folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder VB.Net "Te Keylog Veya Trojen Örneği [İstek]

VB.Net "Te Keylog Veya Trojen Örneği [İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    vb.net için keylog veya trojen örneği arıyorum  (kaynak kodu ) paylaşırsanız saolun şimdiden
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

Keyloggerın özelliklerini tek tek ararsan daha rahat yaparsın direk bi tane kaynak zor bulursun başta Klavyeyi okuma diye arat, sonra mail gönderme, server oluşturma resim çekme diyerek git şahsen ben o şekilde yaptım c# da zamanım olmadığından ve c# derslerine öncelik verdiğimden üzerinde fazla durmadım...

Ayrıca En sağlamı C de yapıılıyor C# da klavyeyi tam olarak okumuyo yani karaker sorunu var ama idare eder basit düzey için

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aSdFgH bunu yazdı:
    -----------------------------

Keyloggerın özelliklerini tek tek ararsan daha rahat yaparsın direk bi tane kaynak zor bulursun başta Klavyeyi okuma diye arat, sonra mail gönderme, server oluşturma resim çekme diyerek git şahsen ben o şekilde yaptım c# da zamanım olmadığından ve c# derslerine öncelik verdiğimden üzerinde fazla durmadım...

Ayrıca En sağlamı C de yapıılıyor C# da klavyeyi tam olarak okumuyo yani karaker sorunu var ama idare eder basit düzey için

kim diyor, klavyeyi tam okuyamıyor diye :)))

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek

Features:
    - Hidden Process
    - It close Windows Firewall
    - Reverse Connection
    - Get Keylog automaticaly or manual

http://s1.dosya.tc/Digital_Keylogger_v3.3_Source_Code.rar.html

buyur usta kolay gelsin

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    eyw saol indirdim fakat nasıl açıcam visual studio 2005 var ama açamadım rar ın içinde solution dosyası yok 
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

aSdFgH bunu yazdı:

Netten araştırdğım ve bulduğum örneklerde tr klavye sorunu vardı. ctrl backspaces gib tuşlarda da garip simgeler ekliyodu...

Ayrıca yorumundan anlaşıldığı kadar bilmediğim birşeyler biliysun nasıl yaptığını yazarsan sevinirim...

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aSdFgH bunu yazdı:

SharpShooter bunu yazdı:

aSdFgH bunu yazdı:

Netten araştırdğım ve bulduğum örneklerde tr klavye sorunu vardı. ctrl backspaces gib tuşlarda da garip simgeler ekliyodu...

Ayrıca yorumundan anlaşıldığı kadar bilmediğim birşeyler biliysun nasıl yaptığını yazarsan sevinirim...

şimdi hocam, nette bulduğun örnekte "ş" ye basıldığında atıyorum "n8wsj" yazsın, her "ş" ye basıldığında bu "n8wsj" gelecek,

sende kaydederken replace etsen ?

en basitinden yani :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    trojana trojen diyosan uğraşma hiç git oyun falan oyna
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

alicem bunu yazdı:
    trojana trojen diyosan uğraşma hiç git oyun falan oyna

sen benim bilgisayar bilgimi kritik edicek seviyedemisin önce gel onu tartışalım ayrıca önerebilcegin oyun var boş zamanlarımda ilgilenirim 

ayrıca bi üstteki posttumda sordugum soruya cevap verebilcek biri varsa teşekkürler 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek
    usta bende senin gibi vb den tarikat için binder calısması yapıorumda herşey tamam dosya bind leiniyor ama calıstırınca ms doıs gelior://

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Öncelikle bu tarz konularda yazmak istemem ama birşeyler paylaşmak istedim..

projeye bakmak istedim ama nod32 engelledi sürekli..

öncelikle vb.net ile keylogger yazmak daha doğrusu .net dilleriyle keylogger yazmak biraz saçmalık. Cpp daki kadar randıman alamazsın ve framework e ihtiyacın olacak. Vista ve sonraki işletim sistemlerinde standart olarak geliyor ama xp deki her sistemde bu araç yok, o yüzden yazacağın keylogger framework olmayan bilgisayarlar çalışmaz, bunun bilincindesindir sanırım. Ayrıca yazdığın keyloggerdan kullanacının haberdar olmaması gerek, c++ ile yazılan bir keylogger ile karşılaştırınca çok fazla ram yediği aşikardır.

yukarıdakiler vb.net in karşılaştırmasıyla ilgiliydi.. gelelim örnek koda

www.planet-source-code.com da .net i seçip keylogger diye aratırsan yığınla örnek bulabilrsin. direk link vermek istedim ama sitede bir sorun var, yarım saat sonra bakarsan açılır. keylogger ile ilgili istediğin soruyu sorabilirsin.

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
Toplam Hit: 5019 Toplam Mesaj: 13