Vbulletin? Çok Pahalı Alternatif?
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------
sahin141 bunu yazdı:
-----------------------------
SMF öneririm .
-----------------------------smf kullanmıştım :) ilk zamanları kullanıyordum daha doğrusu yedek yüklemede tr karakter sorunu vardı yedeği yükleyememiştim bir sürü konu gitmişti :> sonra smf sitesine hiç uğramadım
-----------------------------hocam kendi kabahatini güzelim smf ye yükleme (: yedek alırken tablolarla birlikte al gibi bi seçenek var onu seçmelisin..
yinede tr karakter hatası düzeltilebiliyor alınan yedekteki 2 gün uğraşıp yapmıştım ben.. smf derim ben yani..
-
Hoca kmik gelecek ama bildiğini kullan..
madcrazy bir myBB bilirdi yaptığı temaların millet hastasıydı vs.. vB 'de bilridi belki ama istediğini myBB de yapıyodu.Sende mybb de kralımdır falan diyosan bence heycan arama. Ama illa değiştiricem diyosn;
SMF
-
seo açısından sizce uygunmudur smf? mybb seo için çok iyi google seviyor. neyse biraz araştırıcam ama kafamda dediğin gibi mybb var baştan sona editlicem değiştiricem kesicem biçicem kendime istediğime göre uyarlıcam ;)
-
mybb iyidir :) hakkını vererek kullanırsan hoşuna gider :)
-
mybb için özel ve güzel tema nerden bulabilirim?
-
Yau kimse phpBB önermemiş :D phpBB öneririm, 2 serisi iyidir, 3 serisi 2 kadar tema, geliştirme içermese de görünüş ve hız açısından 2 serisini katlar. Arayüzde sorun yaşamazsın. Tema yüklemek basittir ve zibilyon tane tema vardır. Script kurulumu ise kopyala-yapıştır-ekle'den ibarettir. Yani phpBB (Y)
-
evet kardeşim bende phpbb yi çok seviyorum aslında ama nedendir bilmem tutulmuyor, tutulmayıncada googlede sevmiyi onu ben aslında phpbb den şaşmam forum diyince aklıma ilk gelen phpbb dir eskiden hep phpbb idi ortalık :)
-
vBulletin den sasmicaksin arkadas
forumsoftware , tema , seo , ihtiyacin olursa pm at
-
mybb en iyi ücretsiz forum sistemidir,kullanamıyosan sorun sende.
-
smf, php, mybb, phorum, aztek, ipb, wbb..
http://fr.wikipedia.org/wiki/Comparaison_des_logiciels_de_forum_Internet