folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder VB.Net İle İlgili Öğrenmek İstediklerim Var.

VB.Net İle İlgili Öğrenmek İstediklerim Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

ben de hobi olarak vb öğrendim ve devam ettim. vb basit kalınca vb.net e geçiş çok zor olmadı. çönce visual studio indirmen gerekir. normal word gibi program. nesneleri koyup çıkar. youtubedan bir sürü video var. her şeyi öğrenmeye kalkma itiyacın oldukça öğren. o zaman daha kalıcı oluyor. benim sana tavsiyem dört işlem yapma, if komutları, webden veri çekme vs kodlarını öğrenirsen yapacağın bir çok şey olabilir.

Hocam Linux Mint kullanıyorum. Öncelikle Windows'a dönmem gerekecek -ki hiç dönmek de istemiyore- MonoDevelop ve SharpDevelop ile uğraşmayı planlıyorum şimdilik. 

DanLev tarafından 05/Eyl/15 22:38 tarihinde düzenlenmiştir

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Gel python veya ruby'ye yönel ^_^ Onların bir eksiği yok ayrıca linux dedin mi avantajı var :)

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
Toplam Hit: 1746 Toplam Mesaj: 13
programlama vb.net