folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vazgeçmedim - Fikirlerinize İhtiyacım Var!

Vazgeçmedim - Fikirlerinize İhtiyacım Var!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasato
    hasato's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Üniversite döneminde 4 yıl boyunca web projesi üzerinden iş kovaladım yakın bir arkadaşım ile. Marka patentini dahi aldık. Onlarca firma ile görüştük destek için...Bazı forumlarda fikir paylaşımında bulunup ekibi genişletmeye çalıştık vs. vs. Sonuç olarak bir kaç adımdan sonra tıkandık.( Site hala aktif www.gidelim.net isteyen inceyelebilir)

Bu işler para ile paralel ilerliyor ... Bugün çok bilindik bir site bizim projenin neredeyse aynısını- forumlarda fazla detaylı paylaşımın sonucu - yapmış durumda.O para bizde olsaydı şuan işi götüren biz olurduk. Diğer türlü destek bulmaya çalışıyorsun malesef girişimcilik = e-ticaret olmuş durumda.
    Tüm olumsuzlukları karşına alıp ilerlemek istiyorsan tavsiyem ;

1-Projeyi çok genişletme. Bir şehire odaklan sonrasında ilerlet . Aksi halde aylar - yıllar geçer sağlam bir arşiv oluşturamazsın.

2- Site alt yapısını - tasarımı iyi yapman lazım. Şuan kullandığını tasarım klasik ve insanlarda - benzer bir site daha - izlenimi bırakır.

Bunları hevesini kırmak için yazmıyorum. Emeklerinin boşa çıkmaması için kendi fikirlerimi belirtiyorum. İnşallah herşey gönlünce olur :)

Ders paylaşımlarıma @hasan safa tosun ( youtube) , @hasato (facebook) adreslerinden ulaşabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    hasato bunu yazdı

Üniversite döneminde 4 yıl boyunca web projesi üzerinden iş kovaladım yakın bir arkadaşım ile. Marka patentini dahi aldık. Onlarca firma ile görüştük destek için...Bazı forumlarda fikir paylaşımında bulunup ekibi genişletmeye çalıştık vs. vs. Sonuç olarak bir kaç adımdan sonra tıkandık.( Site hala aktif www.gidelim.net isteyen inceyelebilir)

Bu işler para ile paralel ilerliyor ... Bugün çok bilindik bir site bizim projenin neredeyse aynısını- forumlarda fazla detaylı paylaşımın sonucu - yapmış durumda.O para bizde olsaydı şuan işi götüren biz olurduk. Diğer türlü destek bulmaya çalışıyorsun malesef girişimcilik = e-ticaret olmuş durumda.
    Tüm olumsuzlukları karşına alıp ilerlemek istiyorsan tavsiyem ;

1-Projeyi çok genişletme. Bir şehire odaklan sonrasında ilerlet . Aksi halde aylar - yıllar geçer sağlam bir arşiv oluşturamazsın.

2- Site alt yapısını - tasarımı iyi yapman lazım. Şuan kullandığını tasarım klasik ve insanlarda - benzer bir site daha - izlenimi bırakır.

Bunları hevesini kırmak için yazmıyorum. Emeklerinin boşa çıkmaması için kendi fikirlerimi belirtiyorum. İnşallah herşey gönlünce olur :)

Hocam öncelikle tüm samimiyetin için teşekkür ediyorum. Kesinlikle bu tip örneklerle verilen tecrübeler hevesimi kırmaz. Zira, herşeyin zaten zor olduğunun farkındayım. Şuana kadar herşeyi de tek başıma yaptım.

Sisteminiz gerçekten güzel.  Esasen, dediğin gibi eğer PR kanadınız iyi olaydı, kesinlikle bu sistem alır giderdi. Sistemi iyi olupta girişiminden beklediği talebi göremeyen bir arkadaşım daha var ( sitesi : http://www.eniyikuafor.com/ )

Tüm tecrübeler, tüm tavsiyeler benim için havada kapacağım kadar değerlidir. Teşekkür ederim hocam :) 

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dante_
    Dante_'s avatar
    Erkek

İnşallah güzel yerlere gelir hocam. Kaydımızı oluşturduk inşallah bir şekilde destek oluruz.

Dante_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Dante_ bunu yazdı

İnşallah güzel yerlere gelir hocam. Kaydımızı oluşturduk inşallah bir şekilde destek oluruz.

Teşekkür ediyorum hocam. Az evvel onayladım, sanırım üye olan sendin :) Şimdi çıkış yapıp tekrar giriş yaparsan direkt olarak panelini Altın üye olarak kullanabilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerot
    kerot's avatar
    Erkek

Hocam firma ekle'ye basınca farklı bir siteye gidiyor. O da mı senin? yoksa bi çakallık mı seziyorum?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    kerot bunu yazdı

Hocam firma ekle'ye basınca farklı bir siteye gidiyor. O da mı senin? yoksa bi çakallık mı seziyorum?

O backlink hocam. İyi bir ücret teklif edildi 1 ay için hayır diyemedim :) 10 gün sonra günü bitiyor. Evet çok zararı oldu bana ama durum onu gerektirdi o an.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

aynı sektörde bende site yapıyorum pmleşmiştik hatta birbirimize bilgi verelim soralım soruşturalım diye. Şimdi bir boşluk bulmuştum girip adam gibi bir inceleyeyim sonuçları yazayım diyecektim ki site offline şu an :/ 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    AMpul bunu yazdı

hocam siteye ilk giriste gorunen dusuk cozunurluklu mercekli eleman aninda amator havasi veriyor, kaportaci sitesi gibi. Daha sade ve profesyonel bir tasarimla basla bence.

Sitenin tasarimini degistirelim

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam olmaz böyle olmazzz

Yani bi elektronik kategorisine girince 5 firma görüyorsam bunu satma ihtimalin yok.

bütün firmalar elle de girilmez, bence sen bi ticaret odalarıyla falan iletişime geç, tüm firmaların veritabanını, iletişim bilgilerini alma şansım varmı diye bir yokla.

Ayrıca mobil için optimize etmediğin bir sitede seodan falan bahsetme.

Bu tip bişey nasıl ayağa kalkar inan bilmiyorum, yani 7 gün 24 saat firma girsen 1 yıl sonra %20 si expired kayıt olur.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam olmaz böyle olmazzz

Yani bi elektronik kategorisine girince 5 firma görüyorsam bunu satma ihtimalin yok.

bütün firmalar elle de girilmez, bence sen bi ticaret odalarıyla falan iletişime geç, tüm firmaların veritabanını, iletişim bilgilerini alma şansım varmı diye bir yokla.

Ayrıca mobil için optimize etmediğin bir sitede seodan falan bahsetme.

Bu tip bişey nasıl ayağa kalkar inan bilmiyorum, yani 7 gün 24 saat firma girsen 1 yıl sonra %20 si expired kayıt olur.

Şeyhim öncelikle değerli yorumların için teşekkür ederim :) Siteye 1,5 yıldır tek başıma yaptığım bi proje olduğu için, zaten oturupta birçok firma rehberiyle bot yada kendi elimle tek tek girme gibi bir şansım yok. Şahsen yapılan birşey kısaca. 
    Ama proje ekip işidir. O yüzden şimdilik elimden gelenler bunlar ama ihmal etmiyorum, son kullanıcı için en kolay yöntemler, en dikkat çeken hizmetleri eklemeye, keşfetmeye çalışıyorum.

Tekrardan teşekkürler :) 

Toplam Hit: 4324 Toplam Mesaj: 24
firma rehberi firma ekle destek fikir yardım