folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vazgeçmedim - Fikirlerinize İhtiyacım Var!

Vazgeçmedim - Fikirlerinize İhtiyacım Var!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

grafikler çok kötü,

arka plan fligran şeklinde eklenmeli,

textbox dan tut butonlara kadar kötü adam gibi bir css giydirmek lazım buna,

türkiye haritası güzel olmuş iyi çalışıyor,

slogan olmamış, türkiyenin en aktif işyeri rehberi olabilirdi,

ince bir slider ekleyip son eklenen işletmeleri her sliderda 4 5 tane kartvizit şeklinde geçirebilirsin ve linkler çalışmalı,

son eklenen firmalar kısmını sol taraftan kaldırmalısın o tarafa google reklamı koymalısın user cookie den google da arattığı şeylere göre reklamlar çevirsin google orada, sağa da ince bir kolon koyup ------------- bu inceliği geçmeyecek yine google reklamı eklenebilir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

grafikler çok kötü,

arka plan fligran şeklinde eklenmeli,

textbox dan tut butonlara kadar kötü adam gibi bir css giydirmek lazım buna,

türkiye haritası güzel olmuş iyi çalışıyor,

slogan olmamış, türkiyenin en aktif işyeri rehberi olabilirdi,

ince bir slider ekleyip son eklenen işletmeleri her sliderda 4 5 tane kartvizit şeklinde geçirebilirsin ve linkler çalışmalı,

son eklenen firmalar kısmını sol taraftan kaldırmalısın o tarafa google reklamı koymalısın user cookie den google da arattığı şeylere göre reklamlar çevirsin google orada, sağa da ince bir kolon koyup ------------- bu inceliği geçmeyecek yine google reklamı eklenebilir.

Selam hocam.

Çok doğru diyorsun, bu site hep tasarımdan offside :) Ama yapısı gereği,  çok oynama yapamıyorum. Hele benim kod bilgisizliğimden ötürü köklü bi tasarım değişikliği çok zor ama imkansız değil :) Google adsense alabilsem hemen yapcam dediğini, bu son üye olan firmalar slider altı iyi olur aynen hocam. Onu yazılımcı bi arkadaşla görüşeyim.

Çok teşekkür ederim hocam, Allah razı olsun. 

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

hocam merhaba üye oldum şimdi üyelik için gelen mail spam kutusuna düştü outlook'ta bilgin olsun,

Üyelik alayım dedim akbank ve finansbank var bunlar çok büyük bankalar değil ve bazen gayri ciddi bir imaj da uyandırabilir. Örneğin bir İş bankası olması gerekir diye düşünüyorum.

Şimdilik bu kadar :)

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
Toplam Hit: 4301 Toplam Mesaj: 24
firma rehberi firma ekle destek fikir yardım