Vbulletin? Çok Pahalı Alternatif?
-
selamlar arkadaşlar mybb sistemli forumum var ama memnun değilim kendilerinden vbuletin geçeyim dedim 200 küsür dolar o parayı veremem önereceğiniz forum sistemleri varmı?
-
SMF öneririm .
-
Vb geç tutarsa alırsın lisansı. Mybb'den neden memnun değilsin?
-
http://www.ajaxline.com/10-best-free-php-forum-scripts
-
Aç siteyi null olarak tutarsa alırsın. Onun gibi sağlam bulamazsın. Yada bekle xen foro çıkıcak yakında
-
mybb forumum var şuanda temalarda sıkıntı var istediğim gibi bir tema bulamıyorum yada buluyorum başka yerlerde sorun çıkıyor.. editör sorunu var giderilemeyen çok uzun yazınca donuyor bi yerini yapıyon başka yeri kopuyo :) mybb seo açısında mükemmel diyebilirim ama görsellik ve sadelik önemli benim için
-
sahin141 bunu yazdı:
-----------------------------
SMF öneririm .
-----------------------------smf kullanmıştım :) ilk zamanları kullanıyordum daha doğrusu yedek yüklemede tr karakter sorunu vardı yedeği yükleyememiştim bir sürü konu gitmişti :> sonra smf sitesine hiç uğramadım
-
Vbulletin? Çok Pahalı Alternatif?
Öyle bir başlık yazmışsın ki vbulletin ucuz da onun pahalı alternatifini arıyorsun sandım.
-
hacı kafam allak bullak :) yeni site yapıyoruz vbulletin kullanıcam sanırım ya son sürümün cracklısını bulayım tutarsa lisans alırım
-
birde vb bir kerelik demi ödemesi
-
vb bir kerelik ama destek 1 yıllık.
Yani sonsuze kadar kullanabilirsin ama güncelleme desteğini 1 yıl alabilirsin. her yıl 30 dolar vermen lazım eski sürümde (3.8.X)