorum fakat onda da polise hakaret edersen sana saldıramaz.ne dersen de hangi küfürü edersen et o üniforma üstündeyse sabıka alacağı için bir şey yapmaz.alır seni karakola götürür.ha oldu da bir dayak yemişsen gideceksin savcılığa gözükeceksin doktoruna vereceksin ifadeni bekleyeceksin mahkemeyi...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

yurdum memleketinde yyaa saygın insanlardan akraban olacak ya da öyle dayak yiyecen bizim emniyeti burda sawunmasın kimse binbir dertle uğraşıyolar diye

çewik kuwwet adam dövmeyi bekler

yunuslar günümüz peygamberi haşa :|

diğerleri de canları sıkıldıkça wukuat yapıyolar :B

ruhsatıyla birlikte silahınla gezecen bu dewirde biri darp etti mi sıkacan amk :F en fazla ölürsün :B

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

attackatak bunu yazdı:

hoca daha önce polisler hakkında ki yazdığım bi yazıdan dolayı savcılık tarafından çağrıldım.o yüzden bir şeyler yazmıcam..

fakat anlattığın yazıya bakılırsa hiçbir gerçekçilik payı da yok bilmiş ol.bi kere davacı gözükürken davalı oldu diyorsun.polis-vatandaş kargaşasına polis değil savcılık bakar.doktorda savcılığın doktorudur.hatta hadi diyelim savcılığın doktoru çürük olsun git bi devlet hastanesine orada ki doktora göster yine aynı rapor kabul edilir.

trafik memuru davanızı bilmiyorum fakat onda da polise hakaret edersen sana saldıramaz.ne dersen de hangi küfürü edersen et o üniforma üstündeyse sabıka alacağı için bir şey yapmaz.alır seni karakola götürür.ha oldu da bir dayak yemişsen gideceksin savcılığa gözükeceksin doktoruna vereceksin ifadeni bekleyeceksin mahkemeyi...

Polisi Kötüleyen Yok. Kendi Kendilerini Kötülemelerini Kaleme Alıyoruz diyede Bize Tutuklama Çıkartırlarsa Kendi bilecekleri iş. Hiç bir şey denilemez. Ancak Görevleri Zormuşta Diken üstündelermişte Bunları Geçin arkadaşlar. Memleketimde Diken üstünde olmayan Tek adam Gösterirmisiniz bana, Vurdum Duymazlar Hariç. Yolda yürürsün Bomba patlar geberirsin. Yada Adres Sormayan mermi Gelir Senide Bulur. Geçim Derdi ile Girişilen Tehlikeli İşler Keza Yani başı var Sonu yok.

En azından Sağlam hayat sürüyorlar, Düzenli Bir yaşamları var. Şımarıpta Aman Her an Öldürülebilen adamım Moralim Bozuk Kusura bakma Kardeş Moral Olmayan ana Denk Geldin Uçkurundan Soktuğum Jop İçin Özür Dilerim Demesi Ne kadar Anlamsız Değilmi.

Zaten Bildiğim Kadarıyla Bu denilenleri Gariban insanlara Sahipsiz Kişilere Yapabilmektedirler. Sözüm Ona Sitres Atıyorlar, Amma Kişide Açtıkları Psikolojik Yaralardan Bi haber olmadığı halde Umursamamalarıda Ayrı terbiyesizliktir. Denilmesi gereken Cümle Daha Ağır olmalıydı Amma Ben Terbiyesiz olmadığımdan Sarf Etmeyeceğim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Hiç bir polis kimseyi dövmezmiş.hahaha komik şey.Ya sen hayatında hiç karakolluk olmamışsın yada yakınlarından birisi polis.Siyasi baskı,diken üstünde olmak vs..bahanedir bunlar.Fakat saçma sapan bahaneler.Şayet Mesleki dezenformasyon deseydin eyvallah ama bu bile polislerin(istisnalar hariç) .... olduğu gerçeğini çürütmez.Senin gibi liberal perspektifden(polyanna) olayları değerlendirecek olursak katiller,tecavüzcüler,hırsızlarda sıuçsuz onlarda aslında öyle olmak zorundaydı.Sonuçta  bu adamların bir çoğu eğitimsiz,cahil,işsiz,antisosyal,sevgisiz ortamda büyümüş kimseler.Bu nursuzlar stocholm'de kişi başına düşen geliri 100.000 dolar olarak doğsaydı kalkıp ibneliğine hırsızlık yapacak hali olmazdı ya.doğal seleksiyon hesaaabı

edit : Başlığı okumaya üşendim.Olay hakkında yorum yapmadım sadece şu alıntı yaptığım kısımı eleşitirdim.

Freak bunu yazdı:

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

attackatak bunu yazdı:

Polisi Kötüleyen Yok. Kendi Kendilerini Kötülemelerini Kaleme Alıyoruz diyede Bize Tutuklama Çıkartırlarsa Kendi bilecekleri iş. Hiç bir şey denilemez. Ancak Görevleri Zormuşta Diken üstündelermişte Bunları Geçin arkadaşlar. Memleketimde Diken üstünde olmayan Tek adam Gösterirmisiniz bana, Vurdum Duymazlar Hariç. Yolda yürürsün Bomba patlar geberirsin. Yada Adres Sormayan mermi Gelir Senide Bulur. Geçim Derdi ile Girişilen Tehlikeli İşler Keza Yani başı var Sonu yok.

En azından Sağlam hayat sürüyorlar, Düzenli Bir yaşamları var. Şımarıpta Aman Her an Öldürülebilen adamım Moralim Bozuk Kusura bakma Kardeş Moral Olmayan ana Denk Geldin Uçkurundan Soktuğum Jop İçin Özür Dilerim Demesi Ne kadar Anlamsız Değilmi.

Zaten Bildiğim Kadarıyla Bu denilenleri Gariban insanlara Sahipsiz Kişilere Yapabilmektedirler. Sözüm Ona Sitres Atıyorlar, Amma Kişide Açtıkları Psikolojik Yaralardan Bi haber olmadığı halde Umursamamalarıda Ayrı terbiyesizliktir. Denilmesi gereken Cümle Daha Ağır olmalıydı Amma Ben Terbiyesiz olmadığımdan Sarf Etmeyeceğim.

hocam benim polisleri savunur gibi bir halim mi var? ben de mağdur oldum yakın bir zaman geçmişinde.bilen bilir..(biber gazıyla ilgili bir başlığım vardı)

sadece bu arkadaşın dediklerinde şahsi görüşüm olarak doğruluk payı bulunmadığını söyledim.açıkladım.

yanlış anlaşılmayayım.yoksa bizim sosyal güvenliğimizi sağlayanlara karşı sosyal güvenliğimizin olmadığı bir zaman da yaşadığımız gerçeğini kabullenenlerdenim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

attackatak bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

attackatak bunu yazdı:

hocam benim polisleri savunur gibi bir halim mi var? ben de mağdur oldum yakın bir zaman geçmişinde.bilen bilir..(biber gazıyla ilgili bir başlığım vardı)

sadece bu arkadaşın dediklerinde şahsi görüşüm olarak doğruluk payı bulunmadığını söyledim.açıkladım.

yanlış anlaşılmayayım.yoksa bizim sosyal güvenliğimizi sağlayanlara karşı sosyal güvenliğimizin olmadığı bir zaman da yaşadığımız gerçeğini kabullenenlerdenim.

Anladım Hocam Öptüm Gözlerinden. ;)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

arkadaşın artistlik yapmayacaktı.bu kadar basit.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:

arkadaşın artistlik yapmayacaktı.bu kadar basit.

artisliği yapan polis! 

Toplam Hit: 3204 Toplam Mesaj: 22