Vb.Net"Te Sanal Tıklama?
-
merhaba arkadaşlar;
vb.nette ekrandaki herhangi bir koordinata sanal tıklama yaptırabılırmıyım?
atıyorum x=100 y=150 olan yere ben ıstedıgımde gıdıp 1 kez sanal tıklama yapacak.
-
senden önce biz düşündük yıllar önce onu :) sitedeki reklamlara tıklatacaksın dimi :) Uyanık seni elindekindende olursun dikkat et
-
yok usta işyeriyle ilgili birşey gerekiyor bitane pc ile calısan makinaya pcnin yanına gelmeden kumanda ile hükmetmek istiyorlar.Makinanında bir arayüz programı var Run butonuna tıklanması gerekıyor calısması ıcın o yüzden.sanal tıklama sordum.
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
yok usta işyeriyle ilgili birşey gerekiyor bitane pc ile calısan makinaya pcnin yanına gelmeden kumanda ile hükmetmek istiyorlar.Makinanında bir arayüz programı var Run butonuna tıklanması gerekıyor calısması ıcın o yüzden.sanal tıklama sordum.
-----------------------------trojen programları yapıyo sanırım uzaktan o işi :)
-
:)...Bana sadece vb.nette mouse ikonunun koordinatını belirleyip 1 kez tıklatmak lazım.Adsense ile alakam yok yani:) Sagol hocam yardım icin.
-
teamviewer ?
-
alternatif olarak makro yazabilirsin. bazı programlar ekran görüntüsünü kaydediyor ve aynı işlemi defalarca yapabiliyor. Bir kere kendin yaparsın gerisini program yapar, istediğin koordinata
-
teamviewer olmaz hocam ben dışarıdan bitane kontrol butonları ile yapıcam o işi baska bır pc yok yanı.atıyorum start a basınca ben elimdeki üniteden gidip x=100 y=200 deki yere 1 kez tıklayacak stop butonuna basınca x=222 y=212 deki yere 1 kez tıklayacak.
-
-
GrN bunu yazdı:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms646260%28VS.85%29.aspx
eyw hocam onu hallettım bitek mouse ikonunu istedigim koordinata taşımaya kaldı olay =/ onuda araştırıyorum tesekkürler yardım ıcın. -
böyle bi şey yapmıştım ben bi ara ama proje dosyası duruyorsa atarım bi bakalım :)