VB Trainer Ufak Bir Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

klinsmann bunu yazdı:
    -----------------------------

ben genelde gamehacking sitesine bakıyorum. shaek adel gibi adamların yada sheep'in dökümanları var, hem ingilizce de biliyoruz ama yeterli değil. sonuçta adamlar programlama bilip yapıyor bu işleri. ben mem search ile arayıp tmk gibi hazır program yapma programlarıyla trainer'i hazırlıyorum. günümüz oyunlarında bazılarındaa her ne kadar koruma olsa da en azından bir sürü korumasız oyun var. en azından dma kırabilsem yani injection yapabilsem her halde bu iş biter. yıllardır mem search ile yarım iş yapmaktan sıkıldım da o yüzden bir yardım bekliyorum. ces olsun fleet olsun pizza olsun çok sağlam gruplar var ama onların trainerlerini kullanmaktan sıkıldım. aradığım her oyuna trainer bulamıyorum. HAtta cheathappens.com adlı şerefsizler artık para ile trainer yapıp diğerlerini de bozuyor. bu aralar incredible hulk oynadım trainer yok sadece cheathappens.com var. yada ne biliyim seven kingdoms 3 felan. birşeyler yapma vakti geldi benim için.

"gVeR" daha önce dma hackledin mi? yada en azından hang trainer'lar yazdın

-----------------------------

Trainer yazmaya onn sayesinde basladim :P

hatta programlamaya ilk girişim die bilirim :D

http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=168 ;)

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek
    valla gver sen bu işi c veya vb ile felan yapıyorsun. ben en azında dma dan bahsediyorum yine de ilgilendiğin için sağol
Toplam Hit: 5858 Toplam Mesaj: 23