Vb.Net"Te Sanal Tıklama?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

merhaba arkadaşlar;

vb.nette ekrandaki herhangi bir koordinata sanal tıklama yaptırabılırmıyım?

atıyorum x=100 y=150 olan yere ben ıstedıgımde gıdıp 1 kez sanal tıklama yapacak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    senden önce biz düşündük yıllar önce onu :) sitedeki reklamlara tıklatacaksın dimi :) Uyanık seni elindekindende olursun dikkat et

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    yok usta işyeriyle ilgili birşey gerekiyor bitane pc ile calısan makinaya pcnin yanına gelmeden kumanda ile hükmetmek istiyorlar.Makinanında bir arayüz programı var Run butonuna tıklanması gerekıyor calısması ıcın o yüzden.sanal tıklama sordum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

cordelian bunu yazdı:
    -----------------------------
    yok usta işyeriyle ilgili birşey gerekiyor bitane pc ile calısan makinaya pcnin yanına gelmeden kumanda ile hükmetmek istiyorlar.Makinanında bir arayüz programı var Run butonuna tıklanması gerekıyor calısması ıcın o yüzden.sanal tıklama sordum.

trojen programları yapıyo sanırım uzaktan o işi :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    :)...Bana sadece vb.nette mouse ikonunun koordinatını belirleyip 1 kez tıklatmak lazım.Adsense ile alakam yok yani:) Sagol hocam yardım icin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    teamviewer ?

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    alternatif olarak makro yazabilirsin. bazı programlar ekran görüntüsünü kaydediyor ve aynı işlemi defalarca yapabiliyor. Bir kere kendin yaparsın gerisini program yapar, istediğin koordinata

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

teamviewer olmaz hocam ben dışarıdan bitane kontrol butonları ile yapıcam o işi baska bır pc yok yanı.atıyorum start a basınca ben elimdeki üniteden gidip x=100 y=200 deki yere 1 kez tıklayacak stop butonuna basınca x=222 y=212 deki yere 1 kez tıklayacak.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

GrN bunu yazdı:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms646260%28VS.85%29.aspx
    eyw hocam onu hallettım bitek mouse ikonunu istedigim koordinata taşımaya kaldı olay =/ onuda araştırıyorum tesekkürler yardım ıcın.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    böyle bi şey yapmıştım ben bi ara ama proje dosyası duruyorsa atarım bi bakalım :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 5977 Toplam Mesaj: 21